Poradna na téma rodinné právo
Mgr. Zoltán Duna
Dobry den mohla bych poprosit taky o tu kopii vubec tady v tom neumim chodit dekuju moc anita2006@seznam.cz
@Bodlacek… Mohl bych také tu kopii nevím si s tím rady Nikde to nemůžu najít na internetu a ani vůbec nevím jestli budeme muset platit. Jak je to když jeho otec není oficiálně zaměstnaný ale vydělává docela velké peníze musím to nějak podložit nebo jak to vůbec je Budu s ním nějak ty peníze vymáhat když je to Cizinec Díky za odpověď děkuji mockrát
Dobrý den mám takový dotaz než půjdu na ten soud nebo na sociálku Chtěl bych se nejprve zeptat jak to vůbec je když je jeho otec Cizinec ale nemá nikde oficiálním zaměstnání přesto že pracuje a vydělává docela velké peníze jak to potom je musí se to nějak podložit nebo ukázat bude muset vůbec platit něco??? Budu ráda když nějaké odpovědi získám děkuji a prosím přímo na můj email Tady se v tom nějak nevyznám… Popřípadně někdo pošlete žádost nebo vzor sepsání žaloby… Nikde jsem to nemohla najít. dgrothowa@gmail.com ![]()
Ahoj. Prosím tě našla by jsi ještě ten vzor? taky bych ho potrebovala. dekuji moc
Prosím Vás holky nemáte některá vzor jak napsat ty alimenty? děkuji moc ![]()
Dobrý den, prosím Vás nemáte ještě některá z vás vzor na sepsání alimentů? Děkuji.
Ahoj holky, prosim, poradite mi jak vyzvat manzela aby mi platil alimenty na rok a pul starou dceru?