Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
opravdu tu žádna není!!??styská se mi nemam nikoho skym bych se mohla delit o radosti a trapeni v Těhu a potom.
Ahojky,
ja sice nejsem z Plzne, ale vcera nebo predevcirem jsem se tady na emiminovskem chatu bavila s tehulkou take z Plzne, ktera si stezovala, ze tam nikoho nezna…doprkynka akorat si nemuzu vzpomenout, kdo to byl. Tedy jestli jsi to nebyla ty (ale nick to byl urcite jiny) - takze vydrz, jsou tady!
Anina
Ahoj Ruzo,
sice nejsem z Plzně, ale nemůžu si nevšimnout, že hned pod tvou diskuzí je jiná, fungující diskuze, která se jmenuje Těhotná v Plzni
) možná sis nevšimla…
určitě nejsi sama, nebuď smutná, držím palečky, ať najdeš někoho poblíž ![]()
Ili+Čudlík 15+3tt
Klikni vlevo dole na ten název té jejich diskuze a pak už odpovídáš stejně jako tady
akorát tam myslím holky mají už popsaných asi 13 stran, tak si najdi tu poslední stránku a tam se pak objeví tvoje odpověď. Doufám že jsem to napsala srozumitelně ![]()
tam v levo dole je bud Nove tema nebo odpoved ale kdyz tam odpovim tak se to tahkle neukaze?sem v tomhle dost antitalent
Ahoj kočko. Jsem Josefka, ta co před časem založila diskuzi pro Plzeňandy. Je nás tu spousta, tak se připoj. Stýskáš si, že tu jsi sama ale já si tvé skupiny všimla teď a odpovídám hned, tak byla asi chyba někde jinde. Pojď se dozvědět, kde nakupujeme, kam chodíme cvičit, kde se chytáme rodit. Zatím baj baj
spatne se vte diskuzi orientuji myslis tu Těhotna v plzni?porad sem poradne jsdte nezjistila jak se tam odpovida primo urc.cloveku .sem ztoho cela zmatena