Z jakého obchodu nábytek?

2916
13.4.16 17:50

Z jakého obchodu nábytek?

Ahojky, chtěla bych se zeptat jaký obchod doporučujete pro koupi nábytku do domácnosti? Třeba odkad máte vy kuchyn, obývací stěnu, pohovky, postele a tak? Je mnoho obchodů ale zajímaly by mě názory jak je kdo s čím spokojen a nespokojen? děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3711
13.4.16 19:16

@onajeblond
Postele - loznice cz + matrace prospanek cz
Kuchyň SCONTO i když jejich nábytek je na nic, tak kuchň je skvělá. Hlavně pan v oddělení byl velmi šikovný, navrhl, poradil, co a jak jo a co a jak ne. Nešel úplně na trendy, ale i na funkčnost, hlavně chápal moje požadavky a představy.
Nenutil, co jsme nechtěli - vestavěnou ledničku (máme volně stojící nerezovou - větší objem a kuchyň to nijak nekazí), tam, kde šli na trendy říkali, že jinak ne (že volně je fuj, ale že prostě vestavěná má malý objem je nezajímalo - asi jí jen z rozvozu). Cháapla troubu pod sporákem (u nás bylo kvůli oknu málo místa v úrovni očí) - jen jedna skříňka a tam všichni moderní cpali troubu a ještě mi to pomalu vnucovali :zed:
Výrobce ti teď nepovím, ale je to nějaký slovenský výrobce, prodávali ho i jinde, ale jde spíše o to na koho narazíš, pokud nemáš úplně vlastní návrh.
Jinak když ti někdo na prodejně udělá návrh, tak ho nedostaneš, jedině až uzavřeš smlouvu na výrobu nebo za poplatek (aby nebyli zneužíváni).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.4.16 19:37

Kuchyn JN interier, obyvak Nabytek Jelinek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
13.4.16 19:39

KUchyně od truhláře a nábytek Ikea. A spokoje :) nost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3711
13.4.16 19:41
@Falko11 píše:
nábytek Ikea
Šatnu a pracovnu mám taky IKEA. Tohle mají vymakaný a mi se to líbí :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
13.4.16 20:00

Tak my máme skrině, komodu, polici, jídelni a konferenční stůl a tv stolek z daka.cz
Sice čas dodání je 1-4 týdny, ale je to kvalitnější a robustnější materiál. Rám skríně 2cm silná překližka nebo vrchní deska jídelního stolu taky 2cm.
Mají svoje dodávky. Pán mi to dokonce donesl až do obyváku. A že si teda máknul.
Jen je to teda vše z polska, ale co dnes z polska neni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
20.4.16 10:56

My jsme to skládali z kde čeho :) Kuchyň IKEA (to jsme si ještě mysleli, že cena a kvalita spolu nekorelují) + i nějaký nábytek. Když jsme chtěli novou ložnici, tak už sme zamířili do něčeho trochu kvalitnějšího a to do Jelínka: http://www.jelinek.eu/…znice-dalila . Doporučuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný