Zácpa

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
873
16.12.21 07:57

Kup si v lékárně minerálku Zaječice hořká, ta funguje skvěle, je přírodní a může se aplikovat častěji, než jiná projímadla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
17.12.21 12:05

Holky tak mi da zacpa sla az 3 den :D musela jsme dosti masirovat bricho a delat drepy :D ale pomohlo :) a i mi pomohlo dost na to myslet :) ze se proste vyprazdnim :) no a seminka a asi dost pit :)

tak snad to nejake zene pomuze :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
965
13.2.26 09:38

Ahoj, už jsem zoufalá…nemam vyloženě zácpu, ale strašně tuhou stolici….bojuji s tím snad.20 let.Ale posl. pul rok je to psycho. Prostě “seru šutry”, blbe je, že si skoro vzdy natrhnu p*del, pak se to dlouho hoji a ja při každé návštěvě wc pomalu brečím (sorry za ty vyrazy)jsem celiak, mam intoleranci na laktózu, vse dodržuji, piju neco kolem 3 l denne, omezila jsem i kafe, jedno rano,. Všechny tipy na zacpu nebo mekčí stolici u mě selhaly, ze všeho se totálně nafouknu, ale jinak nic.Posl.mesic beru probiotika Her Biotic od Carnium Botanicals, trochu se to na par dni zlepšilo, ale ted jsem zas kde jsem byla. Hodně me posl. pulrok trapily i záněty a vytoky…už fakt nevím a než se odhodlám jit k Mudr.,zkouším jestli by mi někdo neuměl poradit…děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11606
13.2.26 15:05

@Ale85 co ještě zkusit prokinetika? To mi doporučili v nemocnici. Beru Gapulsid 3× denně. Od té doby už tolik se zácpou a tuhou stolicí tolik nebojuji.
Je to na recept.

Ještě mi i pomáhají byliny z čínské medicíny, ale to je individuální a musí se to vyzkoušet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
965
13.2.26 19:33

@Evkad děkuji,je to pouze na předpis, no stejně mě ten doktor asi nemine :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie