Zabránění menstruaci

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
8.8.19 23:16

Achjo

• Citovat
  • Upravit
3957
8.8.19 23:22
@Anonymní píše:
Jde o sex, takze nemuzu spinit :lol:
práce je práce

No že jsem si to hned nemyslela… Hele, dělej jak myslíš, je to tvoje tělo. Ale takhle si ho huntovat jen kvůli sexu? 8o :roll:
Dobře ti tak, že si objednáváš klienty na svůj červený týden. Však ono ti to tělo za pár let vrátí tenhle přístup…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.8.19 23:25

@werajsik neobjednavam, se to seslo blbe, to jsem nevedela, zase zakon schvalnosti a ne kvuli sexu, ale kvuli penezum

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.8.19 23:30

Nekde ctu ze po Norethisteronu pribraly a byly otekle…to je fakt super. Zlata HA nemela jsem vysazovat

• Citovat
  • Upravit
3957
8.8.19 23:40
@Anonymní píše:
@werajsik neobjednavam, se to seslo blbe, to jsem nevedela, zase zakon schvalnosti a ne kvuli sexu, ale kvuli penezum

Jak říkám, to si musíš rozhodnout sama. Jsou to pro tělo s.ajdy (jak HA, tak ty prášky na oddálení). Já neznám tvou životní situaci ani to jaké máš životní priority, ale já bych si to tělo takhle dobrovolně neničila takovým svinstvem, ikdybych měla týden škrábat omítku ze zdi. Předpokládám, že u tebe tohle asi výjimka nebude :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
8.8.19 23:43
@Anonymní píše:
Nekde ctu ze po Norethisteronu pribraly a byly otekle…to je fakt super. Zlata HA nemela jsem vysazovat

No možná si na tu zlatou ha vzpomeneš až budeš třeba chtít děti. I když třeba už máš, tak to nebude vadit. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.8.19 00:17
@werajsik píše:
Jak říkám, to si musíš rozhodnout sama. Jsou to pro tělo s.ajdy (jak HA, tak ty prášky na oddálení). Já neznám tvou životní situaci ani to jaké máš životní priority, ale já bych si to tělo takhle dobrovolně neničila takovým svinstvem, ikdybych měla týden škrábat omítku ze zdi. Předpokládám, že u tebe tohle asi výjimka nebude :nevim: :nevim:

No bože..lidi si tělo ničí mnohem většina sr-ckama

• Citovat
  • Upravit
3957
9.8.19 01:00
@Anonymní píše:
No bože..lidi si tělo ničí mnohem většina sr-ckama

Když myslíš :nevim: :nevim:
Pro mě je trombóza větší strašák než např. rakovina. U trombózy jde o minuty, ne-li o vteřiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4497
9.8.19 06:18

Ten Norethisteron ti zabere pokud ho začneš brát hned. 2 ráno a 2 večer. Mám odzkoušené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61097
9.8.19 06:56
@Anonymní píše:

A proc si ji prosimte vysadila, když se jeste ke vsemu zivis sexem? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4511
9.8.19 07:16
@Anonymní píše:

Proč teda nemáš hormonální tělísko? :roll: většina ženských to s ním nemá vůbec :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2984
9.8.19 08:19

Tuším, že to vysadila, protože neměla aktuálně peníze… za pár let tu bude psát o tom, jak má problém s otěhotněním..a to v tom lepším případě… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.8.19 08:39

@cancerka
Prosím? Vysadila jsem ha před půl rokem, protože jsem byla sama, teď zase chci začít se sexem

• Citovat
  • Upravit
4511
9.8.19 08:44
@Anonymní píše:
@cancerka
Prosím? Vysadila jsem ha před půl rokem, protože jsem byla sama, teď zase chci začít se sexem

Byla jsi sama a teď nejsi? O stránku zpět píšeš že práce je práce :roll: takže jsi půl roku nepracovala? :lol: jestli ty nejsi troll :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
275
9.8.19 08:45

Antikoncepci máš nasadit v poslední den mestruace, jinak si rozhodíš cyklus a bude krvácet tak jako tak + sníží se ti účinek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí