XXL těhule

Napsat příspěvek
Velikost písma:
291
7.1.15 21:52

@PetraPetina @Amálka.87 ano jsme tu na tom asi všechny stejně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
7.1.15 22:59

@jagus Já tě chápu. Náš mimís je po přetím pokusu IVF, ale kupodivu, když jsem měla za sebou první trimestr, tak jsem se ani moc nestrachovala, tak nějak samo to ustoupilo, chytá mě to opět teď ke konci, už bych ráda, aby bylo venku a věděla jsem, že všechno ok.
Ale jinak se ženy snažte si to maximálně užívat a nestresovat se každou maličkostí! Ono to bude v pohodě. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
7.1.15 23:04

@PetraPetina V Lidlu mívají fajn těhotenské oblečení, já na něj neustále narážela a když jsem potom otěhotněla, za celou dobu nic. :cert:
Ale taky mám těhotenské tepláky s vysokým pasem, jsou černé a ani není poznat, že to jsou tepláky, teď ke konci je nosím neustále, i k doktorce a tak. Mám i těhu rifle, ale ty už teď nejsou úplně pohodlé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4236
8.1.15 09:28

@WhiteWine Ahojky,jo rifle taky moc nemusím..nejraději mám tepláky nebo legíny…jen když to peru, tak musím vzít rifle :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
8.1.15 16:09

@terkom83 Mám kluka tomu je pět a holčičku a té jsou tři.. jak se mimi narodí tak jim bude 6 a 4.. jsou od sebe bez měsíce dva roky a prcek by se měl narodit právě mezi jejich narozkama :-)
Příští týden jdem na KO jestli máme srdíčko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4236
8.1.15 17:37

@Ledaa Tak to máš děti krásně od sebe a jak si rozumí, když je to smíšený páreček…jako holka a kluk, hrají si spolu, mají stejné zájmy nebo je každý jiný a neklape jim to…každopádně si miminka užiješ víc než já…já už teď mám depku, že to nedám…dneska furt brečím, že si chci na chvilku lehnout a odpočinout, ale malý mě nenechá, chce se nosit a pořád mě potřebuje vidět :?
Jsem dneska nějak totálně vycucaná, snad to zítra bude lepší :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
9.1.15 07:40

Děcina jsou děcina.. někdy bez sebe neudělají ani krok a jindy si škubou vlasy jak se perou :D :D ale já sem taky ze 3 dětí a taky to tak vypadalo.. Z miminka mám taky strach a ne zrovna malý ale dáme to :-) musíme :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
16.1.15 18:02

Tak holky máme srdíčko :-) miminko od posledně krásně poporostlo a za 14 dní si jdem pro průkazku.. a bude vážení :-/ :-/ už teď mám pupendo jak v 5. měsíci :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
16.1.15 20:35

@Ledaa Tak gratulace. Opatruj se a prcka taky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4236
16.1.15 21:04

@Ledaa Tak to jsem moc ráda, že je vše v pořádku :srdce: :hug:
Já jsem v 6měsíci a břicho mi přijde pořád jako velký špek, ale občas si už někdo všimne, že jsem těhotná a potěší to, ale je pravda, že koho by to taky u mě napadlo, když před sebou tlačím kočár s miminem, že zas čekám další :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
291
16.1.15 21:31

@Ledaa gratuluji :kytka: Vážením se nestresuj stejně s tím ted nic moc nenadelas :) hlavně at jste zdraví :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
19.1.15 18:42

:)

Ahoj maminy,
jsem ráda, že jsem našla tuhle diskuzi a mám taky takový „menší“ problém. Jsem v 26 tt a už jsem přibrala 12 kg..moje počáteční váha byla 90 kg(měřím 185 cm), celkem se začínám nervovat, že ze mě bude opravdu buldozer.. dnes jsem totiž zjistila, že jsou mi všechny kalhoty malý :lol: Chodím na těhu cvičení, jinak teda moc pohybu nedám :? a moc zdravě taky nejím, jím to co vždy..takže si vlastně ani nemám co vyčítat že??.. Nervuje mě i to, že ostatní maminy přibíraj tak málo a já už mám tolik..zase se nechci nějak omezovat.. Máte nějaké rady?? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
340
19.1.15 18:57

@Teerryy radu nemam, ale nejsi v tom sama. Ja mam taky 12 kg nahore, 28 tt, vychozi 69 kg, 170 cm - takze pri nasi rozdilne vysce v podstate nastejno. Nech to plavat, ‚planuju‘ pribrat jeste tak max 6 kilo. Jak to bude vic tak me sice trefi, ale stejne to za chvili vyprdnem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
19.1.15 19:02

@Handalina Taky jsem si říkala, že max ještě těch 6-8 zvládnu, tak uvidíme :D No pak si si říkám, jak budu chodit pravidelně cvičit a jíst..abych se trochu uklidnila.. Přeci „jíme za dva“.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
19.1.15 19:13

Ahoj holky, tak dneska jsme byli na UZ ve 20tt. Nepribrala jsem jeste ani deka a sestricka me sprdla, tak ze zase opacny problem. Mimisek je v poradku vazime 347g. A to co me pobavilo nejvic je to ze z Kristynky mame Honzika :-) Je to 100% kluk a dobre vyvinuty i ja to pozbala neda se to poprit. Vubec se mu vysetreni nelibilo pan doktor trochu pritlacil na bricho a nas prcek se snazil ho odstrcit rukou. Bylo to kouzelny :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí