Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Ravedd píše:
Proč teda nemáš hormonální tělísko?většina ženských to s ním nemá vůbec
![]()
Nevim telisko me děsí, ze ho budu cítit nebo bude citit při sexu..a taky to nesedne všem
Měla milence, tak jí nevadilo, že s ním hned otěhotní, ale protože už ho nemá, tak teď musí rychle sexem vydělávat a nedokáže počkat týden navíc, i když půl roku takovou práci zvládla nedělat? nechápu ![]()
@cancerka píše:
Měla milence, tak jí nevadilo, že s ním hned otěhotní, ale protože už ho nemá, tak teď musí rychle sexem vydělávat a nedokáže počkat týden navíc, i když půl roku takovou práci zvládla nedělat? nechápu
S nim to bylo s gumou bože
a ano, protože všichni jako naschvál chtějí příští týden
@Anonymní píše:
S nim to bylo s gumou božea ano, protože všichni jako naschvál chtějí příští týden
Se jich zeptej, jestli jim to nevadi na cerveno, treba ne
muzes to nabízet jako bonus za priplatek ![]()
A doufám teda, ze s nima to bude taky s gumou ![]()
@Anonymní píše:
S nim to bylo s gumou božea ano, protože všichni jako naschvál chtějí příští týden
Tak s milencem s gumou, jako profesionálka bez… Ať žijí pohlavní nemoci
![]()
@werajsik píše:
Tak s milencem s gumou, jako profesionálka bez… Ať žijí pohlavní nemoci![]()
![]()
Jdi se léčit tupko
@Anonymní píše:
tak to už vůbec nechápu, že s cizíma bez gumy a s milencem s gumou
![]()
Nebo jsi mu tvrdila, ze máte gumu, kterou jsi schválně porušila a doufala, že otěhotníš a nepodařilo se? nebo fakt nechápu
@Anonymní píše:
Jdi se léčit tupko
Já se léčit nepotřebuju, já sex nemám jako profesi.
![]()
@cancerka píše:
tak to už vůbec nechápu, že s cizíma bez gumy a s milencem s gumou![]()
Tak cizí si doma třeba bez gumy nezakukaji a takhle můžou. A ještě jim třeba může tvrdit, že nic nebere, aby to bylo rajcovnejsi. Ale zase aspoň chrání toho milence.
@P4ja píše:
Tak cizí si doma třeba bez gumy nezakukaji a takhle můžou. A ještě jim třeba může tvrdit, že nic nebere, aby to bylo rajcovnejsi. Ale zase aspoň chrání toho milence.
ale pak nechápu to vysazení HA
@cancerka píše:
ale pak nechápu to vysazení HA
Já ano. Nepracovala, tak HA nepotřebovala, ne?
@Ravedd
Měla jsem milence, tak to nevadilo
Nevim jestli se na to nevyprdnout