Za kolik a kde? Akce
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@ohýnek
![]()
holky a vy perete v aviváži pro prcky? já mám Batole a Persil sensitive, ale to Batole mi voní tak jako víc miminkovsky, tak malému peru věcičky v tom a aviváž nedávám ani tu sensitive
![]()
- Citovat
- Upravit
@xpisk03 já aviváž nepoužívám vůbec, odvykla jsem tomu a jakmile mi vypere třeba tchýně, tak mi to prádlo prostě smrdí, tuhle jsem dostala svetr po známé a prala jsem ho 3× za sebou, než jsem z něj přestala cítit aviváž, takže vlastně byla yvsoce kvalitní, ale já to neocenim ![]()
začala jsem aviváž omezovat, kvůli starší dceři a její citlivý kůži, pak jsem přešla už jen na ocet a všechno ostatní mi teď vadí
když byla úplný miminko tak jsem teda taky nepoužívala žádnou, pro nás to, co se mi zrovna líbilo
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@sandrik píše:
@xpisk03 já aviváž nepoužívám vůbec, odvykla jsem tomu a jakmile mi vypere třeba tchýně, tak mi to prádlo prostě smrdí, tuhle jsem dostala svetr po známé a prala jsem ho 3× za sebou, než jsem z něj přestala cítit aviváž, takže vlastně byla yvsoce kvalitní, ale já to neocenim
To jsme na tom podobně. Taky mi její prádlo hrozně nevoní (abych byla slušná).
Když mi něco přinese, tak to hned strkám do špinavého prádla. I když už je to prý vyprané. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@xpisk03 když byl malej malej tak jsem měla Lovelu, ale teď už jedu podle toho co si v krámě očuchám a je to pokaždý jiný ![]()
- Citovat
- Upravit
Když jsme u těch aviváží, tak já jednou z nouze, protože jsem nestihla do města, koupila aviváž Lenor u vietnamců, takovou zelenou - u nás jsem ji ani neviděla.
A ta byla tak hustá, že ani nešla vylít, úplně zdrclá a nádherně voněla. Vydržela hrozně dlouho, fakt stačila trocha. Nikde na ní nebylo ani nic česky napsáno, zřejmě pravá aviváž. To už věřím tomu, že by se dala naředit na 4 litry. Ty naše aviváže, to je tak strašně řídký
.
A teď jsem dostala na vánoce od mamky bílý Lenor, taky tak hustý, tak jsem se jí ptala, kde to koupila a hádejte? U vietnamců
. Takže já už budu pro aviváže chodit asi jenom tam, i když tam jinak nic nekupuju.
Příspěvek upraven 25.01.13 v 14:16
- Citovat
- Upravit
@mekkinka píše:
@Aniralk
v Tetě Gluss Kur za 59,9
A je tam ještě 30Kč sleva na kartu, ale to musíš vzít, myslím, dva kusy
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Za mě aviváž Silan, stačí ho dát opravdu čtvrt víčka a prádlo voní
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Zizalka na obranu mé tchýně, ona za to nemůže, ostatním to určitě voní, jen já tu aviváž prostě nerada čuchám (jakoukoli) ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mekkinka píše:
@Aniralk
v Tetě Gluss Kur za 59,9
A je tam ještě 30Kč sleva na kartu, ale to musíš vzít, myslím, dva kusy
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hanullka píše:
@PajinkaT Nee, jak píší holky, jejich značka Baby dream.
Ale dnes došel leták z Tety a mají tam ty oranžové Pampers ubrousky, 4 balení za 99,90.
A taky tam mají aviváže Silan 1 a 1 zdarma, takže za dvě 69,90.
A ještě šampony Niea 1 a 1 zdarma za 69,90.
Akce platí od 25. ledna do 6. února.
Kaufland ma taky v akci ubrousky za 19.90 ze 39.90 nedavno je meli za 15,–!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky,
pište prosím značky, třeba ty ubrousky jsou Linteo, ať se to líp hledá. U nás totiž kolikrát je jen prázdná police, tak ať nemusím studovat, které to asi mohly být.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit