XXL těhule

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1206
29.4.14 08:09

@nintazozo : Já bych se tím netrápila (řeči v porodnici), stejně to teď nevyřešíš a hlavně si říkám, že budu mít úplně jiné starosti, až dojde na příjezd do porodnice :) Já jsem 27+0 a nabrala jsem zatím cca 7 kg. Do 22. týdne asi jen 2 kg a teď to teda jede :/ ale kalhoty mám pořád předtěhotenské a trička vlastně taky, i když už mi začínají být krátká. Snažím se tím netrápit, i když nebudu dělat hrdinu - občas mě to dost štve…
Holky nevíte některá, kde bych mohla sehnat těhotenský pás ve větší velikosti? Nemyslím podpůrný, ale takový ten látkový pod tričko, když je mi kratší, aby to nevypadalo blbě. Díky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
239
29.4.14 14:07

@jsem.to.ja no kdyby ti nevadily pouzite pasy, mam doma 2- jsou 2barevne: cerveno-cerny a bilo modry. Za jeden jsem davala cca 130Kc, oba bych nechala za 160 vc. Postovneho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1206
29.4.14 14:13

@jiso : mohla bych poprosit fotky do mailu? pavla. vackova84@gmail.com

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
239
29.4.14 14:16

@jsem.to.ja jj ale az nekdy vecer :-) prcek me zamestnava ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1206
29.4.14 14:23

@jiso : V pohodě, děkuju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
942
2.5.14 17:49
@lenssy píše:
Tak holky dneska jsme byly na kontrole a dopadli jsme takhle: srdíčko nám tlouklo, ale jsme menší než bychom měli být podle poslední ms bych měla být 8+4 ale podle ultrazvuku je to 7+2 takže o týden mín..ale prý týden není nic tak strašnýho. tak snad nemusím mít obavy taky jsem se objednala na screening poslal mě do Gennetu. Holky máte někdo zkušenost s paní prim. MUDr. Dagmar Smetanovou z gennetu v Praze??.Sestra mě objednala k paní primářce Smetanové, nemáte sní někdo zkušenosti? jestli třeba nebude mít keci že jsem tučko?? :roll: jinak přikládám fotečku

Ahoj, gratuluji k miminku. Já když jsem čekala Vojtíška, tak byl podle MS o 2 týdny menší. Dr. mě dost vyděsil, protože to bylo vytoužený mimi (2roky „snahy“) a ve 13ttuž byl o nějaký den starší :-)A teď máme už 7 měsíců ;-) Neboj, to bude v pořádku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
942
2.5.14 17:52

Ahoj maminky a těhulky. Moc ráda bych se k Vám přidala. Mám 7mi měsíčního chlapečka a začínáme se snažit o druhé. Po porodu mi zůstalo ještě 12kg, takže vážím teď 97 :-( Jak se Vám podařilo otěhotnět při takové váze? :-( Doufám, že to bude OK a že se brzy ze snažilky stanu těhulkou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1206
2.5.14 18:36
@Lejla25 píše:
Ahoj maminky a těhulky. Moc ráda bych se k Vám přidala. Mám 7mi měsíčního chlapečka a začínáme se snažit o druhé. Po porodu mi zůstalo ještě 12kg, takže vážím teď 97 :-( Jak se Vám podařilo otěhotnět při takové váze? :-( Doufám, že to bude OK a že se brzy ze snažilky stanu těhulkou :-)

Ahoj, já jsem otěhotněla s o dost vyšší váhou během první ostré střelby :) takže nadváha/obězita nemusí být vždycky překážkou. Držím pěsti, ať se Vám rychle zadaří :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
942
2.5.14 18:38
@jsem.to.ja píše:
Ahoj, já jsem otěhotněla s o dost vyšší váhou během první ostré střelby :) takže nadváha/obězita nemusí být vždycky překážkou. Držím pěsti, ať se Vám rychle zadaří :)

Děkuji :-) A jak jsi zvládala těhu a porod?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1206
2.5.14 18:44
@Lejla25 píše:
Děkuji :-) A jak jsi zvládala těhu a porod?

Těhotenství zvládám bez problémů, až teď ve 28. týdnu mě začíná pobolívat stydká spona, ale jinak tlak v normě, otoky žádné a cukr při spodní hranici. Takže fakt to jde. Před těhotenstvím (nebylo plánované) jsem zhubla skoro 30 kg, takže i to možná mělo svůj význam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16548
2.5.14 18:59

Kolik jsi zatím přibrala? Já se toho docela děsím, že budu jako koule a už mi to zůstane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1206
2.5.14 19:03
@merlose píše:
Kolik jsi zatím přibrala? Já se toho docela děsím, že budu jako koule a už mi to zůstane.

Zatím mám nahoře 6 kg, ale teď se to začíná dost rozjíždět, pořád mám hlad :/ Taky se bojím, že přiberu hodně, ale krotit v jídle se mi moc nedaří…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
942
2.5.14 20:14
@jsem.to.ja píše:
Těhotenství zvládám bez problémů, až teď ve 28. týdnu mě začíná pobolívat stydká spona, ale jinak tlak v normě, otoky žádné a cukr při spodní hranici. Takže fakt to jde. Před těhotenstvím (nebylo plánované) jsem zhubla skoro 30 kg, takže i to možná mělo svůj význam…

Tak to jsi šikulka, že jsi tak zhubla. Hlavně, že je vše v pořádku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1482
2.5.14 22:23

Holky, já si myslím, že ty rezervy jsou potřeba. Mám dost silné celodenní nevolnosti a jsem ráda, že tělo má z čeho brát, no ne? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
942
2.5.14 23:29
@Ostružka píše:
Holky, já si myslím, že ty rezervy jsou potřeba. Mám dost silné celodenní nevolnosti a jsem ráda, že tělo má z čeho brát, no ne? :D
:potlesk: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky