Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tak to jo, to můžeš mít i z toho, dehydratace nebo tak pokud zvracíš…
hlavně hodně pij a odpočívej… Můžu ti říct, že když jsem o prázdninách byla ještě v práci, tak jsem tam několikrát usnula…:-)
@Bezinkaa já jsem z Ostravy a termín máme 6.-12.3.2014 a odkud jsi ty a kdy čekáš? ![]()
@ellis-izy Jsem od Poděbrad, mi to máme mít v pulce června:)))
Takže už letňátko
My budeme ryby, pokud se to povede:-) chtěla bych rodit 7.3. na bráchův svátek, na Tomáše, aby byla sranda ![]()
Omluvte prosim pravopis, ale ten patek nebyl nahodou uplnek? nohy natekle a krcni pater jak beton. A zimni bundu jsem jeste nehledala zatim dopnu podzimni se svetrem.
@Lolllo píše:
@IfkaDickTy mas hodne vtipnou prezdivku.Jak te to napadlo?
to bylo na mě stou přezdívkou? no bohužel to neni přezdívka..jmenuju s Iva Dickovááááááááááááá
![]()
@IfkaDick děkuju
no jsem na to zcědavá jak to bude probíhat :/ jsem teprve v 6tt
jen první vyšetření a spíš jen potvrzení
u obrázku jsem málem řvala jak Rachel z přátel žetam fakt nic nevidim ![]()
@Barenicka píše:
@IfkaDick děkujuno jsem na to zcědavá jak to bude probíhat :/ jsem teprve v 6tt
jen první vyšetření a spíš jen potvrzení
u obrázku jsem málem řvala jak Rachel z přátel žetam fakt nic nevidim
no holka o tom bych mohla vyprávět… šla jsme asi moc brzo ve 4 týdnu a nic nbylo vidět až na 3tím UZ no já řvala že to je mimod.no děsný a ted už jsme v 10+2 a snad to bude ok za 14 dní jdu an první velkej UZ těším se a ty se drž…:-)
![]()
No my jsme s Isabellkou měli v 6tt 7mm, takže tam byla malá tečka
jinak teď jsme 22tt a vždycky se smějeme na ultrazvuku, jak malá dělá skopičiny a jak se předvádí
tatínek chodí poctivě na všechny kontroly a kouká se ![]()
Dobrý ranko maminky:)) co plánujete na dnešek? co se bude vařit?? že bych se k někomu vtírla:))
![]()
@IfkaDick no já se zatim nějak držim
jen mi začíná být pěkně zle :/ tak je to v práci peklo :/
@ellis-izy jeeej tak to už jsi daleko
to já teprve začínám… na obrázku měla! fazole" teprv necelý 4 mm… no malinkaté cosi… jdu teď za 14 na další tak uvidím… mám obavy že mi přes břicho nic nenajdou… i doktorka to tvrdila že to bude blbý ![]()