Za kolik a kde? Akce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
xpisk03
23.1.13 10:05

Mně to přijde až zbytečný jezdit pro mlíko tam a pro smetanu tam (to je jen příklad). i když jedeš MHD, něco tě to stojí a to nepočítám čas, který ti to zabere a šel by využít jiným způsobem. na sley koukám a jsem určitě pro koukat na akce a slevy, ale když chci koupit karton mlíka, pojedu tam, kde ho mají ve slevě a tam nakoupím ostatní, ne abych objížděla kuli jednotlivým položkám třeba 3, 4 HM

• Citovat
  • Upravit
4619
23.1.13 10:06
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
23.1.13 11:37

@xpisk03 Přesně :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PajinkaT
23.1.13 14:15

Já nejraději jezdím do Tesca nebo Globusu.. :) Jinak sem dneska byla v Albertu pro Happy plenky a mám 3balíky doma takže spokojenost.. :) Ještě tam mají v akci i bílej jogurt Actvie tak jsem vzala i ty protože ty má malej rád a jsem spokojená.. :) Jinak super diskuze. Mimochodem nechodíte někdo do Rossmanna? Já jen jestli nevíte jestli tam budou mít zase v akci vlh. ubrousky oranžové Pampers? Vím, že jsem je tam nedávno kupovala v akci 4balíčky za 79,90 nebo tak něják. Dneska jsem tam byla a měli je za 119,90. A nevíte jestli teď někdy bude v akci Sunar 2??? :) Moc děkuju ta příp. odpovědi.. :) Když narazím na nějákou dobrou akci určo napíšu.. :)

• Citovat
  • Upravit
4619
23.1.13 14:27

@PajinkaT Rossmanna tu bohužel nemáme. :? Jinak zkus kuknout http://www.miminakupy.cz/sunar

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PajinkaT
23.1.13 14:37

Jéé super děkuji, mají ho v lékárně.. :)

• Citovat
  • Upravit
50166
23.1.13 16:17
@jazminka27 píše:
Holky, potřebuju mlíko polotučné trvanlivé, nevíte o akci? 11,– korun za krabici by byla krásná cena. Dík ;)

V neděli jsem koupila v Tescu polotučné mléko za 9,90 :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50166
23.1.13 16:19
@xpisk03 píše:
Mně to přijde až zbytečný jezdit pro mlíko tam a pro smetanu tam (to je jen příklad). i když jedeš MHD, něco tě to stojí a to nepočítám čas, který ti to zabere a šel by využít jiným způsobem. na sley koukám a jsem určitě pro koukat na akce a slevy, ale když chci koupit karton mlíka, pojedu tam, kde ho mají ve slevě a tam nakoupím ostatní, ne abych objížděla kuli jednotlivým položkám třeba 3, 4 HM

Tak záleží, jak daleko ty obchody jsou od sebe. Když jedu na Zličín, tak tam mám Interspar, Globus a Tesco na jednom km a přejezd autem mi trvá minutu. Ale většinou to dělám tak, že jedu tam, kde mají nejvíc položek ve slevě. Vyplatí se např. děts. pleny (úspora cca 100 Kč na balík) a ubrousky (dříve jsem kupovala i děts. příkrmy a Nutrilon), kvalitní toal. papír a jiná drogerie, plátkové sýry (tady to dělá víc jak 10 Kč na balíčku, když jich koupím 10, tak ušetřím stovku), tablety do DG (cca 30 Kč za krabičku, koupím jich vždycky aspon 6 = 180 Kč) nebo maso.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xpisk03
23.1.13 18:45

@PajinkaT jeeee, já mám těch pampers ubrousků 3+kousek balíčku - malej se mi po nich oprudil, tak doufám, že až bude větší, nebudou mu tolik vadit - manžel je nekupoval ve slevě a je mi líto vyhodit 130,– do koše..i když, teď jsem posílala kamarádce zadarmo půl balení plen Huggies - protýkaly nám, tak je dostala jako dárek, nechc je už ani vidět!
co ty Bella Happy?? nikdy jsme je neměli, jsou dobrý?

• Citovat
  • Upravit
4619
23.1.13 18:53

@xpisk03 :zed: :zed: :zed:. Já nakoupila x balíku Happy Bella a děs!!! Možná jsme je dávali ve špatném období, ale i tak. Ne, ne, ne. Ale co zákazník, to názor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PajinkaT
23.1.13 18:54

@xpisk03 :Já jsem ty ubrousky koupila poprvé když jsem je viděla v té slevě jsem si řekla, že za ty peníze je vezmu a super.. :) Jinak Happy používám od začátku (pak jsem měla ještě Huggies a Pampers dostali jsme jako dárek), ale s Happy jsem spokojená nejvíc. Malej po nich nemá vůbec opruzeniny a krásně drží, neprotýkají (samozřejmě se mi stalo, že malému protekla, ale to tak řádil, že se ani nedivím, že se ta plenka pohla :D ) Jinak vydží krásně i přes noc. Ale já ti je tu můžu vynachválit a nakonec zjistíš, že malému nesedí to se taky může stát, ale většinou na ně čtu chválu.. :) A kolik je malému?? Mému je 6,5 měsíců a ty ubrousky jsem začala používat tak v 5.

• Citovat
  • Upravit
12505
23.1.13 18:56

Tak hlásím, že mají v Albertu BELLA HAPPY MEGA BALÍK ZA 219kč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5993
23.1.13 19:12

Ahoj, v Tescu mají krček s kostí za 79:)
Jinak jsme byli včera v Tesku a nechali tam 420 Kč a měli malou tesko tašku. Doma jsme se shodli, že je tam sakra draho. Takže příště Kauf. A ještě máme kousek Globus, ale tam je taky draho, takže jen tak pro věci v akci:) A pak ještě jezdíme do Penny, tam člověk moc neutratí, bo tam toho nic moc není:) Ale základ ano:)Holky přemýšlely jste kolik utratíte za jídlo a drogerii za měsíc? Já si to dnes začla psát a jsem moc zvědavá, Ale dělám to hlavně z toho důvodu, ať vím jak dlouho mi vydrží prací a uklízecí prostředky. Jinak co se týká plen a UM, tak to přehled nemám, protože bohužel se nám nedaří těhotenství:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4619
23.1.13 20:41

@Susan23 tak snad se brzo zadaří. :palec:

Já jedu do obchodu zítra. Nejspíš Kauf. Zrovna v den, kdy jsou akce. To bude zase mela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50166
23.1.13 20:57
@Susan23 píše:
Holky přemýšlely jste kolik utratíte za jídlo a drogerii za měsíc? Já si to dnes začla psát a jsem moc zvědavá, Ale dělám to hlavně z toho důvodu, ať vím jak dlouho mi vydrží prací a uklízecí prostředky. Jinak co se týká plen a UM, tak to přehled nemám, protože bohužel se nám nedaří těhotenství:(

Každý měsíc si dělám rozpočet a účtenky z nákupů si zapisuju do Excelové tabulky, tak přesně vím, kolik utratíme a není to teda málo :zed: :cert: Kdybych nekupovala v akcích, tak nás to vyjde aspon o 2 tisíce víc :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat