XXL těhule

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8841
24.2.17 16:46

@JetLi před detma 85f nyní 85h. O pevnosti se raději ani nezminuju :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
24.2.17 17:09

Nee, holky, nestraste, že mi to moje pevné zmizí… Budu mít depku… Už ji mám :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
385
24.2.17 22:34

@Suusan
Buď v klidu, pri prvnim tehu vychozi vaha 120kg a 167 cm, vse v poradku krome nevolnosti - rodit jsem sla se 112kily. Ted druhe těhotenství výchozí váha 125, jsem v 33+5 a mám 122kg. Jsem vyrizena, unavena otekla. Ani v jednom pripade jsem se nesetkala s zadnymi negativnimi reakcemi ze strany lekaru nebo sestricek. Jen kdyz mi davali epidural, trefili se az napotreti ( prej jsem se moc zakulatila, tak jsem dr rekla, ze jsem hubenejsi nez pred tehu, cumela)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6034
24.2.17 23:07

Já si poslední podprsenku koupila myslím f, ale bylo to tak před třemi lety. Po porodu syna mi v porodnici doporučovali kojeneckou i v noci, aby se nesnížila pevnost prsou. Nosila jsem ji týden, ale fakt to nešlo, všude to škrábalo. Syna jsem kojila rok. Po 5 měsících od porodu jsem začala cvičit a lehce posilovat (na kruhovém tréninku). Nosila jsem jenom sportovní podprsenku na trénink a běhání, jinak vůbec.

Teď čekám další dítě a podprdu nenosím. Dle manžela se elasticita prsou změnila minimálně a to až teďka, kdy nesmím cvičit a hýbat se. Víte jak - někdo říká, že nošením podprdy tělo ztrácí schopnost vytvářet elasticitu a pak prsa klesají, taky tomu napomáhá absence posilování prsních svalů. Ale zase jsem četla názory, že podprsenka přidržuje prsa a ta pak nemají možnost klesat. Kde je pravda, toť otázka.

Ještě se teda sluší říct, že moje mamka měla vždycky dost nadváhu, nikdy pořádně necvičila, nikdy nekojila, a prsa měla vždycky vykajdaný. Moje ségra je hubená, prsa nula nic a stejně je má vykajdaný. Já cvičila už od malinka a i nosila podprdy, přestala jsem je nosit v okamžiku, kdy jsem zůstala doma s prvním synkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
22.3.17 00:24

Zdravím chci se zeptat mám 115kg a přestala jsem menstruovat a snažíme se s přítelem o mimco. Měla některá z vás stejný problém a co vám poradil vas Dr. Dekuju za odpovědi a rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
22.3.17 07:08
@Denča666 píše:
Zdravím chci se zeptat mám 115kg a přestala jsem menstruovat a snažíme se s přítelem o mimco. Měla některá z vás stejný problém a co vám poradil vas Dr. Dekuju za odpovědi a rady

A tu váhu jsi nabrala během pár měsíců, nebo jsi prostorově výraznější celý život? Mohly se ti zbláznit hormony bez ohledu na postavu. Nebo už si prostě tělo nedokáže pomoct a hlasí problém. Nechala bych si na gyndě odebrat krev, řekla, že nemenstruuju a pokusila bych se stát „docentkou“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5803
22.3.17 07:33

Jak. dlouho tu menstruaci uz nemáš? Zajdi na. gyndu, az te prohlédnou a asi i za obvoďákem. Hodně štěstí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2751
22.3.17 11:22

Ahoj, jsem sice na zacatku tehu ale uz ted mam depku ze na sebe nesezenu nic pekneho na sebe, prijde mi ze pro modelky jsou tak hezke veci a pro obriky jako ja jsou jen pytle na brambory

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1240
22.3.17 16:10

@Lilikaspi doporučuju Bonprix. Já tam v těhu nakupovala docela dost a velikosti v pohodě ;) a i ty věci mi přišly ok, žádný pytle :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2751
22.3.17 18:31

@Tess 85 jeste jsem tam nic neobjednavala, jak vychazi velikosti, sedi na klasicke velikosti? jsou dlouhe dodaci lhuty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
614
22.3.17 20:23

@Lilikaspi mrkni se na Aukro, je tam prodávající, který se jmenuje svět_módní. Prodávají zboží z Bonprixu ale za mnohem nižší ceny. Nakupuji tam už několik let. Třeba těhu kraťasy a kalhoty jsem tam kupovala cca za 100 kč a ty stejné byly na bonprixu kolem 600. Zboží mají nové, nevím kde to berou, ale fakt ráda tam nakupuju. Jsou to aukce a třeba letní šaty jsrm tam minulý rok vydražila za 20 kč :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2751
22.3.17 20:36

@janinka82 skoda ze na aukru nemam registraci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
23.3.17 08:31
@Lilikaspi píše:
Ahoj, jsem sice na zacatku tehu ale uz ted mam depku ze na sebe nesezenu nic pekneho na sebe, prijde mi ze pro modelky jsou tak hezke veci a pro obriky jako ja jsou jen pytle na brambory
u
@Lilikaspi píše:

Jakou más velikost? Myslím, že jsem objednávala z tehotenskamoda.cz. Kalhoty s volným pasem se šikly i po porodu ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
23.3.17 08:37

@Lilikaspi
Toto je L nebo větší a můžu ho mít i teď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
614
23.3.17 09:50

@Lilikaspi ta registrace je rychlá a jednoduchá a fakt je to tam za hubičku a je to také nové zboží. A těhu kalhoty jsem nosila už od 4. měsíce, vše mě tlačilo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí