Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Vždyť máš ještě týden do termínu menstruace! Řeš těhotesntví, až budeš míz´t po termínu menstruace a pozitivní test v ruce, i kdybys těhotná byla, tak s MS může zárodek pořád odejít jako se tomu děje ve třetině případů, teď nevymyslíš vůbec nic. Nezbývá než počkat…
@Anonymní píše:
Ahoj holky, zatím jsem nebyla u lékařky, ale předpokládám, že jsem ve ve 3-4 tt (počítám podle nechráněného sexu). Normálně bych za týden měla dostat menstruaci, ale dnes ze mě odešel jako kdyby kousek sliznice, jinak nic, žádné špinění, ani krev. Nestalo se to některé? K lékařce jsem objednaná za 14 dní. Má cenu ještě doufat?Díky
Podle ceho predpokladas ze jsi tehotna?
A tobě uz týden před ms vyšel pozitivní test? Tohle muze byt cokoli, nedělala bych z toho předčasné závěry
@karkarka píše:
Podle ceho predpokladas ze jsi tehotna?
Omlouvám se, to jsem zapomněla napsat, včera mi vyšel pozitivní těhotenský test.
@Tichošlápek píše:
A tobě uz týden před ms vyšel pozitivní test? Tohle muze byt cokoli, nedělala bych z toho předčasné závěry
ano vyšel
@valacek
Zkus test znovu za 2 dny
Pokuď nekrvácíš určitě to bude v pořádku ![]()
@valacek dokud nekrvacis, tak je naděje vždy
k dr pujdes v cca 6tt, tak to uz by i měla neco vidět
Může to být tím, jak se vajíčko usazuje a roztahuje sliznice. Děloha se musí přizpůsobit, tak se děje ledacos.
Týden před ms ještě nic neznamená ani pozitivní těhotenský test
Ahoj holky, zatím jsem nebyla u lékařky, ale předpokládám, že jsem ve ve 3-4 tt (počítám podle nechráněného sexu). Normálně bych za týden měla dostat menstruaci, ale dnes ze mě odešel jako kdyby kousek sliznice, jinak nic, žádné špinění, ani krev. Nestalo se to některé? K lékařce jsem objednaná za 14 dní. Má cenu ještě doufat?
Díky