Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@jagus Hmm,tak to jsem ještě neslyšela…no možná na tom něco bude ![]()
U mě jsou zas předpoklady a úplně stejné příznaky jako byli před rokem na kluka, tak to prostě vidí všichni…i DR. říkal, že to asi vypadá na kluka, ale není si ještě jistý, protože byl vždy otočený k nám zády, pacholek jeden…No já zas doufám, že to bude holka.Doma sice už jednu mám, ale je to už takový malý dospělák, velikost oblečení 158 a puberta v rozběhu, takže si holčičky už moc neužiju a malého kluka mám, tak by se nám přece jen hodila ta malá holčička, ale zase si říkám pokud to bude kluk, tak bude dědit krásné oblečky po Samíkovi a bude mít sam parťáka na hraní. Pro něj by byl asi lepší kluk než holka…No necháme to na osudu, pokud to nepůjde vidět v lednu, tak pak už asi těžko. že už bude plod velký, tak se necháme asi překvapit až po porodu.Co naděláme ![]()
@jagus hele také mivam všelijaké bolesti, pichani atd. ani nevím jestli je to vsechno normalni, snad joo
jinak jsem mela také nepříjemné píchání az řezání v podbřišku, taky vždycky jen chvilku, nevím co to je, myslela jsem si, ze mi nastydl mocak, tak jsem pila urologickej caj, a ted OK, včera me pro změnu chytly záda
asi je to jak se tam všechno zvětšuje a přemisťuje
asi pokud to není nějaká bolest k nevydrzeni, nebo nedejboze s krvácením, tak je to v pořádku ![]()
Ahoj holky, jdu Vás pozdravit… Dneska jsem byla na pohotovosti. Včera večer jsem začala špinit a dneska ráno se objevila krev. Miminko je v pořádku, poprvé jsme viděla nožičky i ručičky. Měla bych být v 11.týdnu (10+3). Krvácení nebylo z dělohy, ale bylo spojené s výtokem. Dostala jsem 8 kapslí, které budu zavádět každý večer. Od kdy na Vás bylo vidět těhotenství? Na mě už to poznala teta. Jsem celá nějaká nafouklá a ještě k tomu to břicho… Je velké asi díky přežrání nebo co, ale už se za něj nestydím a hrdě ho vystrkuju:-) Taky mám dělohu na zadní straně, znamená to, že pohyby nebudu tolik cítit?
@Amálka.87 Tak hlavně, že je všechno v pořádku. Jak je to s těma pohybama, to opravdu nevím, na to neumím odpovědět. Já jsem 17+3 a už mám bříško solidní i když mám o 4 kg míň než bych měla mít. Ten můj špek na břichu pěkně ztvrdnul a je kulaťoučkej, nezapřu to ani náhodou. Moje mamina byla hubeňour když mě čekala a říkala mě, že jí břicho hodně vylítlo v prvních 4 měsících a pak už to šlo pomalu a přesně tak to mám já. Jsem jak míša kulička, ale je to krásný. jen mě dělá trochu problémy nazouvání a zavazování bot. Co budu dělat ke konci to fakt nevím, asi jen pantofle ![]()
@jagus Taky jsem už přemýšlela o tom, co budu dělat v létě
Ale pantofle to jistí ![]()
@Amálka.87 Jak jinak, protože mě už se nechce ohýbat teď. Asi budu pěknej lenoch ![]()
@jagus Alespoň máme jistotu menší pravděpodobnosti úrazu:-) Opatrnosti není nikdy dosti ![]()
@Amálka.87 presne tak. Dneska me z gauce nic a nikdo nezvedne ![]()
Na mně to těhotenství začalo být vidět až v 32 týdnu, ted jsem uz 36+2 už to je konečne pořádně vidno, když jsem byla v 32.týdnu tak si ze mně dělali srandu jestli dítě nechávam doma když někam jedu.. ![]()
@lienka_a Každá to má jinak, co dělat. Já chodím s pyšně vyšpuleným pupkem už od cca 14 týdne
ale zato zase tvrdá daň v bolesti v zádech.
@jagus Gauč jsem si naordinovala taky:-) A pupek špulím všude, kde se dá… Je mi jasný, že až se s bříškem začnu pořádně kamarádit, tak to nebude dlouho trvat a už se s ním budu zase loučit… Škoda, že miminka tak rychle rostou…
@jagus Tak tohle řešení mě nenapadlo
Zapíšu si to do kalendáře někde kolem roku 2020 ![]()