Zácpa a Lepicol pro děti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
145
15.8.12 17:08

@rajskáomáčka Mě teda říkali, že laktuloza návyková není..ale já už moc těmhle věcem nevěřím. Celkově je asi návykové vše, co musíme užít abychom něčeho dosáhli.. takže třeba psychicky návyková bude. Ladík je hodně velký citlivka, tím že byl nedonošený a hodně toho zažil, tak samozřejmě i my jsme s ním tak jednali..což se projevuje na jeho chování. Ale jefakt, že co se týká bolesti a lékařů je právě odmala zvyklý a hrdina.. má za sebou i operaci ruky..a nebolelo ho to. Ale ze záchoda jsme měli/máme mindrák velký.
Zkuste cvičit ten cvik co jsem psala..a přidejte i něco na bříško.. kdybys chtěla ještě nějaký napíšu. My cvičíme pravidelně..už od mala. Co jsem četla je u těchto problémů i dost důležité to svalstvo a střeva, která mají ten (sakriš zapomněla jsem jak se to správně jmenuje) to smrštování střeva, které posouvá a vypuzuje stolici.. třeba by cvčení svalů zvenčí pomohlo i tomuhle svalstvu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2100
16.8.12 13:18
@rozaliems píše:
@luon Hlavně s tím holky něco dělejte, nás nejdřív pořád někam posílali.. byli jsme všude možně, cpali do něj horem dolem kde co.. což myslím také udělalo své, i psychicky.. navíc vysvětlete babičkám, že to dítě nemůže za to, že se v 5letech pokaká.. u nás je problém, že jak se ty zácpy stále nedařilo řešit, střevo se natolik v jednom místě roztáhlo.. že když tam dojde to normálně zformované hovínko, tak jak je tam v tom místě víc prostoru, tam se to usadí, změní tvar podle střeva a pak to logicky nejde ven.. kolikrát je mi ho tak líto, když ze sebe po dvou hodinách tlačení vypudí tak obrovský kus.. :,( což je nehorší.. navíc lékaři to chtěli řešit operativně, to jsem nechtěla, zažil si už dost, takže jsme prostě přísnější ve stravování a jakžtakž to jde. Bohužel jsou dny, kdy se mu tam ta ucpávka udělá.. pak to řešíme třeba týden.. protože ikdyž ta strava je zdravá a hovínko měkčí, obtéká to tu ucpávku, konečník nemá šanci stahovat auzavírat se jak by měl a má pak pořád pokaděné gatě.. což je peklo :zed: Bohužel už jsme jednou museli i přistoupit k tomu, že jsem mu musela v rukavicích, s vazelínou vyprazdnovat konečník. Takže holky, bojujte a nebojte se být radikální ohledně rodiny.. která Vám bude tvrdit, že to dítě je třeba rozmazlené, nebo že se mu nechce, nebo ho cpou bonbonama a čokoládou.. ono i pro zdravé dítě je to hnus plný barviv apod. Držím palečky :kytka:

To je mi moc líto, že má váš syn takové trápení :( Píšeš, že lékaři chtěli rozšířené střevo řešit operativně, to se vůbec nedivím, že se vám do toho nechtělo. Jen mě tak napadá, jestli se to může třeba s věkem upravit samo?
Moc držím palce :hug:
A dík za tipy na cviky, i když já mám pocit, že našemu malému svěrač funguje až moc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí