Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, meli jste problem s glukozou? Xxl těhule? A neremcali doktori nad vasi vahou?
Glukouzu jsem měla problém vypít…musela jsem jít 2×, páč prvně
Ale cukr v krvi v pohodě…chtěli abych kvůli váze šla potřetí, ale moje gynekoložka řekla, že je to blbost, tak jsem nešla ![]()
Ohledně váhy byl problém po císaři, páč mi ty droboulinký sestřičky nemohly pomoct, jinak žádný doktor nic neříkal. Ale je fakt, že jsem od původní váhy nabrala jen 3 kg. Asi mě malá vyžírala vnitřně ![]()
Vite co, vazim 95 kg.. Jenze ja nemam speky, nejsem silna..jen tehotenske brisko mam.. Jinak vazne nic.. A mam takovouhle vahu.. Tak mam strach jak dopadnu s tou glukozou aby hnedka neukazovali na mou vahu… ![]()
O váze vůbec nebyla řeč…teda mluvím za sebe. Jen se ptali, jestli měl někdo v rodině cukrovku. Jinak se nebuj, váhu máš jakou máš, měla jsem tenkrát mnohem víc a testy v pohodě
V kolikátém jsi týdnu?
22 tt a za 14 dni s tou glukozou jdu, tak proto z toho mam strach.. Cukovku snad babicka.. Ale slabou… Ale stejne jak tam je cukr, tak je to v pr***li.. Ze?…
![]()
Vůbec se nestresuj, uvidíš, že to bude v pořádku, pokud ne, mrkni na skupinky těhotenská cukrovka…myslím, že je tam asi jen dieta…ale to bych nerada naváděla. Stejně to teď neovlivníš a budeš akorát vystresovaná.
![]()
@blanch82 Urcite vam dam vedet
. Dekuju za podporu, jsem o moc klidnejsi
![]()
Taky jsem s neměla problém s cukrem ani na vahu neremcali akorat jsem slychávala že je to na UZ huř vidět miminko
Příspěvek upraven 16.09.14 v 17:11
@Veveruska87 Ja problemy nemam vubec, jak rikam vazim 95 kg.. Ale nemam špeky, ani nejsem silna.. Jen brisko tehotensky a mam takovou vahu…:-((
Ahoj děvčátka, mohu se k vám přidat? Jsem teda teprve na začátku těhotenství a to v 9tt, ale i tak jsem xxl. Přes zimu jsem ze 100kg zhubla na 85kg. Změna životosprávy. V březnu jsem otěhotnětněla a s dietou sekla. V květnu jsem potratila a pak začala depky z potratu řešit jídlem. Od toho března jsem nebyla na váze, ale čekám, že tech 100kg možná i víc mám zpět. Jak jsem psala, teď jsem znovu těhotná a věřím, že to tentokrát vyjde. Ovšem se obávám, kolik naberu ![]()
@reedik treba nenaberes nic.Ja s vahou co jsem otehotnela jsem rodila
@Veveruska87 to by bylo fajn. A v jidle jsi se hlidala nebo jsi se moc nehlidala?
Zkus se zeptat, on se nekdo chytne