Začátek těhu a utrogestan

270
11.5.17 10:55

začátek těhu a utrogestan

Ahojky ms sem měla naposledy 30 března a dnes na kontrole mě mudr řekl že podle ms to nevychází a že to je malinky a že tam mám jako kdyby bublinku krve dostala jsem ustrogestan a další kontrola za 2 týdny byla jste některá na tom podobně? :? Docela mám strach abych to mimčo udržela :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1292
11.5.17 11:42

@niskey Utrogestan je na udržení krvácení a podporu těhu. Ovšem pokud je plod z nějakého důvodu špatný ani Utrogestan to nezachrání. V tuhle chvíli Ti nezbývá nic jiného než čekat.14dní je dlouhá doba a mimi to může dohnat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
11.5.17 12:06

Jak napsala vyse, nezbyva nez cekat. Zadna velka aktivita, setrit se a brat utrogestan, je opravdu skvely ale pokud je tam hematom nezbyva nez doufat, ze se vstreba. Drzim palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
875
11.5.17 12:15

Ja to měla uplne stejně.30.3 poslední menstruaci,26.4.my vyšel pozitivní tehu test, ale doktorka si nebyla jista. miminko bylo malé a slabé. predepsala mi Utrogestan, brala jsem ho týden, přibrala jsem po něm 7kg vody, nebylo mi dobře a prestala jsem ho brát. před Vanocemi se mi narodila krásná, zdravá holčička a celé tehu bylo bez komplikací. Přeju totéž tobě @niskey . :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
270
11.5.17 13:21

Jee děkuji vám to potěší :) tak uvidíme :) a to že by dohnalo vše a bylo by velky jak ma? no to snad nee přibrat :D už teď když se nacpu mám břicho jak v 7 měsíci :D :D děkuji za odpověď já při prvnín těhu měla vše v pořádku tak tohle je pro mě nové tak se ptám děkuju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
270
11.5.17 16:29

A nějak v klidu to taky nejde mám doma prcka 2,5 :) a zavádět jako tampon? :lol: :lol: asi jo že doktor mě to pak nevysvětlil sme to zakecal :roll: rano jak vstanu a než jdu spát že? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11659
11.5.17 18:25

Ono je ještě brzo třeba dr moje těhu nebere podle MS ale podle UZ taky to o týden nesedělo.. a Utrogestan jsem taky měla 2 balení dvě večer zavádět…
Taky jsem na začátku čekala vím jak je to hrozné..první byla vidět jen vysoko sliznice a tak jsem taky čekala 14 dní… držím palce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
270
11.5.17 18:48

Děkuju :) já si myslím že ba MS tolik nezáleží přece ovulaci má každy jinak tak že otěhotnět muže třeba až více k další MS :) děkuji za oporu a hezký slova :) teď už jen čekat :) vy ste si zaváděla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
270
11.5.17 18:49

To ste dácala jako třeba tampon? :lol: :lol: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11659
11.5.17 18:50

@niskey To bylo na mě? Ano zaváděla dvě večer…no že ste psala že to podle ms nevychází tak píšu že ani mě ne :) takže žádný strach

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11659
11.5.17 18:50

Dávala jsme to tak akorát ani hluboko ale zas aby to nevypadlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
270
11.5.17 19:08

@Kajka9 :lol: :lol: :lol: tak snad to zvládnu :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11659
11.5.17 20:00

@niskey na tom není co nezvládnout :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
270
11.5.17 20:50

:lol: :lol: vždy se dá něco nezvládnozt :lol: :lol: aby pak ze mě nepadala kulka :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11659
11.5.17 20:56

@niskey Mě párkrát vypadly z ruky :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie