Začínající podnikání

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2330
3.6.21 14:09
@Vejunkaap píše:
@FraDeu pokud si spokojená za stávajícího dodavatele tak ne. Ale pokud chceš, tak ofotit, poslat, já to pošlu jim, oni ti zavolají a kdy to nebudeš chtít, tak to zase všechno smazou. A jestli ti něco říká GDPR, tak by ses neměla ničeho bat

Pokud ti mejlem pošlu své údaje, tak se mám čeho bát. Protože ani nevím, pod jakou společností pracuješ.
A co teda nabízíš lepšího, než konkurence?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vejunkaap
3.6.21 14:15

@free333 call centrum

• Citovat
  • Upravit
Vejunkaap
3.6.21 14:16

@FraDeu psala jsem v diskuzích pro koho dělám

• Citovat
  • Upravit
18304
3.6.21 14:22
@Vejunkaap píše:
Rozhodla jsem se začít přivydělávat u ČRE, kde vlastně k tomu, abych mohla začít vydělávat potřebuji nahrát 2 odběrová místa(smlouvu+roční vyúčtování z posledního roku že všech stran). Rodina mi to poskytnout nemohla, protože jsou u nich už řadu let, tak prosím veřejnost. Jde o to, že já jim to poslu a oni vám zavolají s nezávaznou kalkulací, kde zjistíte kolik můžete ušetřit. (samozřejmě můžete vyslechnout a odmítnut.)To je celé. A takhka já musím začít. :mrgreen

ty si snídala vtipnou kaši :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24954
4.6.21 16:51

@Vejunkaap vážně po těchto všech info jsi tak zoufalá, že do této akce jdeš?
Není lepší vzít slušnou brigádu v Lidlu?? :zed: já teda dělala v životě vše proto, abych se mohla živit (a 28let se již skutečně živím) hlavou..,
ale než takovýhle agent, to bych vážně na rovinu šla radši na noční rovnat zboží do Kauflandu!!

PS : ve 13 mě máti za socíku o prázdninách po mé ukončené zš (jsem srpnová) protlačila na linku do čokoládovny, brigoška na 14dní, málem jsem tam zdechla.. u pásu.. od té doby nenávidím vůni čerstvé čokolády a od stejného okamžiku jsem se rozhodla radši učit!!!.. vše zlé, je na něco dobré :lol:

asi ses málo učila, že „Podnikáním“ nazýváš tohle letadlo?? Holka, běž od toho, radím ti dobře… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vejunkaap
4.6.21 18:55

@Lucy75 tak Kaufland apod. Jsou opravdu to posledni co bych šla dělat. Mám spoustu kamarádů, co dělají jak vy tomu říkáte „letadlo“ a mají lepší plat než kde jaký blbec s titulem Ing. apod. Já jsem spíše zastánce nezkusis nevíš. A když si nabiju hubu, tak ať, pořád budu mít svou hlavní práci jistou a vzhledem k tomu, že se našli lidé, co mi dokumenty poskytli(cizí lidé), tak nevidím jediný důvod proč bych to nezkusila :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Vejunkaap
4.6.21 18:56

Ale jinak děkuji těm co poskytli materiály. Moc si toho vážím a věřte, že nebude zneužito ani jediné písmenko že smlouvy ani vyúčtování. :palec:

• Citovat
  • Upravit
Alriga
4.6.21 19:22
@Vejunkaap píše:
@Lucy75 tak Kaufland apod. Jsou opravdu to posledni co bych šla dělat. Mám spoustu kamarádů, co dělají jak vy tomu říkáte „letadlo“ a mají lepší plat než kde jaký blbec s titulem Ing. apod. Já jsem spíše zastánce nezkusis nevíš. A když si nabiju hubu, tak ať, pořád budu mít svou hlavní práci jistou a vzhledem k tomu, že se našli lidé, co mi dokumenty poskytli(cizí lidé), tak nevidím jediný důvod proč bych to nezkusila :mrgreen:

„kdejaký blbec s titulem“.
Ty jsi holt blbec bez titulu

• Citovat
  • Upravit
Vejunkaap
4.6.21 19:26

@Alriga bohužel tě zklamu, ale titul mám a to DiS

• Citovat
  • Upravit
Alriga
4.6.21 19:42
@Vejunkaap píše:
@Alriga bohužel tě zklamu, ale titul mám a to DiS
:dance: :dance:
Bohužel tě zklamu, to vážne není titul.
  • Citovat
  • Upravit
Vejunkaap
4.6.21 19:47

@Alriga je to titul jako každý jiný. Se koukni na seznam titulu na netu. Hned budeš chytřejší :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Vejunkaap
4.6.21 19:49

Sice neakademicky, ale titul to je

• Citovat
  • Upravit
Alriga
4.6.21 19:50
@Vejunkaap píše:
@Alriga je to titul jako každý jiný. Se koukni na seznam titulu na netu. Hned budeš chytřejší :mrgreen:

Nejedná se o vysokoškolský titul. Ale je to celkem jedno, tobě stejně není nic platný když se domnívá, že přemlouvání odběratelů elektřiny je podnikání…

• Citovat
  • Upravit
Vejunkaap
4.6.21 19:54

@Alriga já psala, že je to neakademicky titul, chce si to občas dočíst zprávy. akorát ty bys tomu slovu „podnikání“ nevěřila, ani kdybych ti řekla, že to řekl člověk dost vysokého postavení 😃

• Citovat
  • Upravit
Alriga
4.6.21 19:55
@Vejunkaap píše:
@Alriga já psala, že je to neakademicky titul, chce si to občas dočíst zprávy. akorát ty bys tomu slovu „podnikání“ nevěřila, ani kdybych ti řekla, že to řekl člověk dost vysokého postavení 😃

Protože se o podnikání nejedná…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!