Za kolik a kde? Akce
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@xpisk03 píše:
@PajinkaT jeeee, já mám těch pampers ubrousků 3+kousek balíčku - malej se mi po nich oprudil, tak doufám, že až bude větší, nebudou mu tolik vadit - manžel je nekupoval ve slevě a je mi líto vyhodit 130,– do koše..i když, teď jsem posílala kamarádce zadarmo půl balení plen Huggies - protýkaly nám, tak je dostala jako dárek, nechc je už ani vidět!
co ty Bella Happy?? nikdy jsme je neměli, jsou dobrý?
Happy jsme měli v porodnici - takový ten balíček na první 3 dny, ale prcek byl tehdy úplná žížalka, tak to moc nešlo (meměli pružný okraj). Pak jsem se k nim vrátila u vel.2 a to bylo ok, ale jakmile začal lézt a hýbat se, tak jsme přešli na Pampers. Ubrousky jsem dlouho měla zelený Pampers, nebo Lidl tourjours a ty oranžový Pampers dala až teď, když byly v akci a zatím dobrý. Synovi už je 20m, tak je to spíš takový na utření ruky, pusy… líbí se mi, že jsou menší.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Susan23 píše:
Holky přemýšlely jste kolik utratíte za jídlo a drogerii za měsíc? Já si to dnes začla psát a jsem moc zvědavá, Ale dělám to hlavně z toho důvodu, ať vím jak dlouho mi vydrží prací a uklízecí prostředky. Jinak co se týká plen a UM, tak to přehled nemám, protože bohužel se nám nedaří těhotenství:(
Vedu si domácí účetnictví už od dob studií, co jsem měla první brigády. Je to tabulka v excelu - klasika příjmy a výdaje rozdělené do hl. skupin (např. jídlo, drogerie, oblečení, kultura a volný čas, sport, auto, jízdné, vizáž…taky plenky a dětská strava). Na druhém listě mám napsány větší položky, které plánuji koupit, abych byla nucená šetřit a přemýšlet.
takže například dovolená, lyže, sedačka, svatba, vybavení dětského pokoje, kurz angličtiny a u toho orientační ceny, resp. kolik do toho chci dát…uvedené položky berte jako příklady, s věkem a rodinným stavem se seznam pochopitelně mění.
Teď na MD si tam píšu i „přání“ typu zimní boty já, oteplovačky dítko, nové brýle manžel. Člověk je až překvapen, kolik za co utratí. Toaleťák u nás jen hoří, sumy za plínky, tampony a vložky, prací prášek a WC hygienu lezou k tisícům, o jídle nemluvě. Na druhou stranu pak stačí jeden nákup oblečení nebo kosmetiky
I proto je to dobré vidět černé na bílém. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mocca dobře ty ![]()
já si pár měsíců psala do jednoho sloupečku veškerý výdaje a do druhýho veškerý příjmy a teda vzpomenout si na pár malejch položek tipu svačina v trafice, od který nemám učtenku, tudíž si za 2 dny nepamatuju, kolik stála, bylo složitý. přitom ty svačinky mi pak v součtu udělaly docela dost, ne úplně zanedbatelnou částku..
- Citovat
- Upravit
Možná to je už trošku moc, ale kdo máte zájem, mrkněte se a řekněte názor. Hodilo by se něco takového? Kraj, o který by byl zájem, by měl info o cenách v drogeriích a dalších obchodech. Většinou ceny, které jsou bez akcí, aby člověk mohl říct, že ta akce, která nyní je, je opravdu výhodná.
https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Teď na mě vyběhlo na fb tohle http://www.feedo.cz/…on-za-babku/?… nevim jestli je to nějak extra akce, nekupuji to, ale třeba se to bude někomu hodit ![]()
- Citovat
- Upravit
Drogerie Rossmann - v akci vlhčené ubrousky /4balení/ za 79,90. Lze ještě uplatnit 10% slevu.
- Citovat
- Upravit
@Hanullka píše:
Drogerie Rossmann - v akci vlhčené ubrousky /4balení/ za 79,90. Lze ještě uplatnit 10% slevu.
To je na tu jejich privátní značku - Babylove. Taky nejsou špatný.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@PajinkaT Nee, jak píší holky, jejich značka Baby dream.
Ale dnes došel leták z Tety a mají tam ty oranžové Pampers ubrousky, 4 balení za 99,90.
A taky tam mají aviváže Silan 1 a 1 zdarma, takže za dvě 69,90.
A ještě šampony Niea 1 a 1 zdarma za 69,90.
Akce platí od 25. ledna do 6. února.
- Citovat
- Upravit
@xpisk03
no tak mě se to vyplatí, když mám cestu okolo a udělám jeden den nákup tam (věcí co jsou v akci) a druhý den jinde (opět věci co jsou v akci) zbytek „neakčních“ nakupuju tam, kde to mají dlouhodobě levnější, mají mojí značku, nebo mi to prostě chutná
Jako nepojedu tam kvůli levnějšímu zboží o korunu, to jako fakt ne, ale třeba máslo nekoupím jiný než český a v akci je i o 10,– levněji, tak jich vezmu 8 a 7 dám do mrazáku, dtto mlíka/cukr/mouky/jogurty/ale i toaleťák atd, to všechno se dá koupit třeba po 12ks - ne najednou, ale jednou to, jindy ono, a uskladnit v lednici / spíži / komoře. Spotřebujeme to tak jako tak a ne že se toho spotřebuje o to víc.
Třeba cukr jsem naposledy kupovala v létě v akci za 15.90 a ještě mám pořád zásobu v komoře, nemusím tak kupovat v případně nouze za 24kč a víc
mlíka je doma spotřeba litr denně, když nakoupím 24ks za 10kč místo za 16, tak ušetříme víc než dost a spotřeba je pořád stejná
a když si to člověk spočítá víceméně u všech trvanlivých potravin až po maso (mrazák využívám fakt hodně), tak se ušetří víc, než by možná napadlo… ale potřebuju vyjít s dost omezeným rozpočtem na jídlo a drogerku pro 4 lidi, tak si radši jednou týdně zajedu do Kauflandu a jednou do Tesca nebo Alberta, než nakoupit v Bille jen proto, že to mám pod nosem ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hanullka : jj dneska jsem tam byla (v Rossmannu) a ty vlh ubrousky tam měli, ale jen 2 ks v balení ![]()
- Citovat
- Upravit
Dneska sem byla v rossmanu a mají zase akce na 1plus 1 zdarma na jogurty od hami, sunarky štívičky je toho hodně
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Aniralk píše:
Možná to je už trošku moc, ale kdo máte zájem, mrkněte se a řekněte názor.
https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?…
To je docela zbytecne pokud je tu sluzba jako je kupi cz
akce do vsech obchodu a primo si je muzes hlidat!
- Citovat
- Upravit
@PajinkaT No tak je mají asi vyprodané, u nás taky ve středu už nebyly, ale dělá tam kamarádka a dnes jim přišlo zboží, tak mi dvoje vzala. Třeba taky ještě dostanou.
- Citovat
- Upravit