Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Dvěstěnožka budu držet pěsti! Budeš to zkoušet sama? A poprvé?
@Dvěstěnožka Budu určitě držet pěsti, ať to někde vyjde, jak jsem psala, každý kilčo dolů se počítá a někdy jim stačí vidět i snahu…
@Lucie_FT Akorát se žlučníkem a to hned od 8tt, ale to jsem si zavinila sama, brávalo mě to trochu ještě před těhu, ale vyprdla jsem se na to, tak se mi to hormonama rozjelo..akorát držím trochu dietu…jinak vysoký TK nemám, cukrovku taky ne, celý těhu v pohodě
akorát teď mi trochu otíkají ruce a kotníky, ale to považuju za normální…
Oni doktoři mají v popisu práce si rýpnout kvůli vysoké váze ![]()
@Dvěstěnožka To je tedy přístup, fakt hnus. Zkus jiné centrum. Váha je jen Tvoje věc!
@Lucie_FT nevím co budu zkoušet poprvé…
hubnutí?… anojiž po několikáté ale ano sama bez nějakoho rozpisu nebo kontroly
CAR?… ne sama ne. s manželem
vždy tam jde semnou. i ted na tu vstupní prohlídku kde mě vydrbali jako totálního debila šel semnou.
@rozmyš děkuji. ano je to moje věc. Ale zase chápu že to je problém. Ale trvám si na tom že se to dalo říci jinak. S váhou bojuji celý život. Jako malá jsem chodila do baletu potom přišla puberta hormony a už to jelo. od té doby je to v háji. Ale pozice z baletu dám do dnes ![]()
@Dvěstěnožka doktor by měl být trochu taktní, chovají se jako dřevorubci
.Jinak držím palce ať to jinde klapne ![]()
@Dvěstěnožka jj, hubnutí jsem myslela
Doktor je hulvát, často horší než váha je špatný psychický stav, který můžou těmhla kecama rozdrbat!!! Držím pěsti, ať to jinde vyjde. Ten Helios bych v Brně nezatracovala, uvidíš ![]()
Ještě jednou se omlouvám že otravuju. mužu se zeptat na názor? Vložím sem graf BT je to třífázový graf a naděje na těhu? MS by měla dorazit 6.2.
@Petrunka85 Asi se zeptam jak blbe, promin
ale to ze to maji v popisu prace je mysleno ironicky?
@Nuggetka Tak nějak. Jsem zdravotník a vím, že oni prostě remcat musí kvůli všem rizikům, které s nadváhou souvisí. Tím se jich nezastávám, jsou věci, které se dají říct víc taktně, však to sama znám moc dobře…
Asi jsem se předtím špatně vyjádřila… ![]()
@Dvěstěnožka no, já bych řekla, že je skoro ještě brzy na to, dělat závěry, ale bez naděje to podle mě rozhodně není
držím pěsti!! ![]()