Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
No driv mi vzdy delala ultrazvuk, tam jsme vzdy slyseli. Tenhle pristroj zkousela poprve…
tak to měla ale překontrolovat ultrazvukem…
@Anonymní píše:
Ahoj holky, mam takovy problem, ktery me trapi. Ve stredu jsem byla v tehu poradne 15+5 tt, Mudr mi nedelala UTZ, jen zkusila poslechnou srdicko miminka pres bricho nejakym pristrojem, bohuzel srdicko nechytla. V tu chvili mi to nejak nedoslo, ale ona jen rekla, ze ho jeste neslysi, dal to neresila a ja se ted bojim, aby bylo vse ok. Na pohyby je jeste brzy. Vazim 115kg pri 168cm, myslite, ze se to muze stat kvuli spekum, ze ho neslysela. Od stredy se furt pozoruju, vse je jinak naprosto ok. Jen tohle me trapi. Co myslite?
Ahoj, tak to jsme na tom úplně stejně, já mám 170cm a 118Kg, jsem 15+2tt, koupila jsem si domů ten odposlech srdíčka (Angel sound), většina říká, že je normálně s ním slyšet už od 12tt, ale já ho taky ještě nemůžu najít. Jsem taky nervozní, ale bylo mi řečeno ať jsem v klidu, že může být zrovna na druhé straně dělohy nebo není slyšet přes placentu. Neboj se, věřim tomu, že nás ty prckové jen napínají, ale jsou tam a jsou v pohodě.
@pepeng
No proporcema jsme na tom úplně stejně
založila jsem tu diskuzi na tohle téma : poslech srdečních ozev miminka přes břicho, mrkni tam a já jsem se pak strašně uklidnila, ani doktorce jsem nevolala. Od pátku každý den aspoň jednou zaznamenávám malé žďuchance do břicha, takže to mě uklidňuje taky. Bude to ok
![]()
Ahoj, káply jste mi do noty, říkám si, jestli si mám ten Angel Sounds vůbec pořizovat. Měřím 170 cm a vážím necelých 100 kg, jsem v 9. týdnu. Břicho jsem už bohužel měla dost velké před otěhotněním
Je tady nějaká silnější mamina, která srdíčko přes ten přístroj slyšela a případně od kdy?? Díky.
@Terunka Ahojky, já měřím 174, mám 116 kg a angelsounds jsem si pořizovala asi ve 12. týdnu, na poprvé mi trvalo dýl, než jsem mimčo našla, ale pak už v pohodě a slyšet bylo pokaždý. Taky jsem se toho bála, ale v pohodě. A jsem ráda, že ho mám, kdykoliv se můžu přesvědčit, že tam mimčo je a uklidnit se ![]()
Ahoj holky, tak ja jsem byla na kontrole a prcek je naprosto v poradku, ale porad ho s angel soundem nemuzeme najit.
@pepeng já ho poprvý našla právě podle návodu tady v diskuzích, musela jsem hledat opravdu hodně dole.
@monik84 a kde prosim nekdo pise nejaky „navod“? Nemuzu nic najit.
@monik84 Díky moc. Asi ho taky zkusím pořídit. I když se bojím, jestli to najdu, protože břicho mám fakt mega, jak nějaké holky třeba v 6. měsíci
Ale doktora mám fajn, když mi dělal 1. utz tak se jen zmínil, že musí trochu hledat, ale nic k mojí postavě neříkal a byl moc milej ![]()
@Terunka No, já jsem taky dost váhala, jestli ho pořizovat, nebo jestli mimčo nenajdu a budu akorát víc stresovat. Ale v pohodě, akorát poprvé to chvilku trvalo, ale pak už víš kde ho hledat a dá se to. Já za sebe nelituju. A doktor taky naštěstí nic neříkal, taky jsem se děsila, co mě tam čeká
Když pak dělal ultrazvuk přes břicho, tak akorát musel víc přitlačit, ale nezmínil se ani slovem ![]()
@pepeng já myslím jenom zadala nahoře do vyhledávače angelsounds a bylo tam spousta diskuzí. Musíš hledat fakt úplně dole, až u stydký kosti, jak začínají chloupky
tak to všichni radili a nakonec jsem tam mimčo objevila
Tak snad se brzy podaří i Tobě ![]()
Ahoj tehule
hlasim se po silene dlouhe dobe…
dnes jsem ukoncili 33tt a zitra vstoupime do 34 tydne, strasne moc to leti…
k memu neskutecne obrovskemu prekvapeni mam v tomhle stadiu pouhe 2kg plus
uz jsme ho s Angelsoundem nasli!!! Ale pomohla az super rada: hledat ho kdyz mate plny mocak, tak je deloha vytlacena bliz!!!
@pepeng jj, to je pravda, taky jsem to slyšela, ale mě zrovna tohle nepomohlo
každopádně gratuluju ![]()
No driv mi vzdy delala ultrazvuk, tam jsme vzdy slyseli. Tenhle pristroj zkousela poprve…