Zablokovaný telefon

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
33177
14.4.19 10:56

@Pavlahar Přihlašte se na počítači pod svým google účtem (resp. gmailem) do poměrně málo známého, ale o to účinnějšího nástroje “Najdi moje zařízení” (tento odkaz). Co umí? Například může způsobit že mobil začne 5 minut zvonit na maximální hlasitost, i když je v tichém režimu, zablokuje či odblokuje k němu přístup a v případě nouze ho uvede do továrního nastavení.

google najdi mobil

Pravděpodobně ale přijdeš o vše co v něm máš, pokud to nemáš zálohované :nevim:

Vypněte telefon (klasicky – vypínacím tlačítkem)
Nyní ho zapněte ho tak, že současně stisknete: tlačítko pro zapnutí, tlačítko na zvýšení hlasitosti, tlačítko na snížení hlasitosti (u některých telefonů stačí stisknout pouze tlačítko pro zapnutí a jen jedno z tlačítek na regulaci hlasitosti)
Pak zvolte položku “factory reset” – obnovení továrního nastavení. Sice tak přijdete o všechna data, ale pak se do telefonu dostanete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
316
14.4.19 12:35

Obnovení továrního nastavení jsem vygooglila, ale nejde mi to žádnou kombinaci tlačítek. A pres ty moje zařízení na googlu se taky nedaří. Co mužů dělat špatně, prosím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33177
14.4.19 12:54

@Pavlahar Tak to nevím, to je divný že to nejde :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
316
14.4.19 14:00

Stejně moc dík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
14.4.19 14:14
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
316
14.4.19 16:55

@kaaraa podle toho jsem to zkoušela. Už je v servisu. Koukali na me jak na blba, ze je to jednoduchý, ale taky se jim to nepovedlo. No, synacek je borec :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33177
14.4.19 17:05

@Pavlahar No, pro příště mu ho radši nepůjčuj :mrgreen: Tak jak se to nakonec vyřeší, když si ani v servisu nevědí rady?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
316
14.4.19 20:48

On tam dnes nebyl servisak, ale zítra to prý bude. No, a já mu ten telefon ani tak moc nepujcila, byl prostě rychlém :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák