Ukončený vztah s kolegou a práce - váš názor

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
helcah
4.9.11 08:48

Promiň, ale podle mě by teda milující a spolehlivý otec snad svou přítelkyni nezbyl tak surově až do zlámaných žeber......

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.9.11 10:48
helcah píše:
Promiň, ale podle mě by teda milující a spolehlivý otec snad svou přítelkyni nezbyl tak surově až do zlámaných žeber......

to je pravda, ale byl mladý a studoval vysokou školu když jsme se seznámili k tomu denně tréninky a do toho jsem přišla já a moje děti ruplo mu v bedně řekla jsem mu tenkrát, že s nim být nechci ať si kvůli mě neničí karieru a taky jeho rodiče nesouhlasili že je se mnou myslím že toho tenkrát na nás oba bylo moc a on to proste nezvládl a stalo se to od té doby mě nikdy neuhodil myslím že nejvíc ho deptala ta škola zkoušky atd… byl hodně nervozní teď už je to dobrý a neboj se dala jsem mu to patřičně vyžrat… Myslím že teď už by to neudělal i když kdyby se dozvěděl co jsem mu udělala tak nevím. Těžko jsem něco odsuzuje já jsem mu to prominula je to jinak hodný člověk. Já jsem hlavně pořebovala v této diskuzi vědět jestli je nebo byl na tom někdo stejně nebo podobně jako já a jak to sním dopadlo no tak. Žádný vztah není myslím nikde ideální. Byla jsem teď v kině na Muži v naději a opravdu jsem se pobavila. Možná i já to moc řeším měla bych nad tím vším asi mávnout rukou a jít dál…

Ale jinak holky moc děkuji za vaše příspěvky určitě mi to pomohlo v přemýšlení a všichni máte svým způsebem pravdu teď je to jen na mě co udělám jestli budu silná a risknu to nebo raději zkusím jít na jistotu.

• Citovat
  • Upravit
8911
9.9.11 07:49

Bezezbytku výjimečně souhlasím s etatínkem. Vrátíš se do práce, podlomí se ti kolena, budeš s tím „bojovat“, on ti bude nadbíhat, a pak tě buď převálcují hormony (to se prostě nedá ustát) a nebo se budeš držet, ale stejně to pro tebe bude stres, protože on ti nedá chvilku pokoj a ty si budeš říkat: „Co zase dneska v práci bude?“

Pokud se budete denně vídat - nešla bych do toho. Pokud je vaše práce taková, že se v podstatě nepotkáte ani na chodbě (on v ředitelně, ty v jiné části budovy ve výrobě), tak snad…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.9.11 10:14

jsme v jedné budově každý v jiné kanceláři i v jiném patře, byl by to nejen můj ředitel ale i můj šéf oddělení kde pracuju spadá pod ředitele, když jsem tam pracovala ředitelem nebyl dělal v jiném oddělení spolu jsme moc nepracovali jen na poradách jsme kdyžtak něco spolu řešili atd… teď by to bylo jiné pro mě horší… byla jsem za ženskýma v práci nedávno a jak zjistil, že tam jsem hned volal at se za ním zastavím tak jsem šla a zase opět z jeho strany řečičky jak mi to sluší atd… nic mi to nedělalo myslím si že opravdu mám jasno jenže vždycky je tam ale a jak říkáte vy pohádám se doma s manželem nebo tak něco a on využije situace… proto jsem si říkala, že až budu nastupovat do práce tak za ním na férovku příjdu a řeknu mu že by bylo pro nás oba lepší abych šla dělat do jiné budovy patří to sice pod nás, ale viděli bychom se minimálně dělala bych sice něco jiného, nebylo by to asi jen ranní atd..(aby bylo jasno pracuji v kultůře) takže směny, ale práce taky hezká pracovala bych pod někým jiným a myslím si že mi to ten nyní ředitel dluží, aby mi vstříc vyšel tak uvidíme…snad to klapne

• Citovat
  • Upravit
8911
9.9.11 19:36

Jo to zní dobře! :palec: Tak snad se pochlapí. Další možnost je pak už jen podat výpověď… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.9.11 20:11
Wiolla píše:
Jo to zní dobře! :palec: Tak snad se pochlapí. Další možnost je pak už jen podat výpověď… :nevim:

asi tak nějak

• Citovat
  • Upravit
etatinek
9.9.11 23:14
Anonymní píše:
jsme v jedné budově každý v jiné kanceláři i v jiném patře, byl by to nejen můj ředitel ale i můj šéf oddělení kde pracuju spadá pod ředitele, když jsem tam pracovala ředitelem nebyl dělal v jiném oddělení spolu jsme moc nepracovali jen na poradách jsme kdyžtak něco spolu řešili atd… teď by to bylo jiné pro mě horší… byla jsem za ženskýma v práci nedávno a jak zjistil, že tam jsem hned volal at se za ním zastavím tak jsem šla a zase opět z jeho strany řečičky jak mi to sluší atd… nic mi to nedělalo myslím si že opravdu mám jasno jenže vždycky je tam ale a jak říkáte vy pohádám se doma s manželem nebo tak něco a on využije situace… proto jsem si říkala, že až budu nastupovat do práce tak za ním na férovku příjdu a řeknu mu že by bylo pro nás oba lepší abych šla dělat do jiné budovy patří to sice pod nás, ale viděli bychom se minimálně dělala bych sice něco jiného, nebylo by to asi jen ranní atd..(aby bylo jasno pracuji v kultůře) takže směny, ale práce taky hezká pracovala bych pod někým jiným a myslím si že mi to ten nyní ředitel dluží, aby mi vstříc vyšel tak uvidíme…snad to klapne

Tak ani tak to neudělá dobrotu… Uvidíš, ale na to je času dost… Do práce tě veme, do jiné budovy tě dá, jen aby sis nenašla jinou práci někde daleko, ale pak si nad tebou smlsne, až nebudeš mít kam utéct… A pokud mu nebudeš po vůli, tak si ani nepřej, co se z něho může vyklubat za hajzla… Ale já byl vždy pesimista, třeba je to slušnéj, hodnéj chlap, co by ani mouše neublížil a tvoje odmítnutí se jeho povahy vůbec nedotkne a přejde to mávnutím ruky… :roll:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.9.11 16:42

Myslím si, že slušný a hodný chlap to určitě není o tom jsem přesvědčena a máš asi pravdu, ale zatím novou praci nemám do práce bych měla nastoupit teď v říjnu po půl roce na mateřské vyšel mi vstříc v tom ,že za mě zatím vezmou záskok, ale za rok bych měla asi nastoupit, jde tam teď dost lidí do důchodu takže by samozdřejmě potřebovali ať se vrátím co nejdřív ono zaučit někoho a kontakty na kapely atd… není to jen tak…takovou práci, kterou dělám je těžké opustit mám ji ráda nejde jen o ty lidi. No on je zvolený radou města jako ředitel na 4 roky potom se uvidí co dál třeba tam navždy nebude…snad… každopádně vím, že ta chemie u nás funguje pořád… proto spolu nemůžeme pracovat to vím a je mi to jasné… to jsem opravdu zvědavá jak já dopadnu… :nevim: :nevim: :nevim:

• Citovat
  • Upravit
etatinek
10.9.11 21:18
Anonymní píše:
Myslím si, že slušný a hodný chlap to určitě není o tom jsem přesvědčena a máš asi pravdu, ale zatím novou praci nemám do práce bych měla nastoupit teď v říjnu po půl roce na mateřské vyšel mi vstříc v tom ,že za mě zatím vezmou záskok, ale za rok bych měla asi nastoupit, jde tam teď dost lidí do důchodu takže by samozdřejmě potřebovali ať se vrátím co nejdřív ono zaučit někoho a kontakty na kapely atd… není to jen tak…takovou práci, kterou dělám je těžké opustit mám ji ráda nejde jen o ty lidi. No on je zvolený radou města jako ředitel na 4 roky potom se uvidí co dál třeba tam navždy nebude…snad… každopádně vím, že ta chemie u nás funguje pořád… proto spolu nemůžeme pracovat to vím a je mi to jasné… to jsem opravdu zvědavá jak já dopadnu… :nevim: :nevim: :nevim:
Úplně normálně dopadneš… Nastoupíš tam zpátky do práce s tím, že nevěrná nebudeš, no ale do půl roku spolu budete spát, to je mi víc než jisté, ale holt komu není rady, tomu není pomoci, je to tvůj život, a následky si poneseš sama, ať ty psychické, nebo ty více viditelné - odloučení od přítele a rozpad rodiny… Dítě kvůli tvému rozhodnutí příjde o tátu a možnost vyrůstat v plnohodnotné rodině, ale tak když je pro tebe víc ta práce a kamarádky, tak se opravdu nedá nic dělat… :think:
  • Citovat
  • Upravit
etatinek
10.9.11 21:19

