Za kolik a kde? Akce
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
@Hanullka píše:
Od pondělí v Rossmannovi vlhcene ubrousky Pampers oranzove - 4 baleni za 79, 90.
Super, mám poslední balíček ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Letáky sleduji, akorát jsem z vesnice takže je to spíš problém se ke slevám dostat nejlíp se maj maminky které bydlí přímo u zdroje ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mocca píše:
Super, mám poslední balíček
Tak ubrousky už jsou doma. Nejspíš tam vyšlu ještě jednou muže, ať máme rezervu
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nevíte, jestli už je někde na netu leták kauflandu od 14.2.?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Danoe Já jsem si všimla, že Kaufland dává letáky fakt až ve čtvrtek. Nám domů taky nechodí, taky vždycky hledám na netu.
- Citovat
- Upravit
@jazminka27 Já vím, že do schránek chodí dřív, proto nechápu, proč to nemůžou dát i na net
.
Ale já tam ve čtvrtek nikdy nechodím, je tam nával. Minule se tam prali o mléko a o pivo, no hrůza
. Jsem šla raději obloukem, abych neschytala nějakou facku
.
- Citovat
- Upravit
Narazila jsem na stránky, kde je možné nastavit si hlídání ceny konkrétního výrobku - info kde a za kolik pak dorazí na Váš mail…
jen se mi nedaří vložit konkrétní odkaz…
navíc se sbírají body, které následně měníte za poukázku na nákup v určité hodnotě
![]()
nemáte někdo zkušenost?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@elissaa jeee a nemohla bys nám to prosím opsat ručně??
jo jinak Globus 12.2-18.2. akce Pampers AB mexa pack z 799,– na 599,– různé velikosti
- Citovat
- Upravit
@xpisk03 píše:
@elissaa jeee a nemohla bys nám to prosím opsat ručně??jo jinak Globus 12.2-18.2. akce Pampers AB mexa pack z 799,– na 599,– různé velikosti
A kolik je tam cca kusu. Velikost 2, 3?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Od pondělí v Rossmannovi vlhcene ubrousky Pampers oranzove - 4 baleni za 79, 90.