Za kolik a kde? Akce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4619
25.1.13 09:43
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xpisk03
25.1.13 09:55

@ohýnek :palec: :palec:
holky a vy perete v aviváži pro prcky? já mám Batole a Persil sensitive, ale to Batole mi voní tak jako víc miminkovsky, tak malému peru věcičky v tom a aviváž nedávám ani tu sensitive :nevim: :nevim:

• Citovat
  • Upravit
20656
25.1.13 10:37

@xpisk03 já aviváž nepoužívám vůbec, odvykla jsem tomu a jakmile mi vypere třeba tchýně, tak mi to prádlo prostě smrdí, tuhle jsem dostala svetr po známé a prala jsem ho 3× za sebou, než jsem z něj přestala cítit aviváž, takže vlastně byla yvsoce kvalitní, ale já to neocenim :D
začala jsem aviváž omezovat, kvůli starší dceři a její citlivý kůži, pak jsem přešla už jen na ocet a všechno ostatní mi teď vadí :nevim: když byla úplný miminko tak jsem teda taky nepoužívala žádnou, pro nás to, co se mi zrovna líbilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3832
25.1.13 11:14

@ohýnek ty jsi jim to teda natřela, chudákům!! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2480
25.1.13 11:20
@sandrik píše:
@xpisk03 já aviváž nepoužívám vůbec, odvykla jsem tomu a jakmile mi vypere třeba tchýně, tak mi to prádlo prostě smrdí, tuhle jsem dostala svetr po známé a prala jsem ho 3× za sebou, než jsem z něj přestala cítit aviváž, takže vlastně byla yvsoce kvalitní, ale já to neocenim :D

To jsme na tom podobně. Taky mi její prádlo hrozně nevoní (abych byla slušná). :) Když mi něco přinese, tak to hned strkám do špinavého prádla. I když už je to prý vyprané. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xpisk03
25.1.13 12:43

Já aviváž naopak miluju, ale teď mi leží v poličce netkutá

• Citovat
  • Upravit
ohýnek
25.1.13 13:51

@xpisk03 když byl malej malej tak jsem měla Lovelu, ale teď už jedu podle toho co si v krámě očuchám a je to pokaždý jiný :-)

• Citovat
  • Upravit
3370
25.1.13 14:07

@Aniralk
v Tetě Gluss Kur za 59,9 :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanullka
25.1.13 14:11

Když jsme u těch aviváží, tak já jednou z nouze, protože jsem nestihla do města, koupila aviváž Lenor u vietnamců, takovou zelenou - u nás jsem ji ani neviděla.
A ta byla tak hustá, že ani nešla vylít, úplně zdrclá a nádherně voněla. Vydržela hrozně dlouho, fakt stačila trocha. Nikde na ní nebylo ani nic česky napsáno, zřejmě pravá aviváž. To už věřím tomu, že by se dala naředit na 4 litry. Ty naše aviváže, to je tak strašně řídký :cert:.
A teď jsem dostala na vánoce od mamky bílý Lenor, taky tak hustý, tak jsem se jí ptala, kde to koupila a hádejte? U vietnamců :lol:. Takže já už budu pro aviváže chodit asi jenom tam, i když tam jinak nic nekupuju.

Příspěvek upraven 25.01.13 v 14:16

• Citovat
  • Upravit
3832
25.1.13 14:13
@mekkinka píše:
@Aniralk

A je tam ještě 30Kč sleva na kartu, ale to musíš vzít, myslím, dva kusy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3370
25.1.13 14:31

Za mě aviváž Silan, stačí ho dát opravdu čtvrt víčka a prádlo voní :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20656
25.1.13 14:39

@Zizalka na obranu mé tchýně, ona za to nemůže, ostatním to určitě voní, jen já tu aviváž prostě nerada čuchám (jakoukoli) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3832
25.1.13 14:41
@mekkinka píše:
@Aniralk

A je tam ještě 30Kč sleva na kartu, ale to musíš vzít, myslím, dva kusy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2947
25.1.13 14:50
@Hanullka píše:
@PajinkaT Nee, jak píší holky, jejich značka Baby dream.
Ale dnes došel leták z Tety a mají tam ty oranžové Pampers ubrousky, 4 balení za 99,90.
A taky tam mají aviváže Silan 1 a 1 zdarma, takže za dvě 69,90.
A ještě šampony Niea 1 a 1 zdarma za 69,90.
Akce platí od 25. ledna do 6. února.

Kaufland ma taky v akci ubrousky za 19.90 ze 39.90 nedavno je meli za 15,–!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17095
25.1.13 15:10

Holky,
pište prosím značky, třeba ty ubrousky jsou Linteo, ať se to líp hledá. U nás totiž kolikrát je jen prázdná police, tak ať nemusím studovat, které to asi mohly být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat