Z ničeho nic začne plakat

29
9.2.12 11:57

Z ničeho nic začne plakat

Ahoj, chtěla jsem se zeptat, mám 3,5 měsíčního chlapečka a už mi to uděla 2×. Z ničeho nic začal šíleně hystericky plakat. Normálně jsme si hráli, pak jsem přebalila a v leže přiložila k prsu na kojení. Najednou šílený řev, slzičky, zaklánění hlavičky a jediná poloha, ve které nebrečí je na ramínku jako kdybych ho dala říhnout. To trvá asi hodinu (vždycky po ránu), pak vyčerpáním usne a pak je celý den dobře. Vždycky mě to vyděsí, zkoušela jsem co by ho mohlo bolet, ale na nic jsem nepřišla. Jo a můj druhý dotaz, když už tady píšu, většinou po kojení ještě chce dudlík, ale téměř vždy ho natáhne a když chvíli počkám, tak ho pak dudlá už normálně. Existuje třeba kratší dudlík? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
170
9.2.12 12:00

Myslím si,že má koliky. Naše malá taky z ničeho nic začala plakat,pomohla nám rourka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
9.2.12 12:07

To samé mi udělal včera náš prcek a bylo to bříško. Pomohl bílý šum a houpání v autosedačce.
Jakou značku dudlíku máš? Já zjistila, že ne všechny jsou stejně dlouhé. Krátké má třeba Avent. Mně malý bere jenom NUK, zkoušeli jsme ještě MAM a Difrax (ten byl nejdelší). Nebo zkusit koupit menší velikost, třeba Difrax dělá i pro nedonošaňátka.

• Citovat
  • Upravit
Run
20807
9.2.12 12:20

myslím, že to není dudlíkem… malá to dělá po kojení taky, prostě se jí navalí, ale za chvilku už si ho vezme normálně - my máme MAM z ostatních se jí navaluje pořád nebo je plive… Avent je podle mě stejně dlouhý, ale mi ho nepoužíváme, příjde mi težší a hlavně jí nesedí, je z něj otlačená!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
9.2.12 12:56

Aha, tak to mám radost, jestli jsou to ty koliky. Uvidím jestli se to začne stupňovat nebo to přejde. Díky za radu. Co se týče dudlíků, tak ho kupoval manžel když já byla v porodnici (malý se narodil o 5 týdnů dřív a neměli jsme skoro nic připraveno) a dudlík je nějaký Canpol Babies, stejně je už takový škaredý, tak mu koupím nový. Malý dudlíkuje pořád. Zkusím se podívat po některých co píšete. Díky moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
9.2.12 13:00

me se to stalo dnes podruhe… mala se probudila, lezele v postylce a hrala si se svoji oblibenou hrackou, a pak najednou sileny hysterak z niceho nic a to jsem nad tou postylkou stala koukala na ni..mela i slzicky, trvalo to jen chvilicku, pak jsem ji vyndala z postylky, dala na deku a pak se uz jen usmivala, tak nevim.. poprve to udelala nedavno pri krmeni (jsme na UM).. taky jen chvilicku a bylo to hned pryc a byla v klidu.. tak tezko rict co jim vzdycky prelitne pres nosanek… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
9.2.12 15:49

Nám jsou 4 měsíce a poslední měsíc občas u krmení pláče nevim co to je ani proč to je většinou to dělá večer,ale myslim si že to je bříško hodně trpěl na bříško a myslim si že se mu to ještě občas vrátí a jak je už větší víc to prožívá a proto řve u jídla protože když měl koliky jako novorozenec jidlo byla zaručená metoda jak ho uklidit jsme na UM.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
9.2.12 15:57
gabriela82 píše:
myslím, že to není dudlíkem… malá to dělá po kojení taky, prostě se jí navalí, ale za chvilku už si ho vezme normálně - my máme MAM z ostatních se jí navaluje pořád nebo je plive… Avent je podle mě stejně dlouhý, ale mi ho nepoužíváme, příjde mi težší a hlavně jí nesedí, je z něj otlačená!

Naše malá to samé, myslím, že se moc nacpe. Když se přejíš, taky se ti z pomyšlení na další jídlo navaluje ;) . Musí to trošku sednout. Dudlík máme avent, jiný jsem nezkoušela. Malá má akorát občas osypanou bradu, ale to asi není typem dudlíku, když dost slintá. :think: :roll:
Takovej hysterák jsme taky párkrát zažili, naposledy před dvěma dny večer před usnutím, ale jsem si na 90 % jistá, že to bylo bříško, dost na něj trpěla. Dávám jí Laktobacílky Swiss, ty hodně pomohla a taky pomáhaly Baby calm kapky a masírování bříška. Držím palce ať je to brzo lepší. Jestli kojíš, zkus si vzpomenout, jestli to nespojuje nějaké jídlo, u mně to byla fazolačka :oops: :dance: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
9.2.12 16:22
No moje malá měla z Aventu otlačenou právě tu bradu :nevim: máme takovej ten průhlednej, co má barevnej ten střed..
jajul píše:
Naše malá to samé, myslím, že se moc nacpe. Když se přejíš, taky se ti z pomyšlení na další jídlo navaluje ;) . Musí to trošku sednout. Dudlík máme avent, jiný jsem nezkoušela. Malá má akorát občas osypanou bradu, ale to asi není typem dudlíku, když dost slintá. :think: :roll:
Takovej hysterák jsme taky párkrát zažili, naposledy před dvěma dny večer před usnutím, ale jsem si na 90 % jistá, že to bylo bříško, dost na něj trpěla. Dávám jí Laktobacílky Swiss, ty hodně pomohla a taky pomáhaly Baby calm kapky a masírování bříška. Držím palce ať je to brzo lepší. Jestli kojíš, zkus si vzpomenout, jestli to nespojuje nějaké jídlo, u mně to byla fazolačka :oops: :dance: .
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
9.2.12 16:45
gabriela82 píše:
No moje malá měla z Aventu otlačenou právě tu bradu :nevim: máme takovej ten průhlednej, co má barevnej ten střed..
jajul píše:
Takovej hysterák jsme taky párkrát zažili, naposledy před dvěma dny večer před usnutím, ale jsem si na 90 % jistá, že to bylo bříško, dost na něj trpěla. Dávám jí Laktobacílky Swiss, ty hodně pomohla a taky pomáhaly Baby calm kapky a masírování bříška. Držím palce ať je to brzo lepší. Jestli kojíš, zkus si vzpomenout, jestli to nespojuje nějaké jídlo, u mně to byla fazolačka :oops: :dance: .

Malá má někdy sem tam pupínek, na to ale jiný dudel nepomůže, ne? :think: Myslela jsem, že to má od slinění. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
9.2.12 16:57
Asi je to spíš od toho slinění, ale klidně jí může dráždit i konec toho dudlíku, těžko říct :nevim: Malá je docela kusanec, takže od Aventu měla otlačenou bradu a po Nuku zase takový dva půlměsíčky kolem pusy… ten Mam jí netlačí nikde…
jajul píše:
gabriela82 píše:
jajul píše:
Malá má někdy sem tam pupínek, na to ale jiný dudel nepomůže, ne? :think: Myslela jsem, že to má od slinění. :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí