Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Jde o sex, takze nemuzu spinit
práce je práce
No že jsem si to hned nemyslela… Hele, dělej jak myslíš, je to tvoje tělo. Ale takhle si ho huntovat jen kvůli sexu?
![]()
Dobře ti tak, že si objednáváš klienty na svůj červený týden. Však ono ti to tělo za pár let vrátí tenhle přístup…
@werajsik neobjednavam, se to seslo blbe, to jsem nevedela, zase zakon schvalnosti a ne kvuli sexu, ale kvuli penezum
Nekde ctu ze po Norethisteronu pribraly a byly otekle…to je fakt super. Zlata HA nemela jsem vysazovat
@Anonymní píše:
@werajsik neobjednavam, se to seslo blbe, to jsem nevedela, zase zakon schvalnosti a ne kvuli sexu, ale kvuli penezum
Jak říkám, to si musíš rozhodnout sama. Jsou to pro tělo s.ajdy (jak HA, tak ty prášky na oddálení). Já neznám tvou životní situaci ani to jaké máš životní priority, ale já bych si to tělo takhle dobrovolně neničila takovým svinstvem, ikdybych měla týden škrábat omítku ze zdi. Předpokládám, že u tebe tohle asi výjimka nebude
![]()
@Anonymní píše:
Nekde ctu ze po Norethisteronu pribraly a byly otekle…to je fakt super. Zlata HA nemela jsem vysazovat
No možná si na tu zlatou ha vzpomeneš až budeš třeba chtít děti. I když třeba už máš, tak to nebude vadit. ![]()
@werajsik píše:
Jak říkám, to si musíš rozhodnout sama. Jsou to pro tělo s.ajdy (jak HA, tak ty prášky na oddálení). Já neznám tvou životní situaci ani to jaké máš životní priority, ale já bych si to tělo takhle dobrovolně neničila takovým svinstvem, ikdybych měla týden škrábat omítku ze zdi. Předpokládám, že u tebe tohle asi výjimka nebude![]()
No bože..lidi si tělo ničí mnohem většina sr-ckama
@Anonymní píše:
No bože..lidi si tělo ničí mnohem většina sr-ckama
Když myslíš
![]()
Pro mě je trombóza větší strašák než např. rakovina. U trombózy jde o minuty, ne-li o vteřiny.
Ten Norethisteron ti zabere pokud ho začneš brát hned. 2 ráno a 2 večer. Mám odzkoušené.
@Anonymní píše:
A proc si ji prosimte vysadila, když se jeste ke vsemu zivis sexem? ![]()
@Anonymní píše:
Proč teda nemáš hormonální tělísko?
většina ženských to s ním nemá vůbec
![]()
Tuším, že to vysadila, protože neměla aktuálně peníze… za pár let tu bude psát o tom, jak má problém s otěhotněním..a to v tom lepším případě… ![]()
@cancerka
Prosím? Vysadila jsem ha před půl rokem, protože jsem byla sama, teď zase chci začít se sexem
@Anonymní píše:
@cancerka
Prosím? Vysadila jsem ha před půl rokem, protože jsem byla sama, teď zase chci začít se sexem
Byla jsi sama a teď nejsi? O stránku zpět píšeš že práce je práce
takže jsi půl roku nepracovala?
jestli ty nejsi troll
![]()
Antikoncepci máš nasadit v poslední den mestruace, jinak si rozhodíš cyklus a bude krvácet tak jako tak + sníží se ti účinek.
Achjo