Vtáčí při chůzi nožičku

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
259
16.6.14 23:52

Ahoj dcera to ma stejny. Ortoped nam napsal jen vlozky do bot s tim ze se to srovna. Neverim tomu tak jsme sli jeste na qehabku k fyzioterapeutovi a mame cviky na doma hlavne na posileni svalstva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
17.6.14 08:39

Ahoj všem,
moc děkuji za odpovědi a návrhy. Zrovna se chystáme k paní dr. tak jsem na to zvědavá.

Vím, že neustálé pozorování všeho, je více či méně k ničemu, ale tomu se asi neubrání žádná normální máma:-).I tomu, že občas chytne nějakou " depku", že se jí nic nedaří. Asi to k té MD patří, pořád se tím uklidňuji:-). Samozřejmě, že jsem si jistá, že mám doma to největší a nejšikovnější zlatíčko a že jsou na tom dětičky daleko hůř.:-(
Včera večer jsem byla ze všeho už dost zoufalá, tak jsem to sem písla:-). Ono to, že se s tím „problémem“ někomu svěříte, i když je to někdo úplně cízí, fakt uleví ( nebo alespo já to tak mám ). Dnes je to trochu lepší, i když na mě něco leze a malej v noci se spánkem taky trochu stávkoval:-(.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6842
17.6.14 09:54

@lidap
neřeš a nesrovnávej, tím nejvíce ubližuješ sobě, pak trochu cítěti, alew rozhodně ničemu nepomůžeš :roll: věř sobě i svému dítěti :hug: každé dítě je jiné
Já mám dvojčata - oba mají stejné rodiče a stejnou výchovu ve stejném čase na stejné místě a přesto jsou rozdílní :roll: např. kojení (kojím stále do 6m neznali nic jiného než prso), při narození měla Lucka 2410g v 6m 7450g, Matěj 2630 v 6m 9060g, kojeni stejným mlékem a přesto syn přibral o skoro 1400g více než dcera za steknou dobu :roll: a tak bych mohla pokračovat se vším, Lucka byla původně v pohybu napřed, pak Matěj začal dělat dříve první krůčky, Lucka začala dříve mluvit a snažila se komunikovat, Matěj zase více chápe nočník a hlásí bobek (sice až je v plínce, ale hlásí) Lucce je to jedno :roll: nevadí ji ani počůrané tepláčky :roll:
Každé dítě je originál a rodiče sice mohou (a musí) vychovávat, ale výchovou neovlivní vše :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
17.6.14 10:02
@sarty píše:
@KackaDoup
Děkuji, nejdřív jsem byla vyděšená, že je to špatné, když nás posílá k neuroložce, ale máme super dětskou a věřím ji. Na rehabilitacích nám příjemný doktor vysvětlil, že s tím také souvisí kulatá záda, vpadlý hrudník, vypouklé bříško, míň svalstva. Trošku mě uklidnil, že syn to nemá tak hrozné, ale je dobře, že to řešíme.

ano rekl vam to presne, a presne tak to je, jezdime s tim 4rokem na nerologii…ale chce to poctive mackat ;)

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
17.6.14 10:04

Jo a chce to uplne ty nelheci boticky…zadne kotnickove apd, lehoucke…

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
17.6.14 10:04

Ale boty naopak to je opravdu pitomost nejvysiho levelu

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání