XXL těhule

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4236
27.1.15 08:44

@Velaník JO a s tou tukovou vrstvou taky i můj doktor občas bojuje aby naměřil všechny hodnoty.Sice to trvá déle, ale nakonec vše zvládne :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
291
27.1.15 09:00

@terkom83 ta fotka je jen jedna, ono to zakresluje, ze to zdálky vypadá jak bříško, ale je to moje rozplacle stehno, mám sukni a silonky, a na kline fotku mimca :D s kabelkou ted jsem si toho taky vsimla :D :D :D jinak děkuji :),ano vyšetření trvá občas déle, ale není problém, ze by me nenamerili, nebo by byli nějak arogantni :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
27.1.15 19:03

Ahoj, ráda bych se přidala. Čekám druhé dítko, jsem v 15 tt a váha pořád 80 kg na 170 cm, takže taky xxl. Léčím se se sníženou fcí štítné žlázy, takže mi těď v těhotenství přidávají léky, tak doufám, že bude vše o. k.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.1.15 16:05

Ahoj zdravím. Je mi jasné že sem asi nepatřím. ale chtěla jsem poprosit o názory a zkušenosti. snažím seo druhé mimi a mám hodně velkou nadváhu na 175cm mám skoro 150kg. vím že to není OK. první dítě jsem rodila cca 135kg. prosím jaký máte zkušenosti nebo třeba jen z doslechu. Je to reálné porodit? ještě tedy těhotná nejsem, ale doufám že brzy budu.
Přiznám se že se snažím hubnout celý život. není o tom že bych se přežírala, ale spíše o tom že jím nepravidelně a nezdravě. prosím nemoralizujte toho si užiju všude dost:(
prosím opravdu o rady. děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
31.1.15 17:04

@Dvěstěnožka Ahoj, nevím, jestli ti poskytnu přímo radu, ale rozumím ti. Za pár týdnů (dní?) porodím svoje první miminko a cesta k němu nebyla jednoduchá, s přítelem jsme se snažili dlouho a i když jsem měla přes 120 kg a všichni mi říkali ať nejdřív zhubnu a pak řeším miminko, tak jsme i přesto jeli na kliniku na umělý. Po vyšetřeních se ukázalo, že chyba není na mojí straně, že tomu nebrání ani moje váha, ale špatný spermiogram. Šli jsme do toho a podařilo se napoprvé. Všichni na mě koukali jako na exota, proč jsem se nesnažila se sebou nejdřív něco dělat a podobně. Vždycky jsem chtěla zhubnout, ale nikdy mi to prostě nešlo. Těhotenství mám celkem bez potíží - kromě žlučníku, musím teď držet i dietu, ale přiznám se, do dalšího miminka bych s touhle váhou znovu nešla. I když nemám žádné velké problémy, můžu je mít při dalším těhotenství a vím to. Na okolí se vykašli, ať si každý říká co chce, ale veliká nadváha je obrovský risk pro miminko, co si budeme povídat…Moralizovat rozhodně nechci, sama teď na konci vážím 132 kg (otěhotněla jsem se 125), ale ty možné komplikace, které jsem mohla a ještě můžu mít mě docela děsí… :nevim: Každý kilčo dolů se počítá :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.1.15 17:59

@Petrunka85 děkuji moc. všech rizik jsem si plně vědoma. U prvního tehotensví jsem měla těhotenskou cukrovku a končila jsem císařem pro konec pánevní a preeklampsii. Ae s tou doktorka počítala od samého začátku protože mám kolísavý TK. Jinak těhotenství jsem začínala na váze 133 a končila na váze 135 takže muj přárustek nic moc. během těhotesví jsem zhubla na 127 a dlouho jsem nepřibírala. v podstatě až po nasazeni inzulinu jsem nabrala. Dokud jsem kojila bylo všechno OK ale jak jsem přestala kojit tak jsem velise rychle nabrala :( ted se snažím samozřejmě zhubnout. ale vzhledem k mému věku zase druhé těhotensví nechci odkládat moc daleko.

děkuji za sdílení se :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
31.1.15 20:51

@Dvěstěnožka Samozřejmě ti přeju, aby se miminko podařilo a všechno bylo bez komplikací :hug: Já teď přibírám až na konci, myslím, že hlavně zadržuju vodu, ale TK je naštěstí v pohodě a cukrovku taky nemám :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
1.2.15 10:51

Ahoj holky, tak se dovolím přidat :-) Výška 158 cm, váha 103 :oops: uvidíme, co bude, včera jsme zahájili stimulaci v CARu - hlavním problémem je manželům spermiogram. Musím říct, že moje váha je jedním z nejzásadnějších stresových faktorů. Jsem od mala nervák, nedokážu se uvolnit, vždycky jsem stresovala, mám to prostě v sobě :-( Doufám, že jestli se podaří, že se mi hlavně podaří udržet se v kondici…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
1.2.15 12:22

@Lucie_FT A kam jezdíte do CARu, jestli se můžu zeptat? taky jsme byli, při mých 169 cm, váha 124 kg pan doktor trochu reptal, ale zásadní problém nebyl…povedlo se napoprvé a jsem na konci 37tt :mavam: Myslím, že nervák jsem taky, ale prostě jsem to odsunula do pozadí a slíbila si, že po porodu se sebou něco udělám…sem tam řeči asi uslyšíš, ale věnuj se hlavně sobě a věř, že to dopadne dobře… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.2.15 13:02

@Lucie_FT @Petrunka85 taky jsem byla v CAR ale paní doktorka nám oznámila že nás odmítá léčit. a to už jedno zdravé dítě máme a potřebovali bychom jen trochu poštouchnout… ale NE

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
1.2.15 13:26

@Dvěstěnožka A v kterém CARu jste byli? My v Unice, mají tam perfektní přístup…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.2.15 13:39

@Petrunka85 Brno Repromeda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
1.2.15 14:40

@Petrunka85 tak v CARu (Praha PRONATAL) pan doktor jenom říkal: „měla byste zhubnout, ale to asi víte“… já to jen řeším „už dopředu“, no hysterka no. @Dvěstěnožka a nezkoušela si Helios? Dost se kasají, jak jsou dobří a super, tak třeba by pomoholi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
1.2.15 14:42

@Petrunka85 - jinak, samozřejmě gratulace, ať všechno proběhne, jak má :-) můžu se zeptat, měla jsi kvůli váze v těhotenství nějaké potíže?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.2.15 14:54

@Lucie_FT ještě budu zkoušet Reprofit. ted inzetivně hubnu. ae 50Kg dolu nedám ze dne na den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí