Zahřívá se notebook

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1653
7.6.11 11:35

ahoj :kytka:
tez se mi prehriva, protoze blbka jsem ho tahala do postele, kde nasbiral vsechen prach, takze cekam az ho manzel rozdela a vyfoukame, jednou za pulroku je treba vycistit! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
7.6.11 11:38
NiKina píše:
Anielkha píše:
NiKina píše:
jizvíková píše:
casopis je blbost, musis mit volno u vetraku, jinak, kdyz se ti vypne po hodine, je dost mozne, ze ti mava na rozloucenou, to nepomuze ani cisteni

právě přemýšlím, jak je starý.. 2 nebo 3 roky… :-(
zálohuju, na DVDíčka… .dá se ještě nějak jinak?
jinak asi emailové kontakty, weby, o to přijdu…ale soubory ve Wordu zálohuju, a fotky taky…
 NiKi

na rozloučeno nééé… :cry:
pročistím doma a jestli to nepomůže, odnesu do servisu..

Nevim, jak stary je to notebook, ale proste kdyz se notebook zahreje na nejakou teplotu (treba pres 90 stupnu), tak ho system automaticky vypne, muzes mit jen zaneseny procesor.

Horsi je, ze kdyz se disky dlouhodobe prehrivaji, tak rychleji odchazeji, takze hlavne zalohuj data! Opravdu to chce cistit casto obzvlast v prasnem prostredi.

zalohovat lze vsechno :) i ty kontakty (treba nejakym exportem z toho programu (nevim, jaky pouzivas)… i ty webove zalozky

• Citovat
  • Upravit
44193
7.6.11 11:42

Tak toto byl i náš problém, asi před rokem se notebook často vypínal..
Kamarádka mi poradila a i věnovala mřížku ze staré ledničky, je vyvýšená, mám noťas na tom jakoby zkoseně a od té doby je klid..Peníze do chladící podložky se mi investovat nechtěly..
Jinak pravidelně(několikrát do týdne), utírám kolem noťasu prach, důkladně vyčistím tu mřížku, setřu stůl pod ní..Speciálním prostředkem čistím notebook..
A u nás nejede celý den, vypínám, nedávám do spánkového režimu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4705
7.6.11 12:02
Anielkha píše:
NiKina píše:
Anielkha píše:
NiKina píše:
jizvíková píše:
casopis je blbost, musis mit volno u vetraku, jinak, kdyz se ti vypne po hodine, je dost mozne, ze ti mava na rozloucenou, to nepomuze ani cisteni

právě přemýšlím, jak je starý.. 2 nebo 3 roky… :-(
zálohuju, na DVDíčka… .dá se ještě nějak jinak?
jinak asi emailové kontakty, weby, o to přijdu…ale soubory ve Wordu zálohuju, a fotky taky…
 NiKi

na rozloučeno nééé… :cry:
pročistím doma a jestli to nepomůže, odnesu do servisu..

Nevim, jak stary je to notebook, ale proste kdyz se notebook zahreje na nejakou teplotu (treba pres 90 stupnu), tak ho system automaticky vypne, muzes mit jen zaneseny procesor.

Horsi je, ze kdyz se disky dlouhodobe prehrivaji, tak rychleji odchazeji, takze hlavne zalohuj data! Opravdu to chce cistit casto obzvlast v prasnem prostredi.
zalohovat lze vsechno :) i ty kontakty (treba nejakym exportem z toho programu (nevim, jaky pouzivas)… i ty webove zalozky

aha, tak to netuším, to je zcela mou mozkovou činnost, ač o takovém programu sním…
ale to bych se asi musela zeptat někoho, kdo tomu rozumí…díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.10.14 15:51

DOTAZ

Dobré odpoledne. Chtěla bych si koupit notebook, ale nevím která značka je lepší. Prosím o radu. Díky.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová