Z pracáku do práce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
5.3.14 08:25

@trubicka5434 Díky ti :kytka: Přiblížím situaci, čtyři děti 17,15,9,3 roky, hypotéka a jedna výplata nepřesahující 22 000,–.Když vezmu hypo. zálohy, poplatky do fondu jsme skoro o 14 tisíc lehčí, školy, školka, jízdné, nějaké kroužky, jídlo, nějaké to spoření, no a tak to je.Kdo umí trošku počítat, tak pochopí.

• Citovat
  • Upravit
473
5.3.14 08:28
@Anonymní píše:
@trubicka5434 Díky ti :kytka: Přiblížím situaci, čtyři děti 17,15,9,3 roky, hypotéka a jedna výplata nepřesahující 22 000,–.Když vezmu hypo. zálohy, poplatky do fondu jsme skoro o 14 tisíc lehčí, školy, školka, jízdné, nějaké kroužky, jídlo, nějaké to spoření, no a tak to je.Kdo umí trošku počítat, tak pochopí.

chápu…někteří lidi kteří by se dostali do stejné situace jednali by asi stejně jako ty… tak at se brzo z téhle pekelné situace brzo dostanete :-)držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.3.14 16:58

Holky tak jsem z toho jelen, píšete že sociální platit nemusím, ale co jsem hledala na netu, tak všude píšou zdravotní 1780,–.To je i s tím sociálním, nebo jsem úplnej magor? :oops: Když nebudu chtít platit sociální, tak jak to řešit???

• Citovat
  • Upravit
101592
6.3.14 17:12
@Anonymní píše:
Holky tak jsem z toho jelen, píšete že sociální platit nemusím, ale co jsem hledala na netu, tak všude píšou zdravotní 1780,–.To je i s tím sociálním, nebo jsem úplnej magor? :oops: Když nebudu chtít platit sociální, tak jak to řešit???

To si našla cifru pro lidi se živnostenským listem, ti mají vyšší. Pro osoby bez příjmů je to 1148,– a to sociální neřešil nijak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.3.14 17:37

Takže pošlu 1148,– na nějaký účet a víc se o to nebudu starat. Díky, ptám se jak malý dítě, ale nerada bych aby mi za rok přišla účtenka a penále ;)

• Citovat
  • Upravit
101592
6.3.14 17:41

Jo, přesně tak a účet zjistíš u své zdravotní pojišťovny plus tam nahlásit, že si to budeš platit sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.3.14 13:39

Holky jsem tu zase :oops: Za březen budu mít větší výdělek než 4250,–,tím pádem se odhlásím z úp, nebo mě vyřadí oni, nevím jak to funguje, to je jedno. Zajímalo by mě, jak to bude s tím plcením zdravotního. Za únor jsem si tedy vydělala 700,–,od pracáku nedostanu nic, bude za mě ještě v březnu platit zdravotní i když už budu mít vyžší výdělek? Jde o to, že peníze za březen dostanu až v dubnu a peníze za únor mi nedají ani na to životní :think:

• Citovat
  • Upravit
101592
8.3.14 07:38

Zkus se odhlásit teď na vlastní žádost (nerikat, že je to kvůli výši vydelku), pokud tě odhlasi až s nějakým březnovém datem, tak zdravotní platit za březen nemusíš ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová