začínáme s příkrmy

P.
2302
12.3.09 09:09

začínáme s příkrmy

ahoj, už týden jsme na večerní kaši, nejdřív jsme začínali jen s pár lžičkama a ted uz mame cca 135ml, pak ji jeste dokojim, ona totiz pri tom krasne usne.ale uz bych ji chtela dat plnou davku kase, nejak tech 180ml, chut by mela, a pakuz ji nedam.ale chci se zeptat, nemuze mit pak zizen? a v poleden az nahradime kojeni plne mrkvickou, tak uz taky nedokojujete? davate trebas jen vodu?dekuju!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
237
12.3.09 09:22

p. tak malej mi od malička pije málo já teda nekojila, ale po kaši večer jsem nikdy napít nedávala a žízeň nikdy neměl..po obědě když jsme začínali tak snědl tak 2 lžičky jsem vždy dala dávku mlíka a postupně jak toho jedl víc a víc tak jsem mlíko vypouštěla až jsme ho nahradili příkrmem a tak i se sváčou stejnej postup…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1752
12.3.09 09:24

My dáváme večer kaši (začali jsem v 6m hned 50+150), někdy ho trochu dokojím a spíše jde hned spát. Čaj po kaši nechce a vodu už vůbec.
Přes den dáváme pak od 6m v poledne zeleninu s masem (190g) a od 7m dopoledene ovoce - pyrré (190g) a odpoledne yogurt nebo tvaroh s ovocem (160g). Mezi jídlem i někdy po něm obvykle čajík. Vodu nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2621
12.3.09 10:20

Já teda po kaši dokojuju. Taky ho u toho uspávám a myslím, že by měl žížu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2245
12.3.09 10:30

já po kaši taky kojím malá mi u toho nádherně usne

holky al e řeším jiný problém ona vůbec nechce zeleninové příkrmy jediné co jí chutná je květák a brokolice toho sní 125g ale nic jiného mi nechce jíst ovoce jí taky moc nejede jsem z toho dost nešťstná u staršího to vůbec neznám ten jedl fakt za dva.večerní kaše je tak 110ml z mojeho mlíka.

prosím poraďte co s tím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2986
12.3.09 14:11

Tak já jsem s příkrmama začínala v poledne zeleninou.
Kaši jsem začala dávat až v době, kdy jedla oběd.
Dokud příkrmy nepřevažovali kojení, tak jsem nedávala žádné pití.
Pokud si o kojení řekla, dostala nejdříve půl hodiny po příkrmu, aby příkrm neodmítala s tím, že by dostala kojení.
Jinak jsem kojila i v noci, takže po kaši se zhruba za hodinu či dvě vzbudila na kojení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
13.3.09 01:07

Docela jste mě překvapily, u nás to bez čaje po večeři nešlo a nejde.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová

MVDr. Anna Musilová