Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Tunrida zavolej si do banky, nemyslím si, že by se za nějaký čas odblokovala
.
A já měla za to, že když se mi to podařilo asi před 10 lety, tak se pak zase odblokovala
Ježiš, mně se nikam nechce
![]()
@Tunrida tak si zavolej na info linku, třeba to bude lepší než u nás ![]()
Zkus jí dát do svého bankomatu a znovu dobrej PIN. Manžel vybíral před Vánocema. Měl mojí kartu. A zoufale mi volal, že mi jí asi zablokoval, že dal 3× špatně PIN. ANo a pak zjistil, že jen MYSLEL, žem á mojí kartu a zadával můj PIN na svojí kartu. Takže bloknul sám sebe. Ale pak dal do svého bankomatu (ČS), dal svůj PIN a ok.
@Svítící žárovka Já už ji v našem bankomatu zablokovala ![]()
Jinak to, co tvýmu muži se mi stalo s kartami u benzínky. Jsem si tam připadala jak deb. l ![]()
@Tunrida Ahá.....!!! Ty jsi ještě lepší level než můj drahý!
A když zadáš hned znovu správněj pin tak nic, nebo nevyjíždí nějaký ionfo na lístečku?
Jinak pak teda jen ta infolinka.
@Svítící žárovka JO, když to na mě přijde, tak to stojí za to
Lístek nevyjel vůbec, pak nám to akorát na obrazovce napsalo něco ve smyslu, že jsme vyčerpali pokusy a páček ![]()
No asi tam teda budu muset cinknout.
Tak jenom abych dodala info, jak to v KB chodí, kdyby někdo hledal
Karta se odblokuje sama a naskočí znovu stejný počet pokusů. Pokud nic, zablokuje se znovu a takhle pořád dokola. Karta se odblokovává vždycky v pondělí, takže u KB není žádný časový limit, prostě každé pondělí odblokují karty ![]()
Tak už je to tady, vlezla na mě demence a podařilo se nám s manželem zablokovat v bankomatu kartu. Ještě pořád platí, že karta by se měla po nějaké době znovu aktivovat? Jak dlouho to bude trvat? A kolik pokusů budeme mít tentokrát?
Máme normálně úplně vymeteno v hlavách 

Děkuji