Zabránění menstruaci

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
8.8.19 22:35

Zabránění menstruaci

Před nějakou dobou jsem vysadila antikoncepci a zase chci nasadit. Už jen z důvodu plánování menstruace. Zítra zavolám doktorce o recept, jde o to, ze cca 12.-13.to mám dostat a chci tomu zrovna zabránit tím, ze ji zítra nasadim. Co myslíte, nedostanu to?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4511
8.8.19 22:36
@Anonymní píše:
Před nějakou dobou jsem vysadila antikoncepci a zase chci nasadit. Už jen z důvodu plánování menstruace. Zítra zavolám doktorce o recept, jde o to, ze cca 12.-13.to mám dostat a chci tomu zrovna zabránit tím, ze ji zítra nasadim. Co myslíte, nedostanu to?

Jakože nasadis antikoncepci mimo cyklus? to bych teda asi nedělala to může nadělat víc škody než užitku

Příspěvek upraven 08.08.19 v 22:38

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.8.19 22:38

@Ravedd ano, chapu ze nebudu hned chranena, jde mi jen o to, to nedostat

• Citovat
  • Upravit
4511
8.8.19 22:39
@Anonymní píše:

Jde o to že by ti to mohlo rozhodit cyklus tak že to dostaneš jak jsi to dostat měla a ještě to třeba můžeš mít dlouho :nevim: mě před tímhle můj dr varoval a důrazně mi kladl na srdce at začínám brát až při ms, pokud potřebuješ odložit tak norethisteron :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
8.8.19 22:40
@Anonymní píše:

Pochybuju, že to takhle rychle zabere. Ale kdo chce kam. Jinak jsou i nějaké jednorázové tabletky na oddálení. Nikdy jsem to nebrala, tak nvm název.

Příspěvek upraven 08.08.19 v 22:41

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.8.19 22:40

@Ravedd kdysi jsem taky nasadila mimo a nic mi to neudelalo, jen nevimjak to bylo s ms

• Citovat
  • Upravit
4511
8.8.19 22:41

A teď koukám že to máš dostat cca v pondělí tak to už nezastavis

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3956
8.8.19 22:42
@Anonymní píše:

Pokud si dobře pamatuji co mi řekl můj gynekolog, tak takhle, jak to popisuješ to nefunguje. První musíš začít s prvním dnem cyklu a teprve další měsíc můžeš oddálit. Pokud potřebuješ MS oddálit urgetně (např. dovolená), nech si napsat prášky na oddálení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45685
8.8.19 22:43

To ti antikoncepce takto myslím nezabere. Na to existuje Norethisteron, má se brát týden před příchodem ale prý stačí 3 dny říkali mi v lékárně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4511
8.8.19 22:44
@werajsik píše:
Pokud si dobře pamatuji co mi řekl můj gynekolog, tak takhle, jak to popisuješ to nefunguje. První musíš začít s prvním dnem cyklu a teprve další měsíc můžeš oddálit. Pokud potřebuješ MS oddálit urgetně (např. dovolená), nech si napsat prášky na oddálení.

No nejsem si jistá jestli prášky na oddálení stihne mě je loni dr napsal s tím že je mám začít brát 7 dní předtím než má přijít ms a stejně mi nezabraly :nevim: zakladatelka má do ms cca 3 dny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.8.19 22:45

To je fakt v pr… uplne k nicemu bez te antikoncepce…s ni jsem si brala vkuse klidne nekolik plat a klid bez ms
ted se mi to nehodi dostat a nic s tim neudelam

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.8.19 22:47

Co delat

Příspěvek upraven 08.08.19 v 22:48

• Citovat
  • Upravit
37119
8.8.19 22:47

Tomu už nezabráníš, akorát si úplně rozhodis hormony.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3956
8.8.19 22:48

@Ravedd
Já už nevím jak se to bere.. Potřebovala jsem je jen jednou cca v 19 letech (a to už je hooodně dávno :mrgreen: :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4511
8.8.19 22:50
@Anonymní píše:
Co delatPříspěvek upraven 08.08.19 v 22:48

Teď už asi nic leda zkusit ten norethisteron :nevim:

@Anonymní píše:
To je fakt v pr… uplne k nicemu bez te antikoncepce…s ni jsem si brala vkuse klidne nekolik plat a klid bez ms
ted se mi to nehodi dostat a nic s tim neudelam

Nevím kolik ti je ale možná by to chtělo si uvědomit že HA nejsou bonbony a jedna věc je oddálit si MS jednou za čas a druhá věc dělat to pořád :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí