začínáme s kaší

P.
2302
7.3.09 08:49

začínáme s kaší

Ahoj holky, mám 6m mimčo, teď teprve začínáme s kaší na noc, protože jsem alergička, tak jsme s tím museli chvíli počkat.zacinali jsm enejdriv s 20ml, a predevcirem a vcera uz snedla 60ml a dala by si jeste, ale bali jsme se, aby ji nebylo spatne, ze najednou bude takova zabetonovana :-), ze na to neni zvykla…tak jsem ji radis dokojila..muzu ji dat uz plnou davku, nejka tech 200ml? nebo se musi fakt postupne? spi nam bleb, takze se na tehc 200ml tesim a doufam ve spasu..:-)) diky za rady a tipy!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5618
7.3.09 09:03

Ahoj,

taky mame alergie a kasi jsem zavadela postupne - nejdriv par lzicek, postupne jsem pridavala, behem cca 5dni jsme byli na plne davce (cca 100-150ml) + jsem jeste dokojovala na noc.

Taky jsme blbe spali, moc jsem doufala ve zlepseni, ale to se u nas bohuzel nekonalo. :cry: Tak at se u vas zadari! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
P.
2302
7.3.09 09:26

dekuju, dneska planuju teda asi tu stovku a budem pridavat..ale taky myslim, ze to neni hlady ty blbe noci, asi zvykem…ale kdyz ji nakojim, vetsinou u toho odpadne, takze kojime…:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21602
7.3.09 11:52

no, řešili jsme to samé. zavedla jsem večerní kaše a pak dostala kojo nejdřív ve 4. pokud chtěla dřív, tak měla smůlu a za 3 dny to pochopila… ale já už byla absolutně vyčerpaná, protože se mi v noci budila co 1,5 hodiny a vždycky si jenom cucla a spala dál. tak jsme na:,–(ili metodu kontrolovaného pláče. učitě najdeš v případě zájmu odkazy i tady na netu, já to měla z knížky Dětská nespavost.
jo, jinak manžel je alergik a zaváděli jsme kaši skoro plnou dávku najednou, ale dávala jsem rýžovou nepméčnou od nestlé a nejdřím míchala do svého zmraženého mléka a pak do Nutrilonu HA. a všechno absolutně v pohodě ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1752
7.3.09 11:56

Já jsem začala taky v 6 měsících - taky kvůli alergii. Dala jsem hned dávku dle krabice 50g - první 2 týdny jsem dávali řidčí z lahve a pak už rovnou na lžičku podle krabice 50g +150ml vody. Pak malej spal i do 4 do rána. To byly časy. :D :D Než začaly růst zuby. :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
7.3.09 21:02

Jestli to zatím snáší dobře, nebála bych se toho. Prostě každý den trošku přidej. Záleží, jaký je jedlík, těch 200 ml možná ještě nesní. A taky si myslím, že to buzení nebude hladem. Člověk má ale víc odhodlání v noci do určité hodiny nedat, když na vlastní oči viděl, kolik toho mimčo večer zbaštilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová