Poradna na téma rodinné právo
Mgr. Zoltán Duna
Ahojky nevim, jestli ti to nejak pomuzu, ale hodim sem par odkazu:
http://rodina.juristic.cz/
http://www.zbynekmlcoch.cz/…_zdarma.html
Ahoj.Musíš zajít za sociální pracovnicí, která tu žádost sepíše a odešle na soud. Ty už potom čekáš,kdy si Tě pozvou k soudu.Je to zadarmo.Hodně štěstí.
Ahojky,
mohla bys mi taky poslat tu kopii?
Děkuji Ti moc.
Terka ![]()
Ahoj,
myslím, že bys mohla jít i na soud a požádat o pomoc se sepsáním tam. Já jsem tam před rokem řešila exekuci na plat - srážení výživného a paní ze soudu mi pomohla. Nedělá to každý, jsou na to specilní úředníci. Zkus se tam zeptat, jestli by Ti mohli pomoct, případně Ti poradit, na koho se obrátit. Nic jsem za to neplatila.
Jana
TerezaReza:
Ahoj.Ještě potřebuješ zaslat kopii té žádosti? Jestli ano, tak mi napiš Tvůj e-mail a já Ti to pošlu.
Ahojik .prosim Vas nemohli by ste mi jednu tu kopii o zadost vyzivneho taky poslat..Byla bych vam opravdu vdecna:) diky:) ***@seznam.cz
Ahojky,prosím také o zaslání kopie žádosti o výživné. Děkuji. ***@seznam.cz
Dobry den, muzete mi prosim taky poslat kopii zadosti o alimenty. U nas nejsou socialni pracovnice moc ochotne. dekuji
Zdravím, mohla by jste mi tuto žádost také poslat? mám stejný problém. Děkuji Marcela
Zdravím Vás ženy
prosím mám prosbu asi bych taky potřebovala tu žádost o alimenty, v 18 mi skončili alimenty a 2 měsíce po 18 jsem znovu nastoupila do školy, žiju s přítelem a oba rodiče jsou v jiném kraji než já. Potřebuju to a hodně moc, nemám žádné jiné příjmy… Děkujuuuu mail: ***@seznam.cz
Dobrý den, prosím vás nevíte někdo jak bych měla postupovat v případě, když jsme s teď už bývalým partnerem vzájemně ukončili vztah (kvůli jeho nevěře a finančním problémům), ale stále bydlíme v jednom bytě? Máme spolu 1 a 1/2 roku starého syna. Už nějakou dobu nepřispívá jak na něj tak ani na zatím ještě společnou domácnost, všechno táhnu sama. Semtam mi dá 1000,– za měsíc. Na sociálce nemám na nic nárok. Na přídavek na dítě ani příspěvěk na bydlení. Všude musím dokládat jeho příjem, který není nic moc cca 11.000 a z toho 5.000,– platí ještě bývalé manželce na dvě děti, ale to se nikde do těch papírů neuvádí. Nevím co mám dělat, aby nebyl společně posuzovanou osobou a já měla aspoň na něco nárok a zabezpečila trochu malého. Vyhazovat ho nechci, malý je na něm jak závislák a mají spolu moc pěkný vztah. A když už nic jiného je aspoň po ruce, když potřebuji s něčím pomoct.
Můžete mi prosím poradit jak bych měla postupovat? Přemýšlela jsem i nad právníkem, ale na toho nemám peníze a sociální pracovnice mně pěkně odbyla a v podstatě mi nic neřekla, jen to, že si mám vyřídit výživné, ale to samo o sobě moc nepomůže. Moc, moc děkuji.
@Maronka píše:
Dobrý den, prosím vás nevíte někdo jak bych měla postupovat v případě, když jsme s teď už bývalým partnerem vzájemně ukončili vztah (kvůli jeho nevěře a finančním problémům), ale stále bydlíme v jednom bytě? Máme spolu 1 a 1/2 roku starého syna. Už nějakou dobu nepřispívá jak na něj tak ani na zatím ještě společnou domácnost, všechno táhnu sama. Semtam mi dá 1000,– za měsíc. Na sociálce nemám na nic nárok. Na přídavek na dítě ani příspěvěk na bydlení. Všude musím dokládat jeho příjem, který není nic moc cca 11.000 a z toho 5.000,– platí ještě bývalé manželce na dvě děti, ale to se nikde do těch papírů neuvádí. Nevím co mám dělat, aby nebyl společně posuzovanou osobou a já měla aspoň na něco nárok a zabezpečila trochu malého. Vyhazovat ho nechci, malý je na něm jak závislák a mají spolu moc pěkný vztah. A když už nic jiného je aspoň po ruce, když potřebuji s něčím pomoct.
Můžete mi prosím poradit jak bych měla postupovat? Přemýšlela jsem i nad právníkem, ale na toho nemám peníze a sociální pracovnice mně pěkně odbyla a v podstatě mi nic neřekla, jen to, že si mám vyřídit výživné, ale to samo o sobě moc nepomůže. Moc, moc děkuji.
já myslím že fakt jen to výživné na syna a na tebe do jeho dvou let a pak jen na syna. Asi bych tlačila ať přispívá na domácnost půl napůl jinak ať jde. páč dokud tam bude prostě máš podle mě smůlu. teda možná příspěvek na bydlení ale to by jsi tam musela mít trvalí pobyt jen ty a syn.
Ahojky holky,
.
mám velkou prosbu.Můžete mi sem nebo SZ napsat,jak se píše žádost o alimenty k soudu??Vůbec nevím jak to mám dát dokupy
MOOC DÍÍKY