Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Amálka.87 no 5.1. Jdu k dr., tak jako doufám, ze se nám mimco ukaze, přeci jen 19 TT, už by mohlo
jsem hrozne zvedavaaa ![]()
Jinak bříško, teda taky nemám žádný, jen „nafoukly spek“ jak jste říkaly
kdy bude vidět netusim ![]()
Jinak dodatečně krásné svátky a spoustu stesticka a zdravicka do Nového roku pro vas i mimca ![]()
@Velaník Díky za přání…všem těhotným taky přeji krásné Vánoce a přidávám ukázku, jak to vypadalo u nás na Štědrý den ![]()
@Amálka.87 me se brisko vyrysovalo asi taky kolem toho 25 tydne. Aspon od te doby vypada jako tehotenske
ale je pravda ze neni doted stejne jako maji holky hubene… ale na brisku nezalezi. Hlavne ze jsou prckove zdravi ![]()
@zabka_gabka Ahojky,já jsem nyní ve 22tt a bříško je pořád jen větší špek. V minulém těhotenství na mě bylo těhotenské bříško vidět až kolem 30tt
![]()
@terkom83 no tak to jsem zvědavá kdy se můj spek promeni v hezké kulaté bříško ![]()
Ahoj holky ![]()
můžu taky k vám??
Na Štedrý den mi testík ukázal dvě //.. k mudr jdu až po Novém roce ale snad bude všechno v pořádku.. jinak čekám třetího potomka.. doma už máme kluka a holku ![]()
@Ledaa Jéé to jsi dostala krásný dáreček pod stromek? A bylo třetí mimčo plánované?
Já taky čekám třetí ![]()
Bylo i nebylo.. pozor jsme si nedávali
takže tak
snad bude u doktora všechno v pořádku..
@Ledaa A jak staré děti máš?
Já mám 9let a 10měsíců a dalšího čekám koncem dubna ![]()
To třetí tak rychle po sobě opravdu nebylo plánované, nejsem blázen, ale když mi bylo řečeno, že jsem skoro neplodná, tak jsme prostě nějakou ochranu s maželem nikdy neřešili ![]()
Chtěli jsme mít třetí miminko zase přes IVF ale asi až za rok, aby byl mezi dětmi 2roky rozestup.No tak bude rozestup jen rok, snad to nějak zvládneme ![]()
Tak to bude nášup takhle brzo
ale ženská zvládne hodně
já mám děti 5 a 3.. a malý by se podle kalkulačky na netu mělo narodit mezi jejich narozeninama.. jsou od sebe 23 měsíců takže narozky mi budou pak slavit všichni tři dohromady
to bude nášup ![]()