Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@swiftily Nemá cenu se hádat. Adminům jsem již vědět dala
Asi pouze další zakomplexovaná žena ![]()
@Anýsek18 píše:
@swiftily Nemá cenu se hádat. Adminům jsem již vědět dalaAsi pouze další zakomplexovaná žena
Ale no tak. Osobní výpady jsou mimo kodex, takže také nahlašuji. ![]()
@Burj Chalifa Nic proti, ale mi se také nelíí tvé chování… My si tady normálně sdělujeme mezi sebou jak se cítíme, posíláme si fotečky a ty nás tady akorát všechny urážíš… Vypadá to, že si o sobě myslíš mnohem více než jsi, takže už se buď normálně bav nebo odejdi, nikdo není lepší než ten druhý… A když nám tady někdo chce poslat fotku svého těhu bříška, tak ať pošle, nikdo nemá dokonalou postavu, určitě ani ty, tak si to prosímtě uvědom a začni se chovat normálně… A to že někdo neumí pravopis tě vůbec nemusí srát… To je věc toho člověka… Já to taky nemám ráda, když někdo píše nespisovně a dělá překlepy v základních věcech jako je y/i, ale bohužel je to ostuda daného člověka a ty na to nemusíš 20× dokola upozorňovat…
Ženské, jste moc přecitlivělé. Ale omlouvá Vás, protože jste pod vlivem hormonů. Život je ve skutečnosti daleko drsnější než pár nelíbivých příspěvků. Tak se neberte tak vážně.
@Burj Chalifa Prosím už vážně. My zde chceme diskutovat a povídat si o tom jak se cítíme aj. Pokud se ti to nelíbí nikdo tě tu nedrží
Nikdo taky pod vlivem hormonů není. Je zde spousta diskuzí kam určitě zapadneš. Tady ale nemusíš dělat zle a přispívat takovými příspěvky. ![]()
Ženy co udělat soukromou skupinu kam bychom mohly přispívat jen my? ![]()
Ale diskutujte holky, od toho přece diskusní fóra jsou. Ale neberte vše tak vážně a vztahovačně.
Nee že bych to sem tam taky neudělala, ale má smysl přispívat takhle hojně k tématu, se kterým nemám nic společného a potřebuju si jen zarypat? To se teda musím zastat holek, co tu chtějí diskutovat a @Burj Chalifa jim do toho musí kecat…a věř, že hormony ze mě opravdu nemluví..
@Burj Chalifa tak ses pobavila a teď můžeš jít prudit zase jinam ![]()
@Anýsek18 píše:
@swiftily Nemá cenu se hádat. Adminům jsem již vědět dalaAsi pouze další zakomplexovaná žena
Souhlasím s tebou!!
Holky jsem zde z původní diskuze, odesly jsme a Udělaly si svou soukromou diskuzi a Nechaly tuto otevřenou dalším xxl tehulim
máme zde ve fotogalerii fotky
jestli si chcete uzavřít diskuzi a udělat soukromou
vymažte prosím fotogalerii
mam stále tuto diskuzi v oblíbených a občas kouknu
ale jsem, jen na mobilu a tak to nemohu smazat
Děkuji
@novalgi Já bych založila kdyžtak úplně novou soukromou skupinu. My bohužel smazat fotečky jiných členek nemůžeme. To musí udělat členky sami. ![]()
@Anýsek18 no to mas pravdu ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
to je fakt
my si taky udělaly novou
jelikož se nám narodila miminka a tak už jsme nechtěli vkládat fotky aby je všichni viděli
a je to dobry i ohledně rejpalek ![]()
![]()
![]()
![]()
viz je zde u vás aktuální
bylo by dobre udělat si novou svou uzavřenou diskuzi
jelikož jsem správce te naší a kolikrát mi píšou nové uživatelky a žádají o vstuptsk je posílám na tuto diskuzi ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()