Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Pavlahar Přihlašte se na počítači pod svým google účtem (resp. gmailem) do poměrně málo známého, ale o to účinnějšího nástroje “Najdi moje zařízení” (tento odkaz). Co umí? Například může způsobit že mobil začne 5 minut zvonit na maximální hlasitost, i když je v tichém režimu, zablokuje či odblokuje k němu přístup a v případě nouze ho uvede do továrního nastavení.
google najdi mobil
Pravděpodobně ale přijdeš o vše co v něm máš, pokud to nemáš zálohované ![]()
Vypněte telefon (klasicky – vypínacím tlačítkem)
Nyní ho zapněte ho tak, že současně stisknete: tlačítko pro zapnutí, tlačítko na zvýšení hlasitosti, tlačítko na snížení hlasitosti (u některých telefonů stačí stisknout pouze tlačítko pro zapnutí a jen jedno z tlačítek na regulaci hlasitosti)
Pak zvolte položku “factory reset” – obnovení továrního nastavení. Sice tak přijdete o všechna data, ale pak se do telefonu dostanete.
Obnovení továrního nastavení jsem vygooglila, ale nejde mi to žádnou kombinaci tlačítek. A pres ty moje zařízení na googlu se taky nedaří. Co mužů dělat špatně, prosím?
@kaaraa podle toho jsem to zkoušela. Už je v servisu. Koukali na me jak na blba, ze je to jednoduchý, ale taky se jim to nepovedlo. No, synacek je borec ![]()
@Pavlahar No, pro příště mu ho radši nepůjčuj
Tak jak se to nakonec vyřeší, když si ani v servisu nevědí rady?
On tam dnes nebyl servisak, ale zítra to prý bude. No, a já mu ten telefon ani tak moc nepujcila, byl prostě rychlém ![]()