Zablokovaná karta KB

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Tunrida
8.1.16 17:26

Zablokovaná karta KB

Tak už je to tady, vlezla na mě demence a podařilo se nám s manželem zablokovat v bankomatu kartu. Ještě pořád platí, že karta by se měla po nějaké době znovu aktivovat? Jak dlouho to bude trvat? A kolik pokusů budeme mít tentokrát? :oops: Máme normálně úplně vymeteno v hlavách :zed:
Děkuji :mrgreen: :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3355
8.1.16 17:29

@Tunrida zavolej si do banky, nemyslím si, že by se za nějaký čas odblokovala :think:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9659
8.1.16 17:30

@Tunrida mám jinou banku… Ale musela jsem na pobočku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
8.1.16 17:35

A já měla za to, že když se mi to podařilo asi před 10 lety, tak se pak zase odblokovala :think: Ježiš, mně se nikam nechce :? :zed:

• Citovat
  • Upravit
9659
8.1.16 18:03

@Tunrida tak si zavolej na info linku, třeba to bude lepší než u nás :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.1.16 18:03

Zkus jí dát do svého bankomatu a znovu dobrej PIN. Manžel vybíral před Vánocema. Měl mojí kartu. A zoufale mi volal, že mi jí asi zablokoval, že dal 3× špatně PIN. ANo a pak zjistil, že jen MYSLEL, žem á mojí kartu a zadával můj PIN na svojí kartu. Takže bloknul sám sebe. Ale pak dal do svého bankomatu (ČS), dal svůj PIN a ok.

• Citovat
  • Upravit
Tunrida
8.1.16 18:07

@Svítící žárovka Já už ji v našem bankomatu zablokovala :mrgreen:
Jinak to, co tvýmu muži se mi stalo s kartami u benzínky. Jsem si tam připadala jak deb. l :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.1.16 18:11

@Tunrida Ahá.....!!! Ty jsi ještě lepší level než můj drahý! :-D A když zadáš hned znovu správněj pin tak nic, nebo nevyjíždí nějaký ionfo na lístečku?
Jinak pak teda jen ta infolinka.

• Citovat
  • Upravit
Tunrida
8.1.16 18:15

@Svítící žárovka JO, když to na mě přijde, tak to stojí za to :mrgreen: Lístek nevyjel vůbec, pak nám to akorát na obrazovce napsalo něco ve smyslu, že jsme vyčerpali pokusy a páček :roll:
No asi tam teda budu muset cinknout.

• Citovat
  • Upravit
Tunrida
11.1.16 12:59

Tak jenom abych dodala info, jak to v KB chodí, kdyby někdo hledal :mrgreen: Karta se odblokuje sama a naskočí znovu stejný počet pokusů. Pokud nic, zablokuje se znovu a takhle pořád dokola. Karta se odblokovává vždycky v pondělí, takže u KB není žádný časový limit, prostě každé pondělí odblokují karty :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák