Za kolik a kde? Akce
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@jazminka27 píše:
@Danoe mám domapotřebuješ něco konkrétního?
Konkrétního vlastně nic, ale sleduji slevy tak celkově. kupuji do zásob třebas cukr a podobný trvanlivý věci. jsem dneska na noční, tak jsem si myslela, že bych ráno na 7 po práci zajela do kaufu a šla se porvat s důchodcema ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Danoe hele, tak já ho prolistovala a extra nic mi netrklo do očí, kvůli čemu by se to vyplatilo. To minulej týden byl dobrej, mlíko, vody, mouka, vejce.
Za mě je ale výborná stránka www.kupujete.cz , tam si najdeš co potřebuješ. A pak mám přes skrz.cz infomail, v kterém chodí aktuální letáky. Takže zkouknu co je v kaufu a když mi něc dochází, hlídám to přes ten první odkaz. Takhle sem teď hlídala mlíko, došlo nám, nebylo ani v akci, tak sem kupovala u nás za 16 korun. Pak ho dali do akce v penny za 11,90 a jen co dojedu pro tři kartony, tak je další týden v kaufu za 9,90 a to by mě vzal čert ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@RencaVlkova to je různý koukni na miminakupy.cz tam si najdi pampers a tam to máš napsaný
- Citovat
- Upravit
@RencaVlkova Tohle bylo v klidu. To u nás do sebe strkali a hádali se
. A to samý u piva, to byl mazec, přitom tamy byly 3 palety.
- Citovat
- Upravit
@MUFICE Tak jsem konečně koupila aviváž Softlan u vietnamců, vzala jsem si jasně zelenou a fialovou, měli ještě bílou, ale ta mi moc nevoněla.
Voní teda krásně, ale je celkem řídká a stála 65.- Dá se sehnat i normálně v drogerii?
- Citovat
- Upravit
Díky této diskuzi celkem často vyhledávám co je kde v akci na stránkách kupujete.cz, miminakupy, cz a iletaky.cz, nikdy jsem o takových stránkách nevěděla a super!! ![]()
- Citovat
- Upravit
Holky, vyplatí se kupovat v DM přes slevové kupóny přesnídávky?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Aniralk Myslím, že ne. U Rossmanna teď nají za 7,9 a v Kauflandu měli minulý týden akci od Hamánka - taky 7,9
.
- Citovat
- Upravit
@Hanullka píše:
@MUFICE Tak jsem konečně koupila aviváž Softlan u vietnamců, vzala jsem si jasně zelenou a fialovou, měli ještě bílou, ale ta mi moc nevoněla.
Voní teda krásně, ale je celkem řídká a stála 65.- Dá se sehnat i normálně v drogerii?
Softlan mají v drogerce pemi.cz.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tereza1986 To slyším poprvé, taková drogerka u nás vůbec není.
Příspěvek upraven 22.03.13 v 15:02
- Citovat
- Upravit
@Hanullka píše:
@Aniralk Myslím, že ne. U Rossmanna teď nají za 7,9 a v Kauflandu měli minulý týden akci od Hamánka - taky 7,9.
V Kauflandu ho mají i teď, za 8,9kč.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hanullka Koukám, že jsi z Prahy.Je na Palmovce a na Žižkově. Mrkni sem http://pemi.cz/…ontakty.html. Mají tam hrozně věcí, i takový, který se např. v DM neseženou. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit