Zakázaná poloha v těhotenství?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
239
6.6.12 17:31

Ahojky, tak já si myslím, že pokud se na něj cítíš, můžeš sexovat jak se ti zachce. Pro mě je nelepší poloha ze zadu či z boku, na bříško to netlačí. :mrgreen: akorát, já mám trošku zvláštní chutě, někdy bych sexovala každý den a někdy mám týden, kdy na to nemám chuť vůbec. :mrgreen: :mrgreen: takže asi tak, a jinak jsem 26tt. Dělej to, na co máš chuť a náladu. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
6.6.12 18:04

Bajo :mavam: ja to mam taky porád by sem chtela a nekdy se mne to hnusí :lol: :lol: ale manžel se bojí a když už neco začne tak ako nahle se pri sexu pohnu tak se lekne a už to pak nejde :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
239
6.6.12 18:50
@Hana89 píše:
Bajo :mavam: ja to mam taky porád by sem chtela a nekdy se mne to hnusí :lol: :lol: ale manžel se bojí a když už neco začne tak ako nahle se pri sexu pohnu tak se lekne a už to pak nejde :roll: :roll:

Chápu tebe i jeho, má strach : :mrgreen: škoda, zkuste si o tom promluvit :D třeba mu to dokážeš vysvětlit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
6.6.12 18:51

No ja o tom chci porád mluvit ale on ne :mrgreen: :mrgreen: a to se divim bo je naruživej muž ale ted jak kdyby to nebyl on, :srdce: :srdce: ale chápu ho i z jednej stánky že to bude jeho první dite a bojí se :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
239
6.6.12 18:58
@Hana89 píše:
No ja o tom chci porád mluvit ale on ne :mrgreen: :mrgreen: a to se divim bo je naruživej muž ale ted jak kdyby to nebyl on, :srdce: :srdce: ale chápu ho i z jednej stánky že to bude jeho první dite a bojí se :roll:

To já mám taky náruživého muže :mrgreen: ale dá se s ním o tom mluvit :mrgreen: hlavní je komunikace, moje je to taky první miminko-jeho už druhé.Ale dá na mě, poslouchá mě, co mu říkám, což mám asi štěstí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí