Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Je to blbost. Pokud nemáte sex vyloženě zákázaný od gynDr., tudíž je všechno v pořádku, tak si sexujte, jak je vám libo. Některé polohy ti mohou být nepříjemné - přeci jen dole se to mění, sliznice jsou překrvené, ale na mimčo to nemá naprosto žádný vliv.
Akorát jsem četla, že se do pochvy v těhotenství nemá foukat
že jsou v ní rozšířené cévy. Ale v sexu se neomezuj a porovozujte, co vám dělá dobře ![]()
My jsme se v milovani nijak neomezovali. Klidne i polohu ze zadu. Manzel byl opatrnejsi, tolik neprirazel a deti v brisku z toho ujmu nemeli ani jeden
Jen kdyz jsem cekala dcerku tak ta po kazdem mem orgasmu se v brisku pekne vztekala ![]()
Co se sexu týká dr mi říkal, že by se spíš neměl misionář, ale že tělo si samo řekne jestli mu něco vadí…
Takže sama by jsi v průběhu sexu měla posoudit, jak se citíš a jestli ti něco nevadí či nebolí ![]()
Spíš bych řekla, že je to o tom jak ti to je příjemné. Mě bylo příjemé kde co
, ale po orgasmu se mi vždycky začalo bolestivě stahovat bříško. Jen chviličku, ale štvalo mě to.
No tak tahle diskuze mne taky zajíma,my už nemáme zakazany sex ale manžel se bráni a nechce asi proto že u nás to nejde pomalu a bušení do pytlu už taky nemuže,
![]()
No já bych neviděla problém v poloze jako takové, ale mám takový pocit, že v 9. měsíci už by se nemělo sexovat vůbec…
@ArankaC. píše:
No já bych neviděla problém v poloze jako takové, ale mám takový pocit, že v 9. měsíci už by se nemělo sexovat vůbec…
Ja myslím že se muže a ničemu to nevadí ![]()
Sex před porodem naopak doktoři doporučujou pro nachystání porodních cest ![]()
@ArankaC. píše:
tak to je blbost
některý dr dokonce sex doporučují.My sexovali a rozjel se mi po tom porod
takže chlap je tentokrát opatrnej až moc a sex už ani neívm co je ,mám doma poseru
No muj taky nechce a ja zas jo,
posera asi neni ale bojí se,
takže ja vím co slovo sex je ale nevím jak to funguje ![]()
Přesně, pokud to nemáte zakázaný, tak si myslím, že dělejte co je vám příjemný. Sama uvidíš, jestli ti ta poloha bude příjemná nebo naopak.
Já mám tu smůlu, že se přítel bojí se mnou spát, prý aby miminku neublížil..atd. a nepřesvědčím ho, že to tak není… ![]()
Tak si to dnes užijte ![]()
Jinak poloha ze zadu byla pro mě od 7 měs až do dne porodu jediná možná,s pupkem jaký jsem měla ![]()
Příspěvek upraven 05.06.12 v 10:55
Ahoj holky,
Chci se zeptat zda je neaka poloha zakazaná v sexu v tehotenství
Jsem 36+5tt a chtela by sem s manželem zas oživit vztah,
Ale znama nam rekla že nemneli by sme mít polohu ze zadu že se do mne dostane moc vzduchu a neak to ubliži
Víte o tom neco? Nebo jak to máte vy?
Prosím o radu,info Dekuju
Omlouvám se za anonnym..