PS: Neobhajuj tady proč do té práce MUSÍŠ nastoupit, je to zbytečné, rovnou napiš, že tam chceš nastoupit kvůli němu, a že s ním v tom dál chceš pokračovat, že s ním chceš spát, to mi připadá jako reálnější než, že tam odchází plno lidí do důchodu, že nikoho jiného než tebe tam nechtějí, že je komplikované někoho zaučit, že jsi nepostradatelná, že tam máš kamarádky a bla bla bla… To je totiž všechno blbost… A víš co, nejlépe by bylo kdybys do té práce nastoupila třeba zítra, abyste už pozítří mohli být v tý posteli spolu… :zed:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.9.11 22:46
"
etatinek píše:
PS: Neobhajuj tady proč do té práce MUSÍŠ nastoupit, je to zbytečné, rovnou napiš, že tam chceš nastoupit kvůli němu, a že s ním v tom dál chceš pokračovat, že s ním chceš spát, to mi připadá jako reálnější než, že tam odchází plno lidí do důchodu, že nikoho jiného než tebe tam nechtějí, že je komplikované někoho zaučit, že jsi nepostradatelná, že tam máš kamarádky a bla bla bla… To je totiž všechno blbost… A víš co, nejlépe by bylo kdybys do té práce nastoupila třeba zítra, abyste už pozítří mohli být v tý posteli spolu… :zed:
.{color: blue}"

no tak to je dost drsný ne? tak za

1. do práce nemusím nastoupit a rozhodně né abych s ním mohla spát nepostradatelná nejsem ale pro ně je samozdřejmě lepší když nastoupím já nez někdo nový

2. není lehké aspoň pro mě né střídat a měnit práce jak ponožky je to pro mě těžké rozhodnutí, proto jsem sem napsala, jestli někdo nemá podobnou zkušenost a jestli takto dál to nějak ustál nebo opravdu je nutné tu práci změnit, kdyby to byla pro mě hračka tak se neptám na názory a rovnou po MD dám výpověď

3. etatineku nenechám se urážet, byla chyba že jsem sem lezla dobrou noc

• Citovat
  • Upravit
11.9.11 10:45

Anonymni, pisala si, ze si este nikdy nebola tak zamilovana. Je to jasne, ked si zamilovana bez prekazok, tak to tak „necitis“. Ja tiez hovorim ze som do byvaleho bola zamilovana viac nez do manzela. Pretoze on stale riesil ci ma naozaj miluje dostatocne a ci by niekoho ineho nemiloval viac. A mna to bolelo, stvalo, kazdy den som sa budila s tym ze ja ho tak milujem a on mi tak ublizuje. Uvedomovala som si ako strasne strasne ho milujem, prave preto ze som citila ten nepomer a neistotu. U Teba to bude, predpokladam tym utajovanim a ze sa nemozete milovat „verejne“. Iba si si uvedomovala ako velmi to citis a nemozes. U manzela to nikdy takto citit nebudes, pokial budete mat pohodovy vztah bez problemov. Ja mam teraz najlepsieho chlapa pod slnkom, a milujem ho snad kazdym dnom o nieco viac, ale proste si to tak neuvedomujem, moja laska k nemu jej nieco ako „inventar“ - proste kym o nu nezakopnem tak ju nevnimam.
Tolko k tomu co bolo, dufam ze pisem zrozumitelne.

K tomu co bude. Ak si presvedcena ze toho chlapa uz nie, ze manzelovi nesiaha po clenky, ze je to fuj povaha a je lepsie si ho nepustat k telu - verim ze to ustojis a ziadne hormony sa burit nebudu. Nie nadarmo sa hovori ze najdolezitejsi zensy pohlavny organ a erotogenna zona je mozog. Ked hlava vie ze nie, telo posluchne. Druha vec je, ci dotycny pochopi/uveri ze uz naozaj pre Teba nie je „dost dobry“ a ako na to zareaguje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.9.11 07:11

Bábi Zlopočasná píše:
Anonymni, pisala si, ze si este nikdy nebola tak zamilovana. Je to jasne, ked si zamilovana bez prekazok, tak to tak "necitis“. Ja tiez hovorim ze som do byvaleho bola zamilovana viac nez do manzela. Pretoze on stale riesil ci ma naozaj miluje dostatocne a ci by niekoho ineho nemilov[cial viac. A mna to bolelo, stvalo, kazdy den som sa budila s tym ze ja ho tak milujem a on mi tak ublizuje. Uvedomovala som si ako strasne strasne ho milujem, prave preto ze som citila ten nepomer a neistotu. U Teba to bude, predpokladam tym utajovanim a ze sa nemozete milovat „verejne“. Iba si si uvedomovala ako velmi to citis a nemozes. U manzela to nikdy takto citit nebudes, pokial budete mat pohodovy vztah bez problemov. Ja mam teraz najlepsieho chlapa pod slnkom, a milujem ho snad kazdym dnom o nieco viac, ale proste si to tak neuvedomujem, moja laska k nemu jej nieco ako „inventar“ - proste kym o nu nezakopnem tak ju nevnimam.
Tolko k tomu co bolo, dufam ze pisem zrozumitelne.

K tomu co bude. Ak si presvedcena ze toho chlapa uz nie, ze manzelovi nesiaha po clenky, ze je to fuj povaha a je lepsie si ho nepustat k telu - verim ze to ustojis a ziadne hormony sa burit nebudu. Nie nadarmo sa hovori ze najdolezitejsi zensy pohlavny organ a erotogenna zona je mozog. Ked hlava vie ze nie, telo posluchne. Druha vec je, ci dotycny pochopi/uveri ze uz naozaj pre Teba nie je „dost dobry“ a ako na to zareaguje.
Bábi Zlopočasná píše:
Anonymni, pisala si, ze si este nikdy nebola tak zamilovana. Je to jasne, ked si zamilovana bez prekazok, tak to tak „necitis“. Ja tiez hovorim ze som do byvaleho bola zamilovana viac nez do manzela. Pretoze on stale riesil ci ma naozaj miluje dostatocne a ci by niekoho ineho nemiloval viac. A mna to bolelo, stvalo, kazdy den som sa budila s tym ze ja ho tak milujem a on mi tak ublizuje. Uvedomovala som si ako strasne strasne ho milujem, prave preto ze som citila ten nepomer a neistotu. U Teba to bude, predpokladam tym utajovanim a ze sa nemozete milovat „verejne“. Iba si si uvedomovala ako velmi to citis a nemozes. U manzela to nikdy takto citit nebudes, pokial budete mat pohodovy vztah bez problemov. Ja mam teraz najlepsieho chlapa pod slnkom, a milujem ho snad kazdym dnom o nieco viac, ale proste si to tak neuvedomujem, moja laska k nemu jej nieco ako „inventar“ - proste kym o nu nezakopnem tak ju nevnimam.
Tolko k tomu co bolo, dufam ze pisem zrozumitelne.K tomu co bude. Ak si presvedcena ze toho chlapa uz nie, ze manzelovi nesiaha po clenky, ze je to fuj povaha a je lepsie si ho nepustat k telu - verim ze to ustojis a ziadne hormony sa burit nebudu. Nie nadarmo sa hovori ze najdolezitejsi zensy pohlavny organ a erotogenna zona je mozog. Ked hlava vie ze nie, telo posluchne. Druha vec je, ci dotycny pochopi/uveri ze uz naozaj pre Teba nie je „dost dobry“ a ako na to zareaguje.
.{color: blue}"

děkuji…

• Citovat
  • Upravit
14721
12.9.11 10:08

Souhlas s Bábi :palec:
Navíc (opakuju se) je rok hodně dlouhá doba, může se stát ledacos, třeba odejde jinam nebo si najde jinou milenku, prostě cokoliv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
15.1.18 01:07

Ahoj neviem či ešte si tu ale ako to skonilo všetko pohode?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí