žádná Plzeňská Těhulka:(

1061
2.3.06 14:43

žádná Plzeňská Těhulka:(

:( opravdu tu žádna není!!??styská se mi nemam nikoho skym bych se mohla delit o radosti a trapeni v Těhu a potom.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
656
2.3.06 14:56

Ahojky,

ja sice nejsem z Plzne, ale vcera nebo predevcirem jsem se tady na emiminovskem chatu bavila s tehulkou take z Plzne, ktera si stezovala, ze tam nikoho nezna…doprkynka akorat si nemuzu vzpomenout, kdo to byl. Tedy jestli jsi to nebyla ty (ale nick to byl urcite jiny) - takze vydrz, jsou tady!

Anina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ili
1486
2.3.06 15:02

Ahoj Ruzo,
sice nejsem z Plzně, ale nemůžu si nevšimnout, že hned pod tvou diskuzí je jiná, fungující diskuze, která se jmenuje Těhotná v Plzni :o) možná sis nevšimla…
určitě nejsi sama, nebuď smutná, držím palečky, ať najdeš někoho poblíž :-)
Ili+Čudlík 15+3tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1061
2.3.06 15:05

RE

vsimla ale vubec se neorientuju a nevim jak tam odpovidat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1061
2.3.06 15:07

to jsem ja

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ili
1486
2.3.06 15:07

Klikni vlevo dole na ten název té jejich diskuze a pak už odpovídáš stejně jako tady :-) akorát tam myslím holky mají už popsaných asi 13 stran, tak si najdi tu poslední stránku a tam se pak objeví tvoje odpověď. Doufám že jsem to napsala srozumitelně :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1061
2.3.06 15:11

??

tam v levo dole je bud Nove tema nebo odpoved ale kdyz tam odpovim tak se to tahkle neukaze?sem v tomhle dost antitalent

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1674
2.3.06 15:14

Ruzo - vzdyt uz tam 2 prispevky mas :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
205
2.3.06 15:14

Ahoj kočko. Jsem Josefka, ta co před časem založila diskuzi pro Plzeňandy. Je nás tu spousta, tak se připoj. Stýskáš si, že tu jsi sama ale já si tvé skupiny všimla teď a odpovídám hned, tak byla asi chyba někde jinde. Pojď se dozvědět, kde nakupujeme, kam chodíme cvičit, kde se chytáme rodit. Zatím baj baj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1061
2.3.06 15:24

jsem zmatena

spatne se vte diskuzi orientuji myslis tu Těhotna v plzni?porad sem poradne jsdte nezjistila jak se tam odpovida primo urc.cloveku .sem ztoho cela zmatena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová