Za jak dlouho jste měli sex po porodu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2922
5.2.22 23:22

Ke konci sestinedeli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
316
6.2.22 01:35

8 týdnů. Byla jsem dvakrát nastřižená a i po těch osmi týdnech to nebylo v pohodě. Každý to má jinak. Ale hazardérky moc nechápu, za to riziko by mi to nestálo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
6.2.22 07:16
@Anonymní píše:
@martina.se to jste se nebála? Já jsem také šitá a mám z toho docela respekt,😂 😂 😂

Jako trochu jo, nebudu hrát hrdinku.. po druhém porodu jsem měla 26 vnějších stehů plus vnitřní..a i tak to bylo v Klidu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
457
6.2.22 07:26

Po císaři jsem byla schopna hned jak se mi dostatecne zacelila jizva, cca 4 týdny. Ale manžel byl opatrný tvrdohlavec a dal nám preventivní půst na 4 měsíce. Dobrák.😂 😂 Doufám, že to teď po druhém porodu neprotahne na půl roku. 😂 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.2.22 15:30

4 týdny po císaři, pak už obden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.2.22 17:19

Docela hledím, kolik žen nedodrží ani šestinedělí 8o jo, náš půlrok byl extrém, ale měla jsem zdr. problémy..

• Citovat
  • Upravit
3051
8.2.22 14:01

Pět a půl měsíce po vaginálním porodu. Měla jsem šití na dvou místech. Chuť na sex jsem měla už tak po šestinedělí, ale jen jsem si to technicky představila, poléval mě studený pot strachy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
8.2.22 14:10

Ja jsem vždycky tři měsíce nebyla schopna, minimálně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31271
8.2.22 14:30

Ja pokazde mela 8-9 tydnu ocistky :zed:, Takze az tak za 3 mesice bych rekla. Ale uprimne, moc si to nepamatuji. Po prvnim diteti byla chut nula, rvalo obcas i 17 hodin denne :zed:. Dalsi deti byly nastesti jako mimina snesitelnejsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí