XXL těhule

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7476
28.12.13 12:30

@swiftily Nemá cenu se hádat. Adminům jsem již vědět dala :) Asi pouze další zakomplexovaná žena :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
28.12.13 12:33
@Anýsek18 píše:
@swiftily Nemá cenu se hádat. Adminům jsem již vědět dala :) Asi pouze další zakomplexovaná žena :)

Ale no tak. Osobní výpady jsou mimo kodex, takže také nahlašuji. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
705
28.12.13 14:08

@Burj Chalifa Nic proti, ale mi se také nelíí tvé chování… My si tady normálně sdělujeme mezi sebou jak se cítíme, posíláme si fotečky a ty nás tady akorát všechny urážíš… Vypadá to, že si o sobě myslíš mnohem více než jsi, takže už se buď normálně bav nebo odejdi, nikdo není lepší než ten druhý… A když nám tady někdo chce poslat fotku svého těhu bříška, tak ať pošle, nikdo nemá dokonalou postavu, určitě ani ty, tak si to prosímtě uvědom a začni se chovat normálně… A to že někdo neumí pravopis tě vůbec nemusí srát… To je věc toho člověka… Já to taky nemám ráda, když někdo píše nespisovně a dělá překlepy v základních věcech jako je y/i, ale bohužel je to ostuda daného člověka a ty na to nemusíš 20× dokola upozorňovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
28.12.13 14:30

Ženské, jste moc přecitlivělé. Ale omlouvá Vás, protože jste pod vlivem hormonů. Život je ve skutečnosti daleko drsnější než pár nelíbivých příspěvků. Tak se neberte tak vážně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7476
28.12.13 14:34

@Burj Chalifa Prosím už vážně. My zde chceme diskutovat a povídat si o tom jak se cítíme aj. Pokud se ti to nelíbí nikdo tě tu nedrží :palec: Nikdo taky pod vlivem hormonů není. Je zde spousta diskuzí kam určitě zapadneš. Tady ale nemusíš dělat zle a přispívat takovými příspěvky. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7476
28.12.13 14:35

Ženy co udělat soukromou skupinu kam bychom mohly přispívat jen my? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
28.12.13 14:36

Ale diskutujte holky, od toho přece diskusní fóra jsou. Ale neberte vše tak vážně a vztahovačně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5768
28.12.13 14:41

Nee že bych to sem tam taky neudělala, ale má smysl přispívat takhle hojně k tématu, se kterým nemám nic společného a potřebuju si jen zarypat? To se teda musím zastat holek, co tu chtějí diskutovat a @Burj Chalifa jim do toho musí kecat…a věř, že hormony ze mě opravdu nemluví..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
747
28.12.13 14:41

@Burj Chalifa tak ses pobavila a teď můžeš jít prudit zase jinam :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
28.12.13 14:42

Ale diskutujte, holky, diskutujte, od toho to tu přece je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1523
28.12.13 16:50
@Anýsek18 píše:
@swiftily Nemá cenu se hádat. Adminům jsem již vědět dala :) Asi pouze další zakomplexovaná žena :)

Souhlasím s tebou!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16416
28.12.13 16:56

Holky jsem zde z původní diskuze, odesly jsme a Udělaly si svou soukromou diskuzi a Nechaly tuto otevřenou dalším xxl tehulim
máme zde ve fotogalerii fotky
jestli si chcete uzavřít diskuzi a udělat soukromou
vymažte prosím fotogalerii
mam stále tuto diskuzi v oblíbených a občas kouknu
ale jsem, jen na mobilu a tak to nemohu smazat
 Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7476
28.12.13 17:00

@novalgi Já bych založila kdyžtak úplně novou soukromou skupinu. My bohužel smazat fotečky jiných členek nemůžeme. To musí udělat členky sami. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16416
28.12.13 17:06

@Anýsek18 no to mas pravdu :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
to je fakt
my si taky udělaly novou
jelikož se nám narodila miminka a tak už jsme nechtěli vkládat fotky aby je všichni viděli
a je to dobry i ohledně rejpalek :D:D:D:D:D viz je zde u vás aktuální
bylo by dobre udělat si novou svou uzavřenou diskuzi
jelikož jsem správce te naší a kolikrát mi píšou nové uživatelky a žádají o vstuptsk je posílám na tuto diskuzi ;-);-);-);-);-);-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1523
28.12.13 17:09

A to ta soukromá diskuze je taky pro nás xxl těhulky.)?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí