XXL těhule

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25
6.2.15 20:03
@Dvěstěnožka píše:
@Lucie_FT ahoj vypadá to tak že jsem 2DC. takže nic.

chjo, to mě mrzí :-( tak zase příště, ono to jednou vyjde. budeš zkoušet nějaký ten jiný CAR?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.2.15 21:12

@Lucie_FT jj už jsem objednaná. do jiného jdu tam 9.3. uvidíme. je mi jasný ře váha je překážkou, ale min budu slyšet jiný nízor. je to doktor který mi byl doporučen že je to machr v oboru. jo a chodí k němu i sestřenice jsem ted zjistila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
7.2.15 17:24
@Dvěstěnožka píše:
@Lucie_FT jj už jsem objednaná. do jiného jdu tam 9.3. uvidíme. je mi jasný ře váha je překážkou, ale min budu slyšet jiný nízor. je to doktor který mi byl doporučen že je to machr v oboru. jo a chodí k němu i sestřenice jsem ted zjistila.

Tak držím pěsti!!! Já byla dnes na kontrolním ultrazvuku. Přes špeky měl doktor problém něco najít, ale našel - stimulace vůbec nezafungovala, jen jeden folikul a ještě malý… :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
9.2.15 18:19

Ahojky, tak jsem se dnes odhodlala zvážit a už mě celkem trne..jsem v 29. tt a již jsem přibrala 15 kg 8o 8o tj. mám 105..bože jak to s takovouhle bude dál??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.2.15 19:43

@Teerryy ber to tak že min. polovny z toho je mimi a že jak porodíš je to dole. A zbytek? to vyběháš jak budeš skákat kolem miminka. hlavně se nestresuj!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
9.2.15 20:05

@Teerryy To je jeste dobra vaha, tu mam normalne :-) a da se s tim zit celkem dobre :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
454
9.2.15 20:30

@Teerryy neplaš a užívej si těhotenství ;)… třeba si nasákla jen moc vody, kámoška nabere vždy 25kg se všemi třemi se ji to povedlo a nejvíc z toho je voda po porodu ji zbyvá tak 8kg a to pak do roka dá dolů ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
706
18.2.15 08:42

Ahoj holky, tak se k vám a ke skupině srpen 2015 též přidávám :-) Včera jsem byla na screeningu I. semestru a dopadl dobře, tak snad bude vše OK i nadále. Váhu zatím jakžtakž držím stálou výchozí 94kg/156cm (naštěstí jsem přesípací typ - i když už se to trošku mění). Zkušenosti předchozí s přibíráním ve vyšších stádiích těhotenství bohužel nemám (jen z těch, které nedopadly dobře již v I. trimestru), tak jsem zvědavá jak to zvládnu. Musím se hodně drže, protože mám od malička nemocnou jednu kyčel. Ale snad to zvládnu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
18.2.15 08:46

@martja_sgcz Tak to velká gratulace, ať všechno dopadne co nejlépe! :kytka: Já mám sice termín porodu už příští úterý, ale ráda se podělím o nějaké zkušenosti a trápení…už aby to bylo! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
706
18.2.15 08:52

@Petrunka85: Tak to budu také držet palce a určitě mne budou zajímat (klidně i později až budeš zase moci nějaké info zdělit) i věci jak probíhal porod. :) U mne kupodivu první trimestr prošel bez větších problémů, občas blivno, ale dalo se to rozdýchat. Nicméně mě začaly brát asi předevčírem trošku křeče do levého lýtka, tak jsem zvýšila Magne B6 a zatím dobrý.
Jak jsi bojovala s váhou? Hlídala jsi se nějak? A co otoky, pohyblivost atd? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
18.2.15 08:57

@martja_sgcz Ten hořčík je moc dobrý, taky mi pomáhal, později i na tvrdnutí břicha. Na nevolnosti (a nebylo jich tolik) mi pomáhala trocha ledové kofoly :poblion: Porodu se zatím nebojím, strašně bych si přála rodit přirozeně, ale je to teď nějaký nekonečný nebo co, pořád přemýšlím, jak to urychlit :mrgreen:
S váhou bojuju až poslední tři měsíce, nejdřív jsem shodila asi 6 kg, ale od sedmého měsíce jsem 12 přibrala a teď za poslední asi týden jen tři kila, ale to zadržuju vodu :roll: Držím dietu kvůli žlučníku, ale sladkýmu jsem se neubránila :D No a oteklá jsem fakt až teď a jenom malinko, ani s chozením nemám problémy, jen jsem unavená…dvě patra vyběhnu jako nic ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
706
18.2.15 09:10

@Petrunka85 No já se hlídám hned od začátku, co jsem otěhotněla. Dříve jsem shodila 30 kg právě abych mohla otěhotnět, ale prostě se to párkát nepovedlo, tak jsem nabrala postupně 10kg zpět. No a znovu jsem začala a to jsem netušila, že jsem zrovna otěhotněla (i když jsme se už asi 3 měsíce snažili, neže ne :-). Takže pokud to vydržím, tak snad to půjde dobře dál. Ale co já vím a třeba budu úplně mimo a neuhlídám to 8o
Toho urychlení se nedivím, každá z kamarádek mi těsně před porodem říkala, že už chtěj mimčo vyprdnout ven :mrgreen:

Dělala jsi nějaká cvičení? Sportovala jsi nějak? Já chodím už pár let na orient a dám zase zpět sportovní plavání (vynechala jsem ho, když jsem zjistila těhotenství a raději jsem se kvůli dřívějším pokusům trošku šetřila). No a snad půjde zintenzivnění procházek (mám nemocnou kyčel od mala, tak to nesmím moc přehánět :-) ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
18.2.15 09:19

@martja_sgcz Taky jsem shodila, asi 25 kg, ale to už tři roky předtím, stejně nám to nešlo a museli jsme na umělý. Nicméně po porodu a kojení jdu do diety a cvičení :pankac:
Přiznávám, jsem od přírody hrozně líná, ale chodila jsem aspoň na procházky, doma se procvičila na míči, jinak nic, no. Bydlíme na malém městě a moc možností tady není, všechno je daleko a cvičení pro těhotné tady neexistuje…Ale slyšela jsem, že orientální tanec je v těhu moc dobrý a miminku se líbí, do toho bych být tebou šla určitě :) A s těmi procházkami, no asi bych to s nemocnou kyčlí nepřeháněla, zezačátku to bolet nemusí, ale aby ti to nedělalo problém opravdu později, raději opatrně…to je lepší to plavání :)
Já mám teď spíš hrůzu z toho, že mi budou porod vyvolávat, prý to není nic moc…v pondělí měl totiž prcek odhad váhy 3700g! :roll: ale je to jen odhad, no..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
706
18.2.15 10:29

@Petrunka85 Ty jo to je macek ;) Vůbec netusim co mne či později čeká. Zatím vše postupně studují a výpravám se kamarádek. Xxl mám ale jen jednu a musím ji pořádně vyspovidat. ;) Nechtěla jsem to raději moc doteď řešit. Je to me páté těhotenství :( U třech se ani nerozbusilo srdíčko a u čtvrtého (umělého) přestalo busit v 11tydnu :( No a protože mi je pres 40, tak už uměle pojišťovna nepriplaci, tak jsme to ještě jednou zkusili sami :) Takže se zacinam zatím rozkoukavat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
706
18.2.15 10:31

Omlouvam se za chyby, píšu z mobilu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie