XXL těhule

Napsat příspěvek
Velikost písma:
340
19.1.15 19:14

@Teerryy Prave ze u me to pravidelne (ani jezeni ani cviceni) neni, tak to jsem na tom hur a budu hur. Nebudu sama sebe opijet rohlikem, ze to pak tak bude, kdyz to tak nebude :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
340
19.1.15 19:17

@jagus v tom pripade jsi ve spatne diskuzi, jdi do XXS tehuli, s takovou ti budem akorat vsichni zavidet :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
19.1.15 19:22

Nemusite s mejma 102,7kg ma ten prcek kde brat :-) co bych dala za tvejch vychozich 69. Ja mam zasobicku slusnou na par miminek :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
340
19.1.15 19:29

@jagus tak to jsem se ted opravdu od srdce zasmala, protoze jsem netusila jaka je tvoje vychozi vaha, tohle proste cloveka hned nenapadne kdyz si cte ze ‚ona‘ zatim nic nepribrala, nic ve zlem. Treba nepriberes nic anebo jen treba tolik kolik bude vazit mimco :).at ti mimi v brisku prospiva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
19.1.15 19:32

@Handalina Dekujeme. Zatim vypada dobre asi to bude cvalicek po rodicich :-) Ale kdo ho bude rodit? Asi ja, au au. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
340
19.1.15 19:36

@jagus no ja nevim jak ty, ale ja jsem priteli rikala ze rodit bude on, at se taky vystridame, no ne? :mrgreen: jj, kdyby to tak slo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
19.1.15 19:45

@Handalina no nebylo by to spatny :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.1.15 20:03

Ahojte maminky, snad se este muzu pridat. Mam 168cm cca no a vaha pred otehotnenim 102…ted sem 16ty tyden a vaha je 104…myslite ze to je akorat? Bojim bojim..snad moc nepriberu. Hodne lidi mi rika ze na me nejak nepude poznat tehotenstvi…ale ja myslim ze ano.. mam postavu tak vselijakou..mam to vsude..nejsem ani hruska ani jablko. A co myslite o porodu baculek? Je to individualni nebo to fakt mame snazsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
19.1.15 20:08

@SnažilKasandra Ahojky, ty pribiras jak mas, 2 kg je ok tak zadne strachy. A jek je to s porodem to opravdu netusim cekame prvni :-) S tou postavou jsme na tom asi stejne i ja nemam nikde zadne extra speky nam to rozlozene po celem tele docela soumerne :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
19.1.15 20:11

@Handalina Hihi, no ale hlavně, že jsme zdravé a prcci taky :) A jak jsi na tom s oblečením? Já snad mimo sekáč nic neseženu..jo v H&M jsem sehnala jedny elasťáky XL..jinak všechno šitý jak na malý holky… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
19.1.15 20:13
@SnažilKasandra píše:
Ahojte maminky, snad se este muzu pridat. Mam 168cm cca no a vaha pred otehotnenim 102…ted sem 16ty tyden a vaha je 104…myslite ze to je akorat? Bojim bojim..snad moc nepriberu. Hodne lidi mi rika ze na me nejak nepude poznat tehotenstvi…ale ja myslim ze ano.. mam postavu tak vselijakou..mam to vsude..nejsem ani hruska ani jablko. A co myslite o porodu baculek? Je to individualni nebo to fakt mame snazsi.

Kamarádka měla při porodu snad 120 Kg a prý malou vyprcla ani nevěděla jak..asi to ale bude případ od případu :) Já teda doufám, že to budeme mít v pohodě. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.1.15 20:15

@jagus :) jee dekuji za odpoved. No esi ty jsi ta na fotce… tak jsem si po pravde rikala..co ty tu? :) me pripadas jako uuuuplne normalniii :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
19.1.15 20:20

@SnažilKasandra jo sem tak pred pul rokem. Kazdy me typuje ze vazim min ale ne je to proste metracek. Ale dobre rozlozenej :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.1.15 23:31

@Teerryy : jeee tak pan buh zehnej, at mame pohodu a predevsim zdrave poklady naseee :))
@jagus : no dost dobre rozlozene… takova kardashianka s mensim zadeckem a to je luxusni :) :potlesk: seee nekdo maa :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4236
20.1.15 08:15

Ahoj holky já ve 25tt už přibrala 4kg a celkově mám přes 120kg.Loni jak jsem rodila malého, tak jsem taky zatlačila jen 2× a byl venku, tak nyní po roce mám obavy aby z toho nebyl porod doma :lol:
No uvidíme, snad bychom to s manželem nějak zvládli :andel:
I když nemocnici máme kousek, autem asi 5min, tak kdo ví…asi hned při první kontrakci pojedu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí