Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@JetLi před detma 85f nyní 85h. O pevnosti se raději ani nezminuju ![]()
Nee, holky, nestraste, že mi to moje pevné zmizí… Budu mít depku… Už ji mám ![]()
@Suusan
Buď v klidu, pri prvnim tehu vychozi vaha 120kg a 167 cm, vse v poradku krome nevolnosti - rodit jsem sla se 112kily. Ted druhe těhotenství výchozí váha 125, jsem v 33+5 a mám 122kg. Jsem vyrizena, unavena otekla. Ani v jednom pripade jsem se nesetkala s zadnymi negativnimi reakcemi ze strany lekaru nebo sestricek. Jen kdyz mi davali epidural, trefili se az napotreti ( prej jsem se moc zakulatila, tak jsem dr rekla, ze jsem hubenejsi nez pred tehu, cumela)
Já si poslední podprsenku koupila myslím f, ale bylo to tak před třemi lety. Po porodu syna mi v porodnici doporučovali kojeneckou i v noci, aby se nesnížila pevnost prsou. Nosila jsem ji týden, ale fakt to nešlo, všude to škrábalo. Syna jsem kojila rok. Po 5 měsících od porodu jsem začala cvičit a lehce posilovat (na kruhovém tréninku). Nosila jsem jenom sportovní podprsenku na trénink a běhání, jinak vůbec.
Teď čekám další dítě a podprdu nenosím. Dle manžela se elasticita prsou změnila minimálně a to až teďka, kdy nesmím cvičit a hýbat se. Víte jak - někdo říká, že nošením podprdy tělo ztrácí schopnost vytvářet elasticitu a pak prsa klesají, taky tomu napomáhá absence posilování prsních svalů. Ale zase jsem četla názory, že podprsenka přidržuje prsa a ta pak nemají možnost klesat. Kde je pravda, toť otázka.
Ještě se teda sluší říct, že moje mamka měla vždycky dost nadváhu, nikdy pořádně necvičila, nikdy nekojila, a prsa měla vždycky vykajdaný. Moje ségra je hubená, prsa nula nic a stejně je má vykajdaný. Já cvičila už od malinka a i nosila podprdy, přestala jsem je nosit v okamžiku, kdy jsem zůstala doma s prvním synkem.
Zdravím chci se zeptat mám 115kg a přestala jsem menstruovat a snažíme se s přítelem o mimco. Měla některá z vás stejný problém a co vám poradil vas Dr. Dekuju za odpovědi a rady
@Denča666 píše:
Zdravím chci se zeptat mám 115kg a přestala jsem menstruovat a snažíme se s přítelem o mimco. Měla některá z vás stejný problém a co vám poradil vas Dr. Dekuju za odpovědi a rady
A tu váhu jsi nabrala během pár měsíců, nebo jsi prostorově výraznější celý život? Mohly se ti zbláznit hormony bez ohledu na postavu. Nebo už si prostě tělo nedokáže pomoct a hlasí problém. Nechala bych si na gyndě odebrat krev, řekla, že nemenstruuju a pokusila bych se stát „docentkou“.
Jak. dlouho tu menstruaci uz nemáš? Zajdi na. gyndu, az te prohlédnou a asi i za obvoďákem. Hodně štěstí
Ahoj, jsem sice na zacatku tehu ale uz ted mam depku ze na sebe nesezenu nic pekneho na sebe, prijde mi ze pro modelky jsou tak hezke veci a pro obriky jako ja jsou jen pytle na brambory
@Lilikaspi doporučuju Bonprix. Já tam v těhu nakupovala docela dost a velikosti v pohodě
a i ty věci mi přišly ok, žádný pytle ![]()
@Tess 85 jeste jsem tam nic neobjednavala, jak vychazi velikosti, sedi na klasicke velikosti? jsou dlouhe dodaci lhuty?
@Lilikaspi mrkni se na Aukro, je tam prodávající, který se jmenuje svět_módní. Prodávají zboží z Bonprixu ale za mnohem nižší ceny. Nakupuji tam už několik let. Třeba těhu kraťasy a kalhoty jsem tam kupovala cca za 100 kč a ty stejné byly na bonprixu kolem 600. Zboží mají nové, nevím kde to berou, ale fakt ráda tam nakupuju. Jsou to aukce a třeba letní šaty jsrm tam minulý rok vydražila za 20 kč ![]()
@Lilikaspi píše:u
Ahoj, jsem sice na zacatku tehu ale uz ted mam depku ze na sebe nesezenu nic pekneho na sebe, prijde mi ze pro modelky jsou tak hezke veci a pro obriky jako ja jsou jen pytle na brambory
@Lilikaspi píše:
Jakou más velikost? Myslím, že jsem objednávala z tehotenskamoda.cz. Kalhoty s volným pasem se šikly i po porodu ![]()
@Lilikaspi ta registrace je rychlá a jednoduchá a fakt je to tam za hubičku a je to také nové zboží. A těhu kalhoty jsem nosila už od 4. měsíce, vše mě tlačilo ![]()