Začátek těhotenství - odchod sliznice

Anonymní
30.8.18 12:46

začátek těhotenství - odchod sliznice

Ahoj holky, zatím jsem nebyla u lékařky, ale předpokládám, že jsem ve ve 3-4 tt (počítám podle nechráněného sexu). Normálně bych za týden měla dostat menstruaci, ale dnes ze mě odešel jako kdyby kousek sliznice, jinak nic, žádné špinění, ani krev. Nestalo se to některé? K lékařce jsem objednaná za 14 dní. Má cenu ještě doufat?

Díky

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2844
30.8.18 12:52

Vždyť máš ještě týden do termínu menstruace! Řeš těhotesntví, až budeš míz´t po termínu menstruace a pozitivní test v ruce, i kdybys těhotná byla, tak s MS může zárodek pořád odejít jako se tomu děje ve třetině případů, teď nevymyslíš vůbec nic. Nezbývá než počkat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15142
30.8.18 12:53
@Anonymní píše:
Ahoj holky, zatím jsem nebyla u lékařky, ale předpokládám, že jsem ve ve 3-4 tt (počítám podle nechráněného sexu). Normálně bych za týden měla dostat menstruaci, ale dnes ze mě odešel jako kdyby kousek sliznice, jinak nic, žádné špinění, ani krev. Nestalo se to některé? K lékařce jsem objednaná za 14 dní. Má cenu ještě doufat?Díky

Podle ceho predpokladas ze jsi tehotna?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
30.8.18 12:56

A tobě uz týden před ms vyšel pozitivní test? Tohle muze byt cokoli, nedělala bych z toho předčasné závěry

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
190
30.8.18 12:57
@karkarka píše:
Podle ceho predpokladas ze jsi tehotna?

Omlouvám se, to jsem zapomněla napsat, včera mi vyšel pozitivní těhotenský test.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
190
30.8.18 12:59
@Tichošlápek píše:
A tobě uz týden před ms vyšel pozitivní test? Tohle muze byt cokoli, nedělala bych z toho předčasné závěry

ano vyšel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9794
30.8.18 13:14

@valacek
Zkus test znovu za 2 dny ;) Pokuď nekrvácíš určitě to bude v pořádku :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
30.8.18 13:28

@valacek dokud nekrvacis, tak je naděje vždy ;) k dr pujdes v cca 6tt, tak to uz by i měla neco vidět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
30.8.18 13:43

Může to být tím, jak se vajíčko usazuje a roztahuje sliznice. Děloha se musí přizpůsobit, tak se děje ledacos.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19981
30.8.18 13:48

Týden před ms ještě nic neznamená ani pozitivní těhotenský test

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie