Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anýsek18 píše:
@merlose Máš pozvánku
Ahoj, mohla bych se k vám taky přidat? Jsem 12+5 a tahle diskuse je pro mě jak šitá na mojí míru XXL ![]()
Ahojky holky jestli můžu ráda bych se k vám přidala rozhodně nejsem žádná reklama na hlad spíše naopak..zjistila jsem že jsem těhotná..ale mám trošku obavy jelikož jsem teda dost bacule..:-)
![]()
@lenssy Pohoda
já mám 115kg +- už jsem se nevážila dlouho a mám na cestě třetí mimi
První bylo počato při váze 105kg, Druhé otěhotnění při 125kg a teď jsem otěhotněla na 115kg takže taky jsem krev a mléko.
@swiftily no já mám 118kg
na první návštěve gyndáka mi doktor řekl že na ultrazvuku něco vidí ale je to moc malinký podle krve mi řekl že je to začínající těhotenství na další kontrolu jdu až 10.2. ale nemít citliví prsa tak ani nevím že jsem těhotná..měla bych být podle PM 6+0 ale mám strach aby bylo všechno v pořádku.. ![]()
Ahoj, ja jsem mela prvni pred 8 lety pri vaze 105-113 kg, vse bez problemu, ted vaha 118 v 30.tt a tez bez komplikaci, kdyby mi nerostlo bricho, malej nekopal jak blazen, tak o tom ani nevim
neboj, vetsi hmotnost neznamena nutne problemy ![]()
@lenssy Pošly si žádost do uzavřené skupiny. Hned tě tam přidám. Jen očekáváme že budeš přispívat a né jen číst naše příspěvky ![]()
Děkuji holky
..ale to čekání je nekonečný..už abychom věděli víc..v kolikátým týdnu už by mělo být vidět určitě srdíčko?
@Anýsek18 no když mi poradíš jak tak určitě pošlu já to tu neznám dneska jsem se teprve zaregistrovala tak nevím jak to tady funguje
![]()
@lenssy https://www.emimino.cz/…ulky-174709/ Tady je odkaz. Na ten klikni a když sjedeš níž je tam požádat o členství tak na to klikni a hned co mi přijde upozornění tě tam přidám a písnu ti to. Pak ti odkaz půjde otevřít už normálně na diskuze které skupina obsahuje
Jinak u mě bylo srdíčko vidět něco málo po 6tt
Ahoj holky taky bych se ráda přidala, dnes jsem 12+6, měřím 167 a otěhotněla jsem při 131kg ted mám necelých 133 ![]()
@gfre klikni na ten odkaz co sem zadala Anýsek a zažádej o vstup do skupiny ![]()