Za kolik a kde? Akce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2947
25.1.13 15:13
@jazminka27 píše:
Holky,
pište prosím značky, třeba ty ubrousky jsou Linteo, ať se to líp hledá. U nás totiž kolikrát je jen prázdná police, tak ať nemusím studovat, které to asi mohly být.

Omlouvam se ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17095
25.1.13 15:14

@Hanullka akci 1+1 chápu dobře, počítat umím, ale na ten objem jsem se ptala proto, že už párkrát se mi stalo, že akce 1+1 není zdaleka tak výhodná, jak se zdá. Nevím přesně už u čeho to bylo, ale když jsem našla v akci velký balení toho stejného výrobku, vyšlo levněji, než dva malé z jednu cenu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17095
25.1.13 15:15

@palapa nemusíš se omlouvat, já jen, že třeba rossmana neznám, tak kdybych tam chtěla pro danou věc v akci, ať se aspoň umím zeptat prodavačky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanullka
25.1.13 19:38

@jazminka27 To jsem ti ale nevysvětlovala já, tak se na mě nezlob :kytka:.
Jinak ta aviváž je 1 l a takové ty zlaté jsou myslím 0,9 l.

• Citovat
  • Upravit
5993
25.1.13 19:45

Ahoj holky, musím vám napsat mou dnešní zkušenost s mým chlapem. Chtěla jsem si koupit Gel Somat do myčky a koukala se na kupi cz. Uvažovala jsem to příteli a on mi dnes do práce volal kam jsem to včera koukala. Takže když mě vyzvedával z práce měl napsaný zoznam, kde co mají v akci a dokonce naplánované, kdy kam pojedeme:D Takže jsme dnes zajeli do Penny a zítra zajedeme do Globu a Kaufu. Ale hlavně jsme tam fakt koupili jen to co jsme potřebovali a navíc jen víno. Máme po 14 dnech oba zítra volno, tak že si trochu dáme a jelikož jsme vstávali ve 4 oba, tak můj muž už spí vedle mě na gauči a já vám píši tenhle román:D:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50166
25.1.13 22:44
@Hanullka píše:
Když jsme u těch aviváží, tak já jednou z nouze, protože jsem nestihla do města, koupila aviváž Lenor u vietnamců, takovou zelenou - u nás jsem ji ani neviděla.
A ta byla tak hustá, že ani nešla vylít, úplně zdrclá a nádherně voněla. Vydržela hrozně dlouho, fakt stačila trocha. Nikde na ní nebylo ani nic česky napsáno, zřejmě pravá aviváž. To už věřím tomu, že by se dala naředit na 4 litry. Ty naše aviváže, to je tak strašně řídký :cert:.
A teď jsem dostala na vánoce od mamky bílý Lenor, taky tak hustý, tak jsem se jí ptala, kde to koupila a hádejte? U vietnamců :lol:. Takže já už budu pro aviváže chodit asi jenom tam, i když tam jinak nic nekupuju.Příspěvek upraven 25.01.13 v 14:16

Taky nakupuju aviváže u Vietnamců, dováží to z Německa a oproti těm našim voní krásně :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanullka
25.1.13 22:49

@MUFICE Já si právě myslím, že je to z Německa. A jakou značku kupuješ? Já jsem tam viděla kromě Lenoru ještě jednu značku, ale ta aviváž byla řídká.
Jinak já koupila v Rossmannovi Silan a chtěla jsem to nalít do pračky a rozlila jsem to vedle, bylo to jak voda :cert:.

• Citovat
  • Upravit
50166
25.1.13 22:54

@Hanullka Softlan, stojí necelých 40 Kč a voní nejlépe :pankac:
 http://www.drogerie-roza.cz/…frisch1-litr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanullka
25.1.13 22:58

@MUFICE Jo, to je ona. Ale ta se mi právě zdála řídká, ten Lenor nejde z té lahve ani vylít. Ale až se tam dostanu, tak určitě zkusím, dík za tip.

• Citovat
  • Upravit
50166
25.1.13 23:01
@Hanullka píše:
@MUFICE Jo, to je ona. Ale ta se mi právě zdála řídká, ten Lenor nejde z té lahve ani vylít. Ale až se tam dostanu, tak určitě zkusím, dík za tip.

Mně přijde dost hustý, ještě ho do pračky ředím :nevim: Kámoška si ho vozí přímo z Německa a taky ho vychvaluje. Možná jsi měla zrovna vadný kus :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanullka
25.1.13 23:04

@MUFICE Já jsem ho ještě nezkoušela :lol:, ale určo ho koupím. Ještě poraď barvu, měli jich tam mraky.

• Citovat
  • Upravit
50166
25.1.13 23:07
@Hanullka píše:
@MUFICE Já jsem ho ještě nezkoušela :lol:, ale určo ho koupím. Ještě poraď barvu, měli jich tam mraky.

modrá je voní nejlépe :pankac: Měla jsem doma i bílou a taky mi voněla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanullka
25.1.13 23:10

@MUFICE Tak vyzkouším a pak dám vědět.

• Citovat
  • Upravit
17095
26.1.13 08:35

@Hanullka Tak promin, já se nezlobím, ani na tebe ani na tu druhou holku, co jsem chtěla odpovědět jí. Jen jsem chtěla říct, že kolikrát se akce jen tváří výhodně, když to pak člověk propočte a porovná, tak zjistí, že neušetřil. ;) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4029
26.1.13 09:50
„@Hanullka“ Jsem chtěla říct, že kolikrát se akce jen tváří výhodně, když to pak člověk propočte a porovná, tak zjistí, že neušetřil. ;) :kytka:

Jo, jo, typicky jogurty Hollandia v Albertu. Když mají akci na ty malé za 9,90, tak se to s cenou 18,90 za velký bez akce nevyplatí ani kupovat. :roll: Velký pak mají zpravidla týden dva na to v akci za 14,90. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat