XXL těhule

Napsat příspěvek
Velikost písma:
333
27.10.16 22:24

No tak to potěší, že v pátém měsíci nejde moc poznat, žes těhotná :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Já jsem zase typ jablko, ale zdá se mi, tedy nezdá, že mi kynou i nohy. Ale jsem pořád taková zavalitá. No děs běs. O hamburgeru mi ani nepovídejte. Hele, taky máte chutě na něco, a pak, když si to můžete vzít, tak zobnete a řeknete, ble fuj, to nechci. I když je to dobré, tak prostě ta chuť úplně zmizela. No nic, zítra už se budu zase hlídat. To je v čudu - hlídat se i v těhotenství!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2780
29.10.16 19:24

@poirot Jsem ráda, že nemám tak obr břicho jako u prvního těhotenství. To mi rostlo už od třetího měsíce a vypadala jsem jako s dvojčaty.
Chutě mám pořád, spíš mám problém se k tomu vysněnému jídlu dostat. Přiznám se, že jsem neodolala a koupila si camembert. Jinak bych si chtěla dát nějaké fakt super dobré jídlo v restauraci, ale vůbec netuším co to má být. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
580
17.11.16 13:04

Pokud náhodou sháníte veliké těhu oblečení, tak zde prodávám co jsem nenosila nebo skoro nenosila :-) http://www.mimibazar.cz/bazar.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
11.12.16 22:02

Snažíme se o mimco

Ahoj holky stydím se ale chci se zeptat měřim 163cm a vážím bohužel 116kg s pritelem se pul roku snažíme o miminko ale porad nic je nějaká možnost ze při takové váze otehotnim? Mam dost nepravidelnou menstruaci takže ani nevím kdy mám ovulaci.. má tu některá z vás zkušenosti? Děkuji za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
11.12.16 22:06

@Denča666
Ahoj, zajdi na gyndu, ať ti vysleduji ovulaci. Jde to z odběru krve nebo utz.Ja man obezitu 1.stupne :oops: a zjistili vyšší prolaktin ob cyklus. Ten teda pravidelný. Pomohla mi i aplikace
No a zítra mám první screening s miminkem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
11.12.16 22:09
@JetLi píše:
@Denča666
Ahoj, zajdi na gyndu, ať ti vysleduji ovulaci. Jde to z odběru krve nebo utz.Ja man obezitu 1.stupne :oops: a zjistili vyšší prolaktin ob cyklus. Ten teda pravidelný. Pomohla mi i aplikace
No a zítra mám první screening s miminkem :-)

Já mam cyklus takoví ze ji třeba 2 měsíce nemam a pak z ničeho nic to dostanu.. bojím ze se nebudu moct byt těhotná rozhodne na gyndu zajdu :nevim: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
11.12.16 22:13

@Denča666
Mě fakt hodně pomohla appka. Dlouho jsem si myslela, že mám nepravidelně, ale šlapalo to jako hodinky. U sebe třeba zjistid jen delsi cyklus a vychytas ovulaci, třeba i s priznaky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2890
11.12.16 22:30

@Denča666 mam o 20kg min ale u prvniho jsem čekala 7 let a to jen pro to ze jsem se bala jít k doktorce aby mi nenadaly ze jsem tlustá. Ve finále se zjistilo ze sice mám nepravidelnou ovulaci ale po úpravě práškama slapala jak hodinky. Pak se ale zjistilo ze ted už ex nemá moc pohyblivé spermie a tak jsme museli na uměle. Mame krásného chlapecka. A pak jsme se rozešli a našla jsem si chlapa a po 8 měsících i pres antikoncepci čekáme druhého chlapečka. Takže zkakni k doktorce a uvidis. Bud ti řekne ze se to řeší az po roce snažení a nebo te bude hlídat. Přeju hodně štěstí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
11.12.16 22:40

@zuzula.82 děkuji zítra se objednávám a dam sem vědět jak to dopadlo děkuji holky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.12.16 22:47

Jsme stejné velikosti, mám jen pár cm navíc. Doktorka mi před pár lety oznámila, že se mám připravit na to, že zřejmě nebudu moct otěhotnět. Takže jsem se smířila s tím, že kdyžtak adoptujeme a malá se povedla na jeden pokus a na malého stačily dva víkendy. Hlavně o tom moc nepřemýšlet a držím pěsti.

• Citovat
  • Upravit
2890
11.12.16 23:03

@Denča666 určitě dej. Samotnou me zajímá co ti řekne. Jak ale píše anonym. Hlavně nad tím nepremyslet i když to vlastně vůbec nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
12.12.16 05:28

Zdravím, asi budu za blázna, ale taky mám podobnou zkušenost, měla jsem 15kg nadváhu, zhubla jsem a bum-těhotná… Během prvního těhu jsem nabrala 30kg, po porodu shazovala a za necelý rok, jen co jsem spadla na předporodní váhu bum-druhý těhu. Už jsem měla mindrák, měla jsem strach že zase tolik naberu, nabrala jsem 20kg a po porodu shodila, myslím že ta váha to ovlivňuje, i když ne u každýho, každé tělo je jiné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
12.12.16 10:32

Holky děkuju dnes jsem se objednávala a ve čtvrtek tam jdu tak doufám že paní doktorka mi řekne dobré zprávy že s otěhotněním nebude problém.. Děkuji za vaše odpovědi a zkušenosti :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
12.12.16 11:55

@Denča666
Dej pak vědět. Můj gynekolog je trochu osvocenejsi a moc jsemmu tenkrát nevěřila, ale tvrdil mi, ze mám překyselení organismus. Gastroenterolog me cpal léky a neřešil příčinu.
Dneska se přikláníme ke gynekologovi a věřím jeho radám, i když to není jeho specializace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
333
14.12.16 10:03

Určitě bych zkusila začít úpravou stravy, pohybem shazovat nějaké to kilo dolů. Ono ti to neublíží, naopak to může pomoci právě při otěhotnění a následném těhotenství. Zkus začít cvičit i Mojžíšovou, tím také nic nezkazíš. Neříkám, že nejsi těhotná kvůli váze, já sama jsem podruhé otěhotněla - plánovaně - během kojení a s váhou 100 kilo. Během prvního těhotenství jsem nabrala přes mou snahu 26 kilo (i když jsem jedla zdravě a pohybu jsem měla mraky - prostě někdo k tomu má dispozice, jiný může s prominutím „žrát“ jako protržený a přibere těch „tabulkových“ deset kilo. To u mě nehrozí. Ale už jsem se s tím smířila, důležité je zdraví miminka. A tomu také prospěješ zdravou stravou a přiměřeným pohybem. Takže určitě neváhej a začni. Lepší než se cpát prášky, i když někdy není jiná možnost. A zase - kamarádka - štíhlá, s váhou problémy neměla nikdy a snaží se o miminko přes dva roky. Už byli na všemožných vyšetřeních a pořád na ní zkouší něco a pořád nic. Je to individuální, ale ruku na srdce - nadváha prostě dobrá není v žádném případě. A hele taky - když se začneš soustředit na shazování kil, tak ti to taky odvede psychiku od snahy od mimi. Zkus si říct, až shodím pod 100, tak se začneme více snažit. Není kam spěchat, mimi přijde, až bude jeho čas. Mně je 35 a mimi přišlo v pravý čas :-) Teď jsem podruhé těhotná a moc se na to těším. Ale tohle odvrácení psychiky na něco jiného, na jiný cíl mi pomohlo už překonat řadu problémů. U mě jsem se vždy začala soustředit na sebe, jinak pořád koukám na ostatní, aby byli šťastní atd. A ono to opravdu pomáhá, psychika je hrozně mocná, věř mi. Opět dva příklady v mém okolí - když už byly páry smířené s tím, že musí jít na umělé oplodnění, byly objednané, tak najednou u jednoho po pěti u druhého po osmi letech přirozeně ty holky otěhotněly. Prostě už na to přestaly myslet, protože věřily, že to jinak nejde.

Přeju, ať se brzy podaří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky