Z prsa na flašku

28.6.11 20:56

z prsa na flašku

Ahojky,mam dotazek…Kojim po hodine čtyřmesičniho kluka a nestači se mi delat mliko,kojim přes klobouček.Zkusila jsem teda nutrilon,zezačatku mimo pije a po par minutach se dožaduje prsa a flašku už nechce a hystericky breči.Tak prosim o radu,jak ho udržet na flašce..Diky… :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2891
28.6.11 21:03

co zkusit nějakou spešl flašku, třeba medela calma, ta je speciálně pro kojené děti a dnes jsem viděla v lékárně flašku tomee tipee, která má prý přímo tvar prsní bradavky..........i když ty vlastně kojíš přes kloboučky co? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
28.6.11 21:06

A jak dlouho to kojení po hodině trvá? Den, dva, týden? Pokud zpočátku pije, ale pak chce prso, tak mu možná nejde o to vysosat co nejvíc mlíka, spíš chce prso dudat, mohl by to být růstový spurt. (nemusí to být jen ty obligátní 3t, 6t, 3m, 6m)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6203
28.6.11 21:07

Zkus aby prcka nakojil někdo jiný. Možná z tebe mličko cítí a dožaduje se ho. Já lahvičky tommee tippee koupila a vypadaji fakt dobře. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mmonica
28.6.11 21:07

Ahoj, a jak dlouho uz kojis po te hodine ?
Nemuzete mit laktacni krizi nebo rustovy sprut ? Ja mela obdobi, ze jsme po hodine kojily i tyden, tim telu rikas, ze je potreba vytvaret vice mleka a nebo silnejsi, postupne se to upravi a rozhodne to neni duvod prejit na flasku, mala jsem takove obdobi 3 nebo 4 a ted je male 15 mesicu a stale kojime

• Citovat
  • Upravit
2786
28.6.11 21:09

naše malá pije z flašky na noc,jinak kojíme a nevzala do pusy nic jiného než savičku od chicca…
je to blbe vidět ale tu:
 http://www.sambaby.com/…ast-150-ml-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9622
28.6.11 21:13

Taky bych zkusila, aby krmil někdo jinej…A vyzkoušela bych více druhů saviček, třeba naší Berunce taky některý vůbec nevyhovujou…Chce to fakt zkoušet :nevim:
Jinak já sem kojila po hodině (někdy víc, někdy i míň, někdy kojení samo trvalo třičtvrtě hodiny) 5 měsíců! Někdy na to prostě neexistuje žádná definice, kterou vám řeknou LP…žádnej spurt, žádná krizička…Prostě někomu je shůry dáno, někomu ne…Já už teď měsíc a něco spokojeně dokrmuju Nutrilonem a mateřství má pro mě najednou úplně jiný rozměr…Můžu chodit třeba i ven 8-o :lol:

Příspěvek upraven 28.06.11 v 21:42

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9622
28.6.11 21:15

A my používáme teda tyto a dost si je pochvaluju…
 http://shop.i-tatinek.cz/…ok-p-54.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2786
28.6.11 21:16

jo a v jáké poloze ji to dáváš?
mě nejdřív moja pila v náručí a pak najednou nechtěla.. pak jsem přišla na to,že to chce pít vleže! 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2891
28.6.11 21:23
kaaaca-h píše:
Taky bych zkusila, aby krmil někdo jinej…A vyzkoušela bych více druhů saviček, třeba naší Berunce taky některý vůbec nevyhovujou…Chce to fakt zkoušet :nevim:
Jinak já sem kojila po hodině (někdy víc, někdy i míň, někdy kojení samo trvalo třičtvrtě hodiny) 5 měsíců! Někdy na to prostě neexistuje žádná definice, kterou vám řeknou LP…žádnej spert, žádná krizička…Prostě někomu je shůry dáno, někomu ne…Já už teď měsíc a něco spokojeně dokrmuju Nutrilonem a mateřství má pro mě najednou úplně jiný rozměr…Můžu chodit třeba i ven 8-o :lol:

a tos při kojení nemohla? Já teda chodím ven normálně a když to na malýho přijde, vždycky se najde nějaké místečko, ať už je to v restauraci nebo někde na lavičce venku, prostě přes sebe přehodím plínu a neřeším to. Kdyby měla být kvůli kojení doma, tak se dostanu pryč max. tak na půl hodiny :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
28.6.11 21:32

Zkus různé savičky, nám vyhovuje třeba Avent flaška se savičkou číslo 1 (malým bude zítra měsíc) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9622
28.6.11 21:35
Pájinka25 píše:
kaaaca-h píše:
Jinak já sem kojila po hodině (někdy víc, někdy i míň, někdy kojení samo trvalo třičtvrtě hodiny) 5 měsíců! Někdy na to prostě neexistuje žádná definice, kterou vám řeknou LP…žádnej spert, žádná krizička…Prostě někomu je shůry dáno, někomu ne…Já už teď měsíc a něco spokojeně dokrmuju Nutrilonem a mateřství má pro mě najednou úplně jiný rozměr…Můžu chodit třeba i ven 8-o :lol:
a tos při kojení nemohla? Já teda chodím ven normálně a když to na malýho přijde, vždycky se najde nějaké místečko, ať už je to v restauraci nebo někde na lavičce venku, prostě přes sebe přehodím plínu a neřeším to. Kdyby měla být kvůli kojení doma, tak se dostanu pryč max. tak na půl hodiny :mrgreen:

No mohla…Jenže to bych ji asi nenakojila…Klidné místečko venku nikdy nebylo tak klidné, aby ji něco nezaujalo, neodtrhovala se neustále od prsa a nechtěla si to prohlídnout…Navíc, jak už sem psala, ani doma nebylo kojení otázkou deseti minut, ale spíš 30-45…A byl to opravdu boj, prostě sem jí tu hlavu musela násilím tlačit do správné polohy, bo byla furt zalomená do luku…Ale jestli máš nějakou zaručenou radu, já bych moc ráda normálně kojila, zrovna tady odstříkávám mlíko, aby měla aspoň něco :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mmonica
28.6.11 21:39

Jeste dodam, pri te krizi a sprutu je dulezite pri kazdem kojeni obe strany alespon trikrat prostridat, tim se tvorba stimuluje
plno rad najdes na webu kojeni.net :lol:

• Citovat
  • Upravit
2891
28.6.11 21:42
kaaaca-h píše:
Pájinka25 píše:
kaaaca-h píše:
a tos při kojení nemohla? Já teda chodím ven normálně a když to na malýho přijde, vždycky se najde nějaké místečko, ať už je to v restauraci nebo někde na lavičce venku, prostě přes sebe přehodím plínu a neřeším to. Kdyby měla být kvůli kojení doma, tak se dostanu pryč max. tak na půl hodiny :mrgreen:
No mohla…Jenže to bych ji asi nenakojila…Klidné místečko venku nikdy nebylo tak klidné, aby ji něco nezaujalo, neodtrhovala se neustále od prsa a nechtěla si to prohlídnout…Navíc, jak už sem psala, ani doma nebylo kojení otázkou deseti minut, ale spíš 30-45…A byl to opravdu boj, prostě sem jí tu hlavu musela násilím tlačit do správné polohy, bo byla furt zalomená do luku…Ale jestli máš nějakou zaručenou radu, já bych moc ráda normálně kojila, zrovna tady odstříkávám mlíko, aby měla aspoň něco :nevim:

aha tak to jo :-D no já malýho kojím tak do 10 min. Když má prso, tak ho nic jinýho nezajímá, ať je doma nebo venku. Občas sice taky má takový výpadky, jak jsi psala, že mu musím násilím držet hlavu, aby byl vůbec přisátej, protože kope a furt se pouští, ale naštěstí to není často :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mmonica
28.6.11 21:45
kaaaca-h píše:
Pájinka25 píše:
kaaaca-h píše:
No mohla…Jenže to bych ji asi nenakojila…Klidné místečko venku nikdy nebylo tak klidné, aby ji něco nezaujalo, neodtrhovala se neustále od prsa a nechtěla si to prohlídnout…Navíc, jak už sem psala, ani doma nebylo kojení otázkou deseti minut, ale spíš 30-45…A byl to opravdu boj, prostě sem jí tu hlavu musela násilím tlačit do správné polohy, bo byla furt zalomená do luku…Ale jestli máš nějakou zaručenou radu, já bych moc ráda normálně kojila, zrovna tady odstříkávám mlíko, aby měla aspoň něco :nevim:

Ze zacatku je to boj vzdycky, my kojili i hodinu a pul, taky jsem v ruznych poradnach cetla rady, ze tak dlouho to neni normalni a je lepe dat flasku, ale ja kojit chtela strasne moc, pak se to preslo tak na 20 minut a ted 5 az 10, chce to vydrzet,
v porodnici mi dali perfektni radu, vsechny sestricky neustale opakovali, ze u kojeni ma clovek naprosto vypnout a pouze relaxovat, proste v tu chvili vnimat jen vztah matka , dite a uzivat si to,
jinak nejsem zadna co ji to jde automaticky, prvni dve deti jsem kojila jenom 6 nedel, protoze mi nikdo tenkrat neporadil a ja proste myslela, ze mam malo mleka
jinak kojim naprosto vsude, neskryvam se, ale je fakt, ze ja ziju v cizine

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová