Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Ještě můžeš zkusit rozkousat kmín (množství cca na kávovou lžičku). To nám radila porodní asistentka na kurzu pro nastávající matky.
@Milli píše:
Jo na fenykl jsem zapomněla. Mě se mohli oba kluci zbláznit z nadmutých bříšek, když jsem pila fenykl. Přitom si ho většina maminek chválí.
Dělala jsem si kmínový, ten byl v pohodě.
Protože fenykl ve velkém nadyma. Lepší je anyz nebo ten kmín.
@Milli píše:
Jo na fenykl jsem zapomněla. Mě se mohli oba kluci zbláznit z nadmutých bříšek, když jsem pila fenykl. Přitom si ho většina maminek chválí.
Dělala jsem si kmínový, ten byl v pohodě.
Protože fenykl ve velkém nadyma. Lepší je anyz nebo ten kmín.
Tak já jsem max. omezená jídlem, naše malá má velké bolení a vadí jí uplně vše, tak jsem si řekla, že těch pár měsíců to vydržím a opravdu nic nejím co by jí vadilo a její bolení se mnohem zlepšilo! Za chvilku budeme mít za sebou 3.měsíc, tak pomalinku začnu zase zkoušet jíst normální věci! Určitě vyzkoušej postupně co bude vadit a co ne:) My ale bohužel trpíme…
Ahojda vsem, moc vam dekuji za veskere info, asi mate pravdu a nebudu to resit.jen budu zkoumat co male nesedlo a co ne…
@hkac píše:
Ještě můžeš zkusit rozkousat kmín (množství cca na kávovou lžičku). To nám radila porodní asistentka na kurzu pro nastávající matky.
O tom kmínu jsem taky slyšela! ![]()
Já bych se toho taky nebála
ze začátku jsem to samozřejmě hlídala ale pak sem zacala přidávat a zkoušet a nic jí nevadilo, akorát jsem nesměla jablko se šlupkou, to mi pak nekakala ![]()