Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@nintazozo : Já bych se tím netrápila (řeči v porodnici), stejně to teď nevyřešíš a hlavně si říkám, že budu mít úplně jiné starosti, až dojde na příjezd do porodnice
Já jsem 27+0 a nabrala jsem zatím cca 7 kg. Do 22. týdne asi jen 2 kg a teď to teda jede :/ ale kalhoty mám pořád předtěhotenské a trička vlastně taky, i když už mi začínají být krátká. Snažím se tím netrápit, i když nebudu dělat hrdinu - občas mě to dost štve…
Holky nevíte některá, kde bych mohla sehnat těhotenský pás ve větší velikosti? Nemyslím podpůrný, ale takový ten látkový pod tričko, když je mi kratší, aby to nevypadalo blbě. Díky ![]()
@jsem.to.ja no kdyby ti nevadily pouzite pasy, mam doma 2- jsou 2barevne: cerveno-cerny a bilo modry. Za jeden jsem davala cca 130Kc, oba bych nechala za 160 vc. Postovneho.
@jiso : mohla bych poprosit fotky do mailu? pavla. vackova84@gmail.com
@lenssy píše:
Tak holky dneska jsme byly na kontrole a dopadli jsme takhle: srdíčko nám tlouklo, ale jsme menší než bychom měli být podle poslední ms bych měla být 8+4 ale podle ultrazvuku je to 7+2 takže o týden mín..ale prý týden není nic tak strašnýho. tak snad nemusím mít obavy taky jsem se objednala na screening poslal mě do Gennetu. Holky máte někdo zkušenost s paní prim. MUDr. Dagmar Smetanovou z gennetu v Praze??.Sestra mě objednala k paní primářce Smetanové, nemáte sní někdo zkušenosti? jestli třeba nebude mít keci že jsem tučko??jinak přikládám fotečku
Ahoj, gratuluji k miminku. Já když jsem čekala Vojtíška, tak byl podle MS o 2 týdny menší. Dr. mě dost vyděsil, protože to bylo vytoužený mimi (2roky „snahy“) a ve 13ttuž byl o nějaký den starší
A teď máme už 7 měsíců
Neboj, to bude v pořádku ![]()
Ahoj maminky a těhulky. Moc ráda bych se k Vám přidala. Mám 7mi měsíčního chlapečka a začínáme se snažit o druhé. Po porodu mi zůstalo ještě 12kg, takže vážím teď 97
Jak se Vám podařilo otěhotnět při takové váze?
Doufám, že to bude OK a že se brzy ze snažilky stanu těhulkou ![]()
@Lejla25 píše:
Ahoj maminky a těhulky. Moc ráda bych se k Vám přidala. Mám 7mi měsíčního chlapečka a začínáme se snažit o druhé. Po porodu mi zůstalo ještě 12kg, takže vážím teď 97Jak se Vám podařilo otěhotnět při takové váze?
Doufám, že to bude OK a že se brzy ze snažilky stanu těhulkou
Ahoj, já jsem otěhotněla s o dost vyšší váhou během první ostré střelby
takže nadváha/obězita nemusí být vždycky překážkou. Držím pěsti, ať se Vám rychle zadaří ![]()
@jsem.to.ja píše:
Ahoj, já jsem otěhotněla s o dost vyšší váhou během první ostré střelbytakže nadváha/obězita nemusí být vždycky překážkou. Držím pěsti, ať se Vám rychle zadaří
Děkuji
A jak jsi zvládala těhu a porod?
@Lejla25 píše:
DěkujiA jak jsi zvládala těhu a porod?
Těhotenství zvládám bez problémů, až teď ve 28. týdnu mě začíná pobolívat stydká spona, ale jinak tlak v normě, otoky žádné a cukr při spodní hranici. Takže fakt to jde. Před těhotenstvím (nebylo plánované) jsem zhubla skoro 30 kg, takže i to možná mělo svůj význam…
Kolik jsi zatím přibrala? Já se toho docela děsím, že budu jako koule a už mi to zůstane.
@merlose píše:
Kolik jsi zatím přibrala? Já se toho docela děsím, že budu jako koule a už mi to zůstane.
Zatím mám nahoře 6 kg, ale teď se to začíná dost rozjíždět, pořád mám hlad :/ Taky se bojím, že přiberu hodně, ale krotit v jídle se mi moc nedaří…
@jsem.to.ja píše:
Těhotenství zvládám bez problémů, až teď ve 28. týdnu mě začíná pobolívat stydká spona, ale jinak tlak v normě, otoky žádné a cukr při spodní hranici. Takže fakt to jde. Před těhotenstvím (nebylo plánované) jsem zhubla skoro 30 kg, takže i to možná mělo svůj význam…
Tak to jsi šikulka, že jsi tak zhubla. Hlavně, že je vše v pořádku ![]()
Holky, já si myslím, že ty rezervy jsou potřeba. Mám dost silné celodenní nevolnosti a jsem ráda, že tělo má z čeho brát, no ne? ![]()
@Ostružka píše:
Holky, já si myslím, že ty rezervy jsou potřeba. Mám dost silné celodenní nevolnosti a jsem ráda, že tělo má z čeho brát, no ne?