Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky ms sem měla naposledy 30 března a dnes na kontrole mě mudr řekl že podle ms to nevychází a že to je malinky a že tam mám jako kdyby bublinku krve dostala jsem ustrogestan a další kontrola za 2 týdny byla jste některá na tom podobně?
Docela mám strach abych to mimčo udržela :-/
@niskey Utrogestan je na udržení krvácení a podporu těhu. Ovšem pokud je plod z nějakého důvodu špatný ani Utrogestan to nezachrání. V tuhle chvíli Ti nezbývá nic jiného než čekat.14dní je dlouhá doba a mimi to může dohnat.
Jak napsala vyse, nezbyva nez cekat. Zadna velka aktivita, setrit se a brat utrogestan, je opravdu skvely ale pokud je tam hematom nezbyva nez doufat, ze se vstreba. Drzim palce ![]()
Ja to měla uplne stejně.30.3 poslední menstruaci,26.4.my vyšel pozitivní tehu test, ale doktorka si nebyla jista. miminko bylo malé a slabé. predepsala mi Utrogestan, brala jsem ho týden, přibrala jsem po něm 7kg vody, nebylo mi dobře a prestala jsem ho brát. před Vanocemi se mi narodila krásná, zdravá holčička a celé tehu bylo bez komplikací. Přeju totéž tobě @niskey .
![]()
Jee děkuji vám to potěší
tak uvidíme
a to že by dohnalo vše a bylo by velky jak ma? no to snad nee přibrat
už teď když se nacpu mám břicho jak v 7 měsíci
děkuji za odpověď já při prvnín těhu měla vše v pořádku tak tohle je pro mě nové tak se ptám děkuju ![]()
A nějak v klidu to taky nejde mám doma prcka 2,5
a zavádět jako tampon?
asi jo že doktor mě to pak nevysvětlil sme to zakecal
rano jak vstanu a než jdu spát že? ![]()
Ono je ještě brzo třeba dr moje těhu nebere podle MS ale podle UZ taky to o týden nesedělo.. a Utrogestan jsem taky měla 2 balení dvě večer zavádět…
Taky jsem na začátku čekala vím jak je to hrozné..první byla vidět jen vysoko sliznice a tak jsem taky čekala 14 dní… držím palce ![]()
Děkuju
já si myslím že ba MS tolik nezáleží přece ovulaci má každy jinak tak že otěhotnět muže třeba až více k další MS
děkuji za oporu a hezký slova
teď už jen čekat
vy ste si zaváděla?
@niskey To bylo na mě? Ano zaváděla dvě večer…no že ste psala že to podle ms nevychází tak píšu že ani mě ne
takže žádný strach
Dávala jsme to tak akorát ani hluboko ale zas aby to nevypadlo