"Zabejčený" chlap

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4342
13.2.24 18:41
@Anonymní píše:
@maminaAJ ty vogo, ani Ol ani Op, tak Prahu, to je síla. Taky si asi užijete dost.

aj, to jsem spatne pouzila slovo… neslo o priklad, slo o princip… jak to jeho vyjednavani obcas vypada kdyz vubec vyjednavat nechce

misto bydleni mame nastesti jasne, v tom panuje shoda, i kdyz jednou mel cukani ze to bude jinak (a po jeho samozrejme), nastesti to byl jen takovy zachvev…

ale ano, jsou veci o kterych odmita diskutovat a kdyz nesouhlasim (a cim rozumnejsi argumenty mam), tak pritvrzuje a zene to do extremu…

je proste tezke se domluvit s nekym, kdo se domluvit nechce no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.2.24 18:55

@maminaAJ no já si vybavuju, že i můj otec chtěl/dělal přesně opak toho, co chtěla máma. Např. jde se do restaurace, je hezky, on se zeptá, kde budeme jist, mamka venku, on řekne ne, uvnitř…prostě taky občas na mašli, dodnes si pamatuji, jak jsme jeli na kole v tom největším letním slejváku, přitom stačilo počkat půl hoďky než to přejde, ale otec schvalně zavelel a mamka a my museli poslouchat.

• Citovat
  • Upravit
32124
13.2.24 19:01
@Anonymní píše:
@maminaAJ no já si vybavuju, že i můj otec chtěl/dělal přesně opak toho, co chtěla máma. Např. jde se do restaurace, je hezky, on se zeptá, kde budeme jist, mamka venku, on řekne ne, uvnitř…prostě taky občas na mašli, dodnes si pamatuji, jak jsme jeli na kole v tom největším letním slejváku, přitom stačilo počkat půl hoďky než to přejde, ale otec schvalně zavelel a mamka a my museli poslouchat.

No tak je vidět, že si našel ženu, která mu to trpěla a ještě ho poslouchala, na to musí být povaha… ;) mně by mohl zkoušet velet jak by chtěl, já na to fakt neslyším, nereaguju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4342
13.2.24 19:16
@Anonymní píše:

no me chvilku trvalo nez jsem to prohlidla, ze to je takova strategie… snazila jsem se o rozumne argumenty, vypisovala pro a proti, delala sznamy, tabulky…
ted uz to nedelam, s timhle trucpodnikem nema smysl se o nic snazit (nastesti u nas neni pravidlem, chlap se mi zabejci tak 1-2 do roka), ted to resim po svym, proste mu reknu ne, a nevsimam si ho a zaridim se po svem…

coz jde u drobnosti ze jo, u spolecneho bydleni jako u vas, no tam by to chtelo najit shodu, znam dvojici ktera se na bydleni nemuze domluvit uz 5let, je mi jich moc lito, deti uz potrebuji svuj prostor a oni jsou kvuli tomu furt v krcalku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4342
13.2.24 19:19
@Monchichik píše:
No tak je vidět, že si našel ženu, která mu to trpěla a ještě ho poslouchala, na to musí být povaha… ;) mně by mohl zkoušet velet jak by chtěl, já na to fakt neslyším, nereaguju.

jop, zit s timhle v kazdodennim zivote to musi byt sakra tezky, ono staci se takhle na necem zaseknout jednou do roka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5098
13.2.24 19:21
@Anonymní píše:
@Zmatka ano, nechci, ale teď právě přišel s úplně jinými lokalitami mimo oboje prarodičovské rodiny, jak píšeš daleko od všech, proto mi to příjde ťáplé na hlavu, když jsme se domlouvali, že se přestěhujeme hlavně kvůli případnému hlídání.

No, trochu to na me pusobi tak, ze do teto chvile si vzdycky prosadil svoji. Ale v tomhle bych fakt neustoupila. Co je svatba proti klidne dozivoti nekde, kde by ses trapila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2447
13.2.24 19:24
@Anonymní píše:
@Annonymní_007 jsem na RD, děti 4 a 2 roky, za rok jdu do práce, chlap na částečný úvazek nepůjde, vydělává dost a hlavně u něj v práci na jeho pozici částečné/zkrácené úvazky nejsou (manažerská/ředitelská pozice), stěhovat se chceme hlavně kvůli logistice dětí a ať jsou blíž prarodičům - nyní bydlíme v malé vsi, kde není skoro nic a všade musíš jezdit, proto jsem navrhla město (má kolem 19tis obyvatel). Ještě než jsme se stěhovali tady do té pidivsi, to ještě nebyly děti, jsem chlapovi říkala, že to bude o hu.bu, to cestování atd a prý, že to zvládneme a půjde to, že všichni cestují a takové řeči a já blbá se nechala umluvit, jak psala paní výš, msnipulace.
Proto se teď nechci opět nechat umluvit k tomu, ať bydlíme zas daleko od všech…bo vše bude zas na mě a já s vyplazeným jazykem a děckama na hrbu budu lítat jak ma.gor, aby muž byl v pohodě jen práce tam a zpět. Oni ti prarodiče jsou právě ochotní pohlídat.

No tak až půjdeš do práce prostě mu oznam, že půlka logistiky je na něm :nevim:. Promiň, ale tohle je přesně důvod proč nevěřím, že tohle „rozdělení rolí " může fungovat. On je zjevně úplně odtržený od reality dětí a jejich a tvoje potřeby jdou mu u prd***. No, hlavně že je ti k něčemu, že máš "pana ředitele“. No, užij si, co si chtěla :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4342
13.2.24 21:19
@Anonymní píše:

no ted se par dni sleduj, je mozny ze tomu svymu chlapovi nahravas trosku sama aby byl takovy sebestredny… s takovou vychovou je mozny ze mu davas ustupky moc snadno?

ono s temi rodinnymi vzorci je to slozitejsi pro tebe, urcite ve sve rodine nemas vyrovnany vzor…

vim o cem mluvim, ten muj totiz taky byl z partnersky nevyrovnane rodiny, otec vladl, matka slouzila… dokud byl mlady tak se tomu branil co to slo, pomahal, uklizel, varil, ted jak roky pribyvaji a taktez karierne poskocil pac muj rodicak ze jo, tak zacina zkouset byt ten dulezitejsi a vytizenejsi, takze spolu doma misty bojujem no…
ale ja se nenecham ;)

preji hodne stesti at se brzy domluvite ke spokojenosti vas obou :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.2.24 11:27
@Annonymní_007 píše:
No tak až půjdeš do práce prostě mu oznam, že půlka logistiky je na něm :nevim:. Promiň, ale tohle je přesně důvod proč nevěřím, že tohle „rozdělení rolí " může fungovat. On je zjevně úplně odtržený od reality dětí a jejich a tvoje potřeby jdou mu u prd***. No, hlavně že je ti k něčemu, že máš "pana ředitele“. No, užij si, co si chtěla :nevim:

@Annonymní_007 budu muset, nebo si fakt prosadit svoje, no on nebyl ředitel hned od začátku seznamení, to dělal řadového zaměstnance, až pak se vypracoval.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.2.24 11:28

@maminaAJ snad jo, děkuji, bufu si muset prosadit svou, už kvůli případnému hlídání

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová