Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
No a nebo zkus tak den, dva před očekávanou MS pít citronovou šťávu. Je to babská rada, ale u spousty žen to funguje. Mně to zrovna zabralo minulý týden - pomohl půllitr citronády. Nemám MS přesně na den, takže nevím, jestli to bylo o den nebo o tři, ale každopádně to přišlo později.
Příspěvek upraven 08.08.19 v 22:53
Norethisteron? na netu to ma fakt hrozny hodnoceni. Ale kdyby to pomohlo..
Mam to zkusit? ten norethisteron
ale musi fakt neprijit…ne ze budu spinit
tak o 3-4 dny to chci posunout
@Ravedd píše:
Nevím kolik ti je ale možná by to chtělo si uvědomit že HA nejsou bonbony a jedna věc je oddálit si MS jednou za čas a druhá věc dělat to pořád
To chtít po někom, kdo řeší oddálení MS čtyři dny předem, asi nebude mít valnej smysl ![]()
@Anonymní píše:
Tak záleží proč to chceš posunout.
@Anonymní píše:
Ale to ti nikdo nezaručí že nepřijde
já ho brala a celou dobu jsem špinila, jiným to funguje úplně perfektně
@LAlezane píše:
To chtít po někom, kdo řeší oddálení MS čtyři dny předem, asi nebude mít valnej smysl
A po někom kdo chce záruku že norethisteron zabere ![]()
Mne ten norethisteron nikdy nic zlého neudělal, no brala jsem ho možná tak pětkrát za život? Ale jestli to mas dostat v pondělí je to dost na hraně, nemusí to zabrat, resp můžeš fakt špinit.
A když jsem nasazovala HA tak jsem tu ms měla krátkou jen asi 3 dny a s ascorutinem to byla slabota že bych i dovolenou zvládla
@veria píše:
Mne ten norethisteron nikdy nic zlého neudělal, no brala jsem ho možná tak pětkrát za život? Ale jestli to mas dostat v pondělí je to dost na hraně, nemusí to zabrat, resp můžeš fakt špinit.
Ono asi záleží jak na koho
začala jsem brát týden předem a stejně jsem špinila
Ale to zakladatelce asi těžko někdo řekne jestli zabere nebo ne
buď to chce zkusit a má šanci že zabere a nebo bude jen špinit a nebo to nechá být a prostě to dostane
@Ravedd
No já asi začínám tušit proč zakladatelka potřebuje menstruaci oddálit. A dovolená to nejspíš nebude
To by přece nepotřebovala oddálit jen o 3-4 dny ![]()