Z Box o víkendu

14614
6.1.24 14:20

Z Box o víkendu

Ahoj, nemáte někdo zkušenost? Dnes mi konci úložní doba zásilky v zboxu, prodluzovala jsem to od včerejška. No jenže co čert nechtěl, odjeli jsme neplánovaně na návštěvu přes noc a vracíme se až zítra a já na to úplně zapomněla🙈 :zed: Myslíte, ze to vyzvedavani bude přístupné i zítra, když bude nedele a tudíž s tím stejně nic dělat nebudou a zůstane to tam? Prodloužit už nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8514
6.1.24 14:21
@Semtex píše:
Ahoj, nemáte někdo zkušenost? Dnes mi konci úložní doba zásilky v zboxu, prodluzovala jsem to od včerejška. No jenže co čert nechtěl, odjeli jsme neplánovaně na návštěvu přes noc a vracíme se až zítra a já na to úplně zapomněla🙈 :zed: Myslíte, ze to vyzvedavani bude přístupné i zítra, když bude nedele a tudíž s tím stejně nic dělat nebudou a zůstane to tam? Prodloužit už nejde.

Můžeš to přesdílet na někoho, kdo ti to vyzvedne. V té jejich aplikaci to najdeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14614
6.1.24 14:29
@izabe píše:
Můžeš to přesdílet na někoho, kdo ti to vyzvedne. V té jejich aplikaci to najdeš.

Ono je to docela velký a těžký, tak se mi nechce tam nekoho pro to hnát. No ale jeste mě napadlo zkusit to přes tlačítko “nahlásit problém”. Jako je to podle mě jen technická věc, protože fyzicky tam ta zásilka bude jistojistě, oni s tím nemanipuluji o víkendech. Maximálně se to vrátí a objednam si to znova :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36305
6.1.24 16:37
@Semtex píše:
Ahoj, nemáte někdo zkušenost? Dnes mi konci úložní doba zásilky v zboxu, prodluzovala jsem to od včerejška. No jenže co čert nechtěl, odjeli jsme neplánovaně na návštěvu přes noc a vracíme se až zítra a já na to úplně zapomněla🙈 :zed: Myslíte, ze to vyzvedavani bude přístupné i zítra, když bude nedele a tudíž s tím stejně nic dělat nebudou a zůstane to tam? Prodloužit už nejde.

To je jedno, že to tam bude fyzicky, jakmile to hodí do vratky, už to nelze vyzvednout. Já tahle prošvihl zásilku začátkem prosince, když na webu bylo napsáno, že zásilka je uložena do 5.12. a ja to bral jako včetně, ale v oznámeních mi chodilo, že ji mohu vyzvednout do 4.12., což jsem nezaregistroval. 5.12. byla zásilka „hozena“ do vratek, a byť byla ještě fyzicky na úložním místě a hned ráno jsem volal na podporu, nedalo se s tím už nic dělat, zásilku vrátili zpět odesílateli, kterému jsem se musel omluvit a poprosit ho zaslat zásilku ještě jednou. :zed: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14614
6.1.24 21:05
@jege píše:
To je jedno, že to tam bude fyzicky, jakmile to hodí do vratky, už to nelze vyzvednout. Já tahle prošvihl zásilku začátkem prosince, když na webu bylo napsáno, že zásilka je uložena do 5.12. a ja to bral jako včetně, ale v oznámeních mi chodilo, že ji mohu vyzvednout do 4.12., což jsem nezaregistroval. 5.12. byla zásilka „hozena“ do vratek, a byť byla ještě fyzicky na úložním místě a hned ráno jsem volal na podporu, nedalo se s tím už nic dělat, zásilku vrátili zpět odesílateli, kterému jsem se musel omluvit a poprosit ho zaslat zásilku ještě jednou. :zed: :pocitac:

Hmmmm to je ale pakarna, člověk by cekal, ze aspoň na ty podpoře by třeba mohli vyzvednutí znovu otevřít, když třeba stojis u vydejniho boxu a ta zásilka v nem porad fyzicky je. Tak asi nic, no. Zkousela jsem jim psát i e-mail, ale asi tím nic nezískám, i když bych vsadila boty, že to tam bude i v pondělí minimálně ráno :lol: a stejně “uraduji” jen od pondělí do patku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